Tisztelt Méhésztársak!
Köszönöm szépen a szavazatokat, és a biztatást!
Egy nagyon kedvező fejleményről szeretnék hírt adni a petíció kampányával kapcsolatban.
Ma Nyíregyházán jártam a helyi egyesület gyűlésén Hok József elnök úr meghívására, rövid tájékoztatást adtam a gyantatechnológia széleskörű felhasználásáról, annak kifogásolható eseteiről, továbbá ismertettem az EU Bizottságának a témában irányadó rendeletét a petíció történetét és a petíciós kampány jelenlegi eredményeit és állását.
Tájékoztatómat meghallgatva a Méhésztársak Nyíregyházán úgy döntöttek 50.000 Ft. értékben finanszírozzák 2017 első hetének kampányát.
Időközben megkaptam a petíció román nyelvű változatát is Gécziné Savaniu Gizella Mária és Géczi János Arnold kisvárdai méhészek jóvoltából.
A petíciós kampány hirdetési oldala a magyar nyelven kívül, így már angol, német, francia, olasz, román nyelven is rendelkezésre áll, és kiemelten hirdetésként jelenik a facebook közösségi portál hírfolyamaiban célzott közönség részére.
A szlovák, horvát, lengyel, spanyol, finn, svéd, görög nyelvekre történő fordítása folyamatban van méhészek felajánlásai alapján.
Keresünk még szlovén, bolgár, portugál, észt lett, litván fordításban segítséget nyújtó méhésztársakat akár a fordításban akár a fordítás költségeinek vállalásában.
Amennyiben valaki szeretné és tud segíteni a fordításban indíthatunk figyelemfelkeltő kampányt EU-n kívül is.
Várunk továbbá egyesületeket akik a kampány fizetett hirdetési költségeit egy-egy hétre vállalni tudják.
A kampány-finanszírozásban és a fordításban nyújtott segítséget ezúton is köszönöm a felajánló Méhésztársaknak!!
Sikerekben gazdag, gyantaszűrt mézektől mentes Boldog Új Évet kívánok!!
Üdvözlettel: Tóth Zoltán