Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286614 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Hír-les
« Válasz #1575 Dátum: 2015. Április 15. 22:48 »
Nincs egy szabályos mozdulata a mostani vezérkarnak. Sajnos úgy látom, hogy jól érzik magukat ebben az állapotukban. Pedig ez végzetes lesz számukra.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1576 Dátum: 2015. Április 16. 08:14 »
Mivel a Vezérkar semmilyen hajlandóságot nem mutat a demokratikus és korrekt működésre és együttműködésre, ezért sajnos jogi úton vagyunk kénytelenek minden helytelen lépést helyreigazítani. Ez kicsit hosszabb idő, de a példa mutatja, hogy eredményes.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1577 Dátum: 2015. Április 16. 10:56 »
A fórumot olvasgatva, egyre kevésbé bánom, hogy "csak" GME (egyelőre) pártoló tagként kezdtem a méhészeti közéleti részvételemet, és nem OMME-tag lettem. Azt hiszem, nem is sietek oda tagdíjat fizetni egy ideig.
A méhek nem hazudnak.
Sem arról, hogy mivé kellene változtatnunk a környezetünket, sem arról, hogy végül mivé sikerül.

« Válasz #1578 Dátum: 2015. Április 16. 19:57 »
No ez gyors volt, úgy látszik turbóra kapcsolt az MVH. ;)
Ma megkaptam a határozatot a minimis támogatási összeg helyben hagyásáról.

Jam Clerk!
Sajnálom, de megértem, hogy ilyen következtetésre jutottál. Én ajánlom lépj be a hozzád legközelebbi egyesületbe  figyelj és tanulj. Ha úgy érzed tapsolj, ha pedig valami nem tetszik akkor adj hangot a nemtetszésednek. Keress lehetőséget kivenni a részed az egyesület működéséből akár helyi akár önálló szervezetet találsz magadnak, és leginkább, érdekeljen az a szervezet aminek tagja leszel. Természetesen ezt pártoló tagként vagy akár bármilyen tagság nélkül is megteheted, hiszen minden méhész szervezet nyitott mindenki számára, de jogaidat csak a tagdíjszelvény ellenében gyakorolhatod.
S, hogy ne maradjon el , én üdvözöllek a méhészek népes táborában egyenrangúan akár pártolóként akár rendes tagként!

Üdv. jani bátya

« Válasz #1579 Dátum: 2015. Április 16. 21:38 »

*

Nb18

• 797
« Válasz #1580 Dátum: 2015. Április 16. 22:03 »
Semmiféle párt szimpatizáns nem vagyok, de Magyar Zoltán felszólalásának minden szavával egyet értek!

« Válasz #1581 Dátum: 2015. Április 17. 19:54 »
Nem méhészeti téma, de egyszer Attila a birkózószövetséggel kapcsolatban osztott meg hasonló információt. Gondoltam én is megteszem ezt a megosztást egy másik szövetséggel kapcsolatban...
http://keziszovetseg.hu/mksz/mksz-hirek/dr--kocsis-mate-az-mksz-uj-elnoke/?cikk=11570

« Válasz #1582 Dátum: 2015. Április 17. 21:24 »
Tisztelt Méhésztársak!

Köszönöm azt a bizalmat, amellyel a legutóbbi választáson az ellenőrző bizottság tagjának választottatok. Sok kísérletet tettem az egyesület életének javítására, apró sikereket el is értem. Azt látom azonban, hogy az EB nem tudja teljesíteni a rá bízott feladatot. A tagság megvonta az EB-től a bizalmat akkor, amikor az EB kritikái ellenére megszavazta az OMME éves beszámolóját. A tagság megbízta az EB-t azzal, hogy ellenőrizzen, viszont az ellenőrzések eredményére nem igazán kíváncsi.

Kicsit olyan ez, mint amikor kérdez valaki valamit, de fejhallgatóval zenét hallgat a válasz alatt.

A hivatalos lemondó levelemet a nagy nyilvánosság elé az OMME fogja hozni - kérésem szerint a weblapján, a fórum regisztrált felhasználói itt is megtekinthetik azt. 

A nehézség essen a kaptáraitokba, kitartást a méhlegelőink és a méheink védelme érdekében!

Üdvözlettel

Dr. Körmendy-Rácz János
a műszaki tudományok kandidátusa
az OMME ellenőrző Bizottságának volt tagja
« Utoljára szerkesztve: 2015. Április 17. 21:32 írta KörmendyRácz »
Einstein tévedett: Ha csak méheink vannak, már akkor leáldozóban az emberiség létjogosultsága!

