Hír-les

• 5601 válasz
  • 2285907 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #2865 Dátum: 2017. Január 03. 08:58 »
Először is talán tisztázni kellene, hogy van-e az OMME-nak érdekvédelmi szerepköre, feladata ez egyáltalán? Néhány éve még határozottan tagadták ezt, lehet hogy nem jól emlékszem?

« Válasz #2866 Dátum: 2017. Január 03. 09:07 »
Igen elhangzott a bűvös szakmai szervezet kifejezés az egyesületünkkel kapcsolatba.

A néptánccsoport is szakmai szervezet és ők is úgy ugrálnak, hogy közben más húzza a nótát nekik!

Lehet, hogy igaza volt az illetőnek.

Pedig van nekünk is négy évszakos zenészünk, ezzel nem lenne gond!  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 03. 12:24 írta Texas Ranger »
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2867 Dátum: 2017. Január 03. 15:39 »
Először is talán tisztázni kellene, hogy van-e az OMME-nak érdekvédelmi szerepköre, feladata ez egyáltalán? Néhány éve még határozottan tagadták ezt, lehet hogy nem jól emlékszem?
Jól emlékszel. Még Bross idejében volt.
Közben azért kitaláltak egyet s mást, talán mert ők is érezték, hogy valamit mondani kéne.
De, nincs új a nap alatt, most is vissza tértünk ugyanoda.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2868 Dátum: 2017. Január 04. 15:49 »
Jól emlékszel. Még Bross idejében volt.
Közben azért kitaláltak egyet s mást, talán mert ők is érezték, hogy valamit mondani kéne.
De, nincs új a nap alatt, most is vissza tértünk ugyanoda.

Kérek szépen Több józanságot részetekről.
Az OMME csak egy sima méhészegyesület, aki elosztogatja az EU támogatást és érvényesíti a mezőgazdasági minisztérium akaratát. A termelő méhészek érdekeit csak akkor, ha már ordítóan szégyellni való lenne nem képviselni, tehát csak végszükség esetén képviseli. Ne várjatok el ennél többet az OMME-tól.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2869 Dátum: 2017. Január 04. 16:46 »
 Miért ne várhatnánk? Mondj egy indokot.
 Normális esetben , én fizetek, vagy mi fizetünk ő képviseli az érdekeinket.
Ja, hogy neked más a véleményed? De én azt lesz@rom.
 Nekem, és nekünk, igen is védje meg az Omme az érdekeinket.

« Válasz #2870 Dátum: 2017. Január 04. 17:05 »
"Nekem, és nekünk, igen is védje meg az Omme az érdekeinket."

Ha azt látod, hogy ezt nem teszi az OMME fordulj a szaktanácsadódhoz bizalommal,
mondja már el neked ilyenkor, hogy kell Őt visszahívni!   ;)

Egyébként mit tag Te olyan sült galambos csodaváró vagy, vagy teszel is valamit a változásért?
Szabó György

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2871 Dátum: 2017. Január 04. 17:23 »
Arany-édes-egyetlen-barítom Walker Texas Ranger.
 Most te komolyan mondod nekem, hogy engem itt a béka segge alatt, bárki bárhol figyelembe vesz?
 Annyira hülye még én sem vagyok, hogy ne látnám át a rendszert. Ne látnám az, hogy az egész rendszer úgy van felépítve, hogy itt egy elnököt nehezebb megbuktatni, mint 3 napot egymás után eltölteni a Mount Everesten.
Most azt várnád, hogy én kezdjek el vesződni ezzel a vissza hívással, amikor 13350 tag le se szarja.
 Tudom én a mostani elnök a megválasztása előtt úgy gondolta, ugyan úgy lesz mint amikor először uralkodott.
És nem számolt azzal, hogy valamivel másabb a helyzet. Talán neked, és a barátaidnak jobb lenne, ha csendben maradnék, és befognám. De legalább annyi jusson már, hogy legyen valaki aki nem fogja be a pofáját. És  legalább már egy béka legyen ebben a szutykos zavaros pocsojában aki kuruttyol.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2872 Dátum: 2017. Január 04. 17:32 »
Viccvaldi:
Idézet
Miért ne várhatnánk? Mondj egy indokot.
 Normális esetben , én fizetek, vagy mi fizetünk ő képviseli az érdekeinket.
Ja, hogy neked más a véleményed? De én azt lesz@rom.
 Nekem, és nekünk, igen is védje meg az Omme az érdekeinket.
Az OMME elsősorban az EU pénzekből él.
A tagdíjakból nem tudna luxus életfeltételeket teremteni egyes vezető tisztségviselőnek.
Ne légy már vak! Saját magadat ne csapd be!

