Nem szeretek az ilyen kacsa szövegekre válaszolni, de most kivételt teszek:
"Egyébként még emlékszem amikor valamelyik innét általad kizárt fórumozó kacsákért ment, és éppen a méhészeted mellett autózott el, hát megállt. Több méhészt, engem is felhívott, hogy semmi járás. Mondtam is neki, hogy nálunk 20 fok ragyogó napsütés. Mondja erre, "itt is". Aztán volt egy másik igen neves fórumtársunk is, aki ezt megerősítette. Majd elmondja ha akarja, de ő nagyon diplomatikus és még tőlem is kulturáltabban szokott téged elküldeni...."
Ezzel bizonyítod, hogy sosem jártál a méhészetemben, csak a rosszindulatú alaptalan pletykákra alapozod "szakmai" megítélésed.
Érdekes, én többször meghívtalak a méhészetembe, de sosem fogadtad el!
Amikor én jelentkeztem be hozzád, éppen dolgod akadt.
Erről ennyit.
Arról pedig nem beszélve, hogy az úthoz legközelebbi kaptáraim minimum 15 méterre vannak, de ott nem lehet megállni mert kanyar van, és záróvonal.
Ahol pedig meg lehet állni, onnan közel 20 méterre vannak az első kaptáraim.
Komoly látással rendelkezik az informátorod, de sebaj.
Én az eredményeimre nem panaszkodok, ugyanolyan kritikusan nézem a sajátomat is mint más méhészetet.
Többször írtam már, ha ennyire balfácán lennék amilyennek szeretnél beállítani akkor, hogy a fészkes fenébe csinálom ezt a "nyűgöt" már 43 éve?
Voltak hullám völgyeim, mint az idén tavasszal is, de túl vagyok rajta.
Nektek pedig óriási mázlitok volt, hogy amikor nálunk meg se mozdultak a családok, nálatok tudtak tisztulni!!!!!
Aztán azért tavasszal bevallottad (amit most nem keresgélek), hogy ilyen ramaty állományod még nem volt!
Ez elfelejtetted Jenő?
A méhészkedés ilyen, nem csak a sikerekről szól, de szerintem ez természetes.
Amire viszont sosem lennék büszke a tömeges RAJZÁS!
Az én méhészetemben ez sosem fordult elő, nem azért mert gyengék, hanem mert mindig annyi méhcsaládot tartok amennyit elbírok, és odaérek időben.
Ezért nem vagyok idegbajos, mert szépen időben elvégzem a teendőimet, főként egyedül.
A pörgetés és vándorlás az más.
A rajzás a méhész bizonyítványa, te ebben a sor végén kullogsz, bár büszke vagy rá.
Én inkább termelek, a hasbaakasztós duma meg maradjon meg Neked!
Egyébként amit most írok tudom leforráz, nem örülsz neki.
Régen voltak már ilyen népesek a méhcsaládok, és alig van náluk öreg anya.
Az atka elleni védekezést pedig bízd rám.
Ezt javasold az amatőröknek, a jó kis amitrázos propoliszod meg a kutyának sem kellene.
A viaszodról meg nem is beszélve!
Megrekedtél egy szinten, büszke vagy a rajaidra, meg hogy két csapon engeded az akácmézet.
Hagyjuk Jenő.
Ennyi raj mellett?......amikor te írtad az idén tavasszal, hogy ennyire gyenge állományod még nem volt!
Te tényleg hülyének nézel?
Üdv: Nagyernyei Attila