Hiába írjuk le, úgysem érted meg.
Szublimálásra nem tudok mit írni, én még nem is láttam olyat.
Ha csak egy hetet él meg fias nélkül, akkor ha megrajzik a család -nálam időnként előfordul

- vége. Mondta ezt már nekem a Bazsi, de azért elment kutatni a világvégére. Ezt ismered?
Aztán meg igen érzékeny az amitrázra, sőt a lítiumkloridot sem szereti. Tudom, majd rezisztens lesz, meg hasonlók..............kutyakukit.
Vagy a hangyasavra gondolsz? Van nekem is, (mert ki tudja mi lesz a jövő) 20L német 99%-os ipari hangyasavam. Fémkanna, hideg helyen.
Azt a két naponta Furettózást az találta ki, akit én a Wick mesterének gondolok. Valami van.........
Neo-nak meg igaza van. Nem az a lényeg mennyi hullik. Szoktam is mondani a kezdőknek, nem azért fújunk, hogy hulljon, hanem azért, hogy ne hulljon.
Ha én zárkáznék most, talán akácra végeznék. Akkor meg hagynám továbbra is zárkában az anyát, mert mint tudjuk, fiasítás nevelése nélkül sokkal tovább élnek a méhek. Utána meg még tovább, mert fias nélkül nem tud szaporodni az atka. Ehhez már csak az évelő méhet kellene létrehozni. Kaptárra sem lenne szükség, csak sok Bramac lécre és a KG-re, meg a mángorlóra.