« Válasz #1583 Dátum: 2015. Április 17. 21:39 »
János!

Őszinte tiszteletem irányodban!
Megköszönöm neked a korrekt tájékoztatást.

Üdv. jani bátya

« Válasz #1584 Dátum: 2015. Április 17. 21:59 »
Dr.Körmendy-Rácz János!
A Fekete-Fehér Méhészklub vezetőjeként, köszönjük a munkádat!
Sajnálom, hogy ezután teljesen megszűnik az OMME ellenőrzése!
Hétfőn újabb súlyos feljelentés lesz az OMME elnöke, és most már az EB elnöke ellen!
Remélem a méhésztársadalom rádöbben, hogy mit művel a többség barikádja mögé bújva az OMME vezetése!
Akik 2015. március 28-án (31 -en) nem szavazták meg az OMME bűnös pénzügyi beszámolóját, HŐSÖK!
Szembe mertek menni az OMME arrogáns gépezetével, vállalva a szitkokat, átkokat!
Elég volt!
Az OMME történetében 2015. április 17. valaminek a vége, és egy új korszak eleje!
Ébresztő Küldöttek, OV tagok, Méhészek!
Ha már erre sem eszméltek, akkor az OMME a szakadékban köt ki.
Lássátok be nem azok verjük szét az egyesületet akik végig felhívtuk a súlyos szabálytalanságokra a figyelmet, hanem azok akik ezt megtették velünk!
Az OMME szétverői, maguk a vezetők!
Most már ne mondjanak le, ne távozzanak!
Mi nem mondjuk, hogy KUSS!
Itt beszélni kell hamarosan, mert kérdezni fognak.

Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1585 Dátum: 2015. Április 17. 22:31 »
QUQURIQ !!!

Elgondolkodott – e már valaki, hogy mi késztette Körmendy R. Jánost az EB tagság lemondásról?
Ha az OMME Kontrol sokat tud, mit tudhat Körmendy, ha önként lemond!
János, egy meggyúrt hógolyót látott, amint az első, lassú lépésekkel elindult a lejtőn lefelé…
Emlékeztek a 38 oldalas feljegyzéseire, amit az EB elnöke felé hivatalosan megküldött?
Mi lett a válasz?
Milyen intézkedésről tudtok?
Igen, a maszatolás, a félrebeszélés meggyőzően, a végén a vezetés is elhiszi a hazugságait!
János!
Te megtettél mindent amire mi a tagság megválasztottunk!
Mire való az EB ki tudja?
Mert az elnökének halvány fi….ja nincsen az egészhez, az egész slepjével egyetemben….
Innen már nincs vissza út!
Csinálják végig, egyék meg a saját főztjüket…

A kiskakas!

« Válasz #1586 Dátum: 2015. Április 18. 09:12 »
Körmendy lemondása más formában itt olvasható!
Sokan jeleztek, hogy nem tudják megnyitni.
Nagyernyei Attila

*

atya

• 1043
« Válasz #1587 Dátum: 2015. Április 18. 10:58 »
A klubvezető kérésére az összes "szabin lévő" kolléga, mától amnesztiát kapott.

Zöld a lámpa nekik!
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #1588 Dátum: 2015. Április 18. 13:00 »
A hivatalos lemondó levelemet a nagy nyilvánosság elé az OMME fogja hozni - kérésem szerint a weblapján,...

János!

Nagyon szkeptikus vagyok abban a tekintetben, hogy a választott tisztségedről való lemondást tartalmazó leveledet közzé fogják-e tenni az OMME honlapján. Nyilván, egyértelműen a tagságra tartozik, hogy az egyesület tagsága által választott -a szabályos egyesületi működést ellenőrző- tisztségviselő miként indokolja a lemondását, de ebben az egyesületben, az utóbbi időben annyi titkolódzó, illogikus, szabálytalan „manőver” történt, hogy nem lennék meglepve, ha nem teljesítenék a kérésed.

« Válasz #1589 Dátum: 2015. Április 18. 13:12 »
atya07   
 Hozzászólás témája: Re: OMME hírekHozzászólásElküldve: 2015.04.18. 10:08
Tag
Tag

Körmendy-Rácz János lemondott!!
A lemondása indokai itt található!!

Amit beraktál link szerűséget csak széthúzza az oldalt és nem is nyílik meg.
Moderátor

Ha bemásolnád megnyílnának? (Talán néhányan ::).)