Már megint "közös-ülés"?
Tisztelt Méhészek!
2015.április 16-án csütörtökön, ismét közös IB-EB ülés lesz.
Jöhet a pizza futár, kávé, meg a húsos szendvics.
Elképesztő, hogy mennyit beszélgetnek, taktikáznak, költik a tagdíjunkat.
Az alapszabályban előírt határidőket semmibe veszik, nagy ívben tesznek rá.
Ennyi üzemanyag elszámolás, költségtérítés soha nem volt!
Ha minden olyan flottul menne, ahogy nagyjaink állítják, minek a sok hasztalan ülés?
Most mi lesz az összejövetel fő témája?
Nem kétséges a találkozó fő mottója,hogyan magyarázzák meg a küldötteknek, a méhészeknek a Kft. buktáját, meg mit csináljanak Csujával.
Próbálkoznak "ehető" formába önteni az eltitkolt veszteséget, de a küldöttek által elfogadott pénzügyi beszámolóba, nem illik belematatni.
Megjegezni kívánom, hogy Varga Karcsi javasolta Csuja Lászlót az egyik jegyzőkönyv hitelesítőnek.
Véleményem szerint ez jó ötlet volt.
Kínos helyzetben van az OMME vezetése!
Éppen két hete adtam át személyesen azt a tiltakozásnak is beillő levelemet, amelyben arra várok választ azt OMME elnökétől, hogy mi késztette arra, a március 28-i küldöttértekezleten, hogy olyan beszámolót fogadtasson el amit maga sem látott. Síri csend.
A 31 ellenszavazatból 10 Tolna megyei.
Köszönöm az összes Tolna megyei küldöttnek, hogy nem asszisztáltak ehhez a borzasztó szabálytalansághoz!
Már az is elképesztő bátorságukról tanúskodik, hogy szavazásra tették fel küldötteknek a beszámolót, úgy, hogy az egyik fele hiányzott, az OMME Kft. gazdálkodása.
A küldötteket nem minősítem, talán egyszer rádöbbennek, hogy mit etettek meg velük.
Arra kérem őket, sokkal felelősségteljesebben emelgessék kezüket, és ne azt lessék KUSS doktor mit diktál.
Nem hiába titkosították a független könyvvizsgáló jelentést!
Kuss Tanár Úr is jobban tenné, ha szakmai kérdésekkel foglalkozna, nem szakmapolitikával.
Malya Péter MÉHÉSZET-ben megjelent írásából idézek, amit Nagy Béla méhész nyilatkozott.
"Szerintem a szakmapolitikát is a politika irányítja,...."
Nagyernyei Attila