A miniszter nem volt egyértelmű. Azaz elégedetlen a jelen OMME vezetéssel, de nem tudni mely vonatkozásban. Ha jól sejtem a méz minőségi paraméterei érdekelheti őt leginkább. Mennyi diasztáz, mennyi pollen stb. De azt is jelezhette, hogy vezetetlenség zavarja. Hát az elnökségi ülések tényleg előkészítetlenek és vezetetlenek. Maga az OMME is. Sodródik az árral. Bross sajtózik, de nem úgy és nem arra használja amire kellene.
Először is vajon miért is gondolnánk rólad is, hogy másképpen jár az agyad, mint a Nagyernyeié?
Talán ezért van az is, hogy sok esetben már csak monológokat folytatsz itt vagy akármelyik fórumon, mert valahogy a veled való vita olyan terméketlen , mint egy 90 éves öregasszony.
Néhányan már allergiásak rád, és ha meglátnak kiakadnak és lehordanak mindennek, ha igazad van ha nincs.
Mert ha igazad is lenne, /elvétve, a vak tyúk is talál szemet alapon/ akkor inkább abba hagyja a vitát az ember, és nem vitatkozik, bár mennyire is igaza van, mert veled nem akar egy gyékényen árulni. Mert veled kapcsolatban annak is is örül az ember, ha nem szavaz veled ugyan arra a pártra.
Most is természetesen, leragadtatok ott, hogy a miniszter le akar alacsonyodni az Omme mai szintjére, és minden vágya, hogy országos problémák helyett egy szaros egyesület belügyeivel akar foglalkozni. Hozzá tenném, hozzánk is jöhetne rendet tenni, mert a helyi polgár őr egyesületbe is nagyon akadozik a szekér. Jogilag ez is ugyan az a szint.
Ha pedig még is nektek lenne igazatok, és valóban az omme ban akar rendet tenni, ami egyáltalán semmit nem old meg, akkor egy részt rövid látó. Más részt buta. harmadrészt meg én, mint kormánypárti szavazó, nem szavazok többet a kormánypártra.
Remélhetőleg azonban, csak ti ismeritek félre, akik nem vagytok kormánypárti szavazók, /egészen mások vagytok/ és magatokból indultok ki. Remélhetőleg csak mint utolsó intézkedés, és némi viszonzás, és kisiklás volt Takács úrnak magyar méhészek legnagyobb ellenségének a kitüntetése is Fazakas miniszter úr részéről. Még azt is meg merném kockáztatni, miszerint, ezen utolsó intézkedés nem volt véletlen, és az sem, hogy őt a miniszteri székből eltávolították.
Ha pedig, nektek akik ellenzéki szemszögből nézitek a dolgokat, lenne igazatok, és a miniszter még is csak lealacsonyodna az omme szintjére, sajnos el kell térnem azon szokásomtól, miszerint 7. alkalommal szavaztam a mostani kormánypártra, kijelentem, hogy 8. alkalommal már biztosan nem fogok.