Két dolog miatt fontosabb a te méhészetednél nekik az, amit a Minisztérium kér tőlük:
  • Így vannak lelkileg összerakva. Mielőtt magadat kivonnád ebből a körből, Te se vagy különb náluk, te is ilyen vagy. Ha nem ilyen lennél, akkor már régen értenéd, hogy Csuja mit és miért csinál, de jelenleg még fingod sincs erről.
  • Egzisztenciális előnyök származnak abból, ha a Minisztérium akaratának végrehajtói. Lásd a szaktanácsadói hálózat, mint hadra fogható katonaság, mi megregulázásunkra. Láttátok, hogy milyen jól dolgoztak Mészáros Laci mellett. Olyan jó zsoldosok, hogy hajuk szála se görbült, miután letették a hűségesküt Brossnak. Az OMME számos programjának finanszírozója az MMNP, sőt az OMME működési és rendezvényköltségeibe is rendkívül segítőkészen belefolyik az MMNP.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2873 Dátum: 2017. Január 04. 17:37 »
Aki most azt képzeli, hogy vitatkozok veled, az nagyon téved.
 Mert lám, te is tudsz igazat mondani, csak ki kellett rúgni az Omme-ból.

« Válasz #2874 Dátum: 2017. Január 04. 19:33 »
Megkérlek benneteket a gőzölgőben folytassátok!
Nagyernyei Attila
Klubvezető

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2875 Dátum: 2017. Január 04. 19:41 »
Rendben. Ott kérem a választ.

GŐZÖLGŐ.

« Válasz #2876 Dátum: 2017. Január 06. 11:57 »
Már a 6. sorban gyantaszűrünk!  ;D

Tényleg fontos az ügy, de vajon kinek?  ;)

Esetleg az üvegforgalmazó lista alját tudnám még ajánlani!

Most akkor akarunk valamit csinálni vagy nem?  :-[
Szabó György

*

lygo67

• 144
« Válasz #2877 Dátum: 2017. Január 06. 17:15 »
Tisztelt OMME Vezetés/Illetékes !

Nem kellene e elgondolkodni azon , hogy egy petíció /ami elvileg minden méhész érdekét szolgálná - fuggetlenül , hogy melyik oldalon áll- / az OMME honlapján legalább néhány héten keresztül a főoldal elsősorában legyen??? és nem egy
magyar méhész újság reklám , tagszervet program ...stb (és Palócék rajzpályázata!!!!ja és mindez  végig nagy betűvel!!! MÉZESCSUPOR RAJZPÁLYÁZAT --Nem szánalmas ez az egész Fekete úr ???) legyen a főoldal első sorában ???
« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 06. 17:36 írta lygo67 »

« Válasz #2878 Dátum: 2017. Január 06. 17:25 »
Szegény petíció hátából már kezdenek kiállni a baráti tőrök.

Már szervezik a körül rajzolását is!

Mi meg nyugodjunk békében, mint majd Ő is!  :-[
Szabó György

« Válasz #2879 Dátum: 2017. Január 06. 17:40 »
Szegény petíció hátából már kezdenek kiállni a baráti tőrök.

Már szervezik a körül rajzolását is!

Ez egész pontosan mit takar?