Azt javasolja neo, hogy hallgassak Vivaldit?
Rendben.
Végül is nem tudom mire ez a nagy para.
Egy jó szándékú előre mutató tisztogatás mindenkinek a javára válnék, ha az a küldöttek akaratát fogja tükrözni.
Nem azt írta a miniszter, hogy ezt ő fogja végrehajtani!
Mivel ő is méhész, javaslatot tehet a megoldásra, persze az ő szavai súlyosabbak.
Az elmúlt ciklusban amikor nem engedtek be bennünket a zárt ülésekre, nem kaptunk szót küldöttgyűléseken, nem kaptunk választ (a mai napig sem!) az OMME Kft. gazdálkodására, súlyos, valótlan írásokra nem reagálhattunk ,akkor nem nyüszítettél ennyire Vivaldi a hegedűn.
Én csak utaltam néhány névre, Ti pedig rögtön nevesítitek őket.
Aki tudja, hogy mit csinál az vonja le e következtetéseket, aztán kalap.
Arra továbbra sem válaszolt senki, hogy etikusnak tartjátok e, hogy két elnökségi tag tauként van beidézve az OMME ellen?
Ők már Csuján is túltesznek! (Megjegyzem, én és a Tolna megyei küldöttek Csuja kizárása ellen szavaztunk!)
Az elmúlt ciklusnál antidemokratikusabb 3 és fél éve még soha nem volt az OMME-nek.
Szerintem a méhészeti ágazatban rengeteg tennivaló van, és ha az elnökségen belül megy a csatározás abból mi méhészek jövünk ki rosszul.
Ennek a meccsnek el kel dőlnie, vagy erre, vagy arra.
Ma is kaptam telefonokat, hogy valószínű be van kötve a szemem és nem látom az összefüggéseket.
Nyugalom, jobban látom mint azt sokan gondolnák.
Egyet kérek mindenkitől, hogy ha súlyos vádakat fogalmaz meg, azt támassza is alá, különben úgy jár mint "Józsbácsi".
Én amit nyilvánosan leírok, azért vállalom a felelősséget mert ezerszer körbejárom a dolgot, hogy abba sehogy ne lehessen belekötni.
Számtalan példát sorolhatnék ami mind beigazolódott, ezért nem tudták kitenni nekem sem a szűrömet.
A megoldás?
Nyílt, őszinte párbeszéd.
Az a gond, hogy erre semmi reményt nem látok, mert annyira egymásnak feszül az elnökségen belül a két erő.
Pedig a TÖBBSÉG akaratát a kisebbségnek is el kell fogadni, ha tetszik ha nem.
Ha pedig nem fogadja el, az még jelentheti azt is, hogy más a véleménye.
Ez is rendben.
A baj ott kezdődik amikor a másiknak kárt akar okozni, valótlan dolog állításával lejáratja, vegzál, alávág, és tiszteletlenül viselkedik.
Nem kell félni, nem fog fájni.
Nagyernyei Attila