ATKAIRTÁS, de ésszerűen

• 3330 válasz
  • 1631282 megtekintés
*

Koki

• 273
Re:ATKAIRTÁS, de ésszerűen
« Válasz #3330 Dátum: 2025. November 01. 12:46 »
No igen, tiszta megafon ez a kacsáért ment megállt, és leste messziről😂😂😂, meg még fel is hívott pár méhészt.....😂😂😂, azt a kipihent sunyi mindenit neki.
Hát lesegesse azt ahonnan kibújt anno ez a "csetneky".

Robi!
Nem lesegette senki.
Olvastuk naponta a szűkítéses hülyeségeit itt a csodálatosan fejlődő állományáról. Majd mire kaptuk fel a fejünket???
Amikor 20-25négyzetdeciméter fiasa volt, másoknál már 50-60. A dátumok alapján meggyőződhetsz erről, csak vissza kell keresni.

A "szamaras" az Alföldön él. Nagyon messze onnét. Kacsákat vásárolt. Arra vezetett az út. Fogalma sem volt kié az a méhészet, amíg meg nem állt. Szerinted mekkora rácsodálkozás volt amikor meglátta, hogy 20 fokos tavaszi verőfényes napsütésben alig volt járás. He?

Szombaton biztosan nem voltál arra, mert egész nap kint voltam!
Ne kacsázz Panza!
Miért nem álltál meg a szamaraddal?
Szépen bemutatkoztál volna, nem ilyen szemét módon, álarc mögül kritizálnál.
A méheim valóban nem irigylésre méltóak, de gyönyörűen fejlődnek, és én már ennek is örvendek.

Attila ott voltam kivettél valami üveget a kék kocsidból . Meg is állhattam volna igaz de siettem haza vittem a kacsákat! Na Attila ha a mostani méhekkel is meglesz a 90+kiló akkor elmegyek hozzád tanulni isten bizony! Átállok már én is fekvőre !

Tudod Robi ha figyelmesen olvasol, akkor bizonyosan észre veszed, hogy attól kezdve már nem voltak olyan jók azok a méhek.

A méheim valóban nem irigylésre méltóak, de gyönyörűen fejlődnek, és én már ennek is örvendek.

A másik méhész sem kíváncsiskodni járt arra, hanem meglátta, megállt és megerősítette valójában Sancho írását és Attila vallomását. Ugye mindjárt másképpen értékelhetjük a történteket.