Na. Ennyi eszed van. Van az vastag bőr, ehhez semmi kétség. A méhész minden évben elad legalább száz családot. Te meg veszel, és ennek ellenére egyre kisebb a "méhészeted" Hány embert rántottál már a szakadékba a hülyeségeiddel? Hol vagy te akár csak az átlagméhészhez képest is!? Megnézted a videókat? Neked csinálták.
Készíts már egy felvételt valamelyik családodról! Nem igaz, hogy legalább egy nincs olyan állapotban amiért nem kellene szégyenkezned, de vigyázz ,mert "oszkár" visszajön estleg, és megállapítja, hogy nem mondasz igazat, és felrakja a kaptártető beosztását bizonyítékként...
"Majd készítek képeket a kölyök családokról, és a kaptártetőkről amire az elvett fiasok számát jegyzem".
Erre kíváncsi leszek!
Csak nehogy összekeverd megint a kaptárokat!    Ne a tetőket fotózd!  

Kit érdekelnek a kölyökcsaládok? A legbikábbakról  legyen! 

Hagy már békén a Buchingert! Elhunyt és nem létező méhészekkel takaródzol. Azt hiszed nem látják itt valamennyien mivé lettél?
Az én kollégám nem balfácán. Passau után van egy kereskedése. Csak a saját mézét árusítja. Nem a gyereke próbálják teríteni, -aki kimenekült előled nyugatra-, árulja a néhány kiló méznek nevezhető fekvőből kinyert maszlagot. Normális vagy te? Nem szégyenled még mindig magad? 
Azt hiszem itt mindenkik számára világossá vált, hogy ki a balfácán. Szégyenlik is néhányan amiért valamikor egy szavadat is elhitték. Akinek más a véleménye, nyugodtan írja meg!
Készített a fonyódi méhész videót amit említettem délelőtt. Nem rakom fel. Nem érdemled meg, meg azok sem akik elnézik, hogy folyamatosan hülyét próbálsz belőlük csinálni. Igaza van (volt) WR-nek. 
Ismét elkövetted:
Nem nekem kellene szégyellnem magam Attila, hanem neked, és mélységesen!!! 
De most legalább megmutattad a valódi énedet, láthatja mindenki.
Elsorvadsz a magányodban. Úgy kell azoknak akik egy szavadat is elhiszik. Soha nem volt még hasonló családod sem. Nemrég néztem meg az átküldött rövid videót , és ha nem írsz ismét aljas szemétséget, már felraktam volna. B. Gergelyt is megszóltad annak idején, nem is jön ide többé, pedig sokat tanulhatnál tőle. 11 léputca és a falon is vastagon lógnak, te meg 4 négyzetcentiméterre szűkítetted a nyomorultakat, mert megették volna őket a darazsak.
Ezzé lettél: