Hír-les

• 5601 válasz
  • 2285901 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #2175 Dátum: 2015. December 15. 17:44 »
Ma csupa jó hírem van!
A brüsszeli demonstrációnk alkalmával beadott petíció célba ért!
Jogosnak tartják a Kaposvár és Térsége Méhészek Egyesülete kifogásait!
Az egész EU-ban visszahívják a kínai méz pancsolmányokat!
Már Magyarországon kívül több országban meg is kezdték az áruházak polcáról levenni a silány árut.
Mi ez ha nem szép siker!
Köszönjük a kezdeményezőknek!
Nagyernyei Attila

„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

« Válasz #2177 Dátum: 2015. December 15. 18:52 »
Vajon miért nincs az OMME honlapon ezekről a hírekről semmi?
Nem az lenne a feladata a honlapnak?
Csak emlékeztetőként a honlap kezelőjének figyelmébe ajánlanám az egyesület legutóbb megszavaztatott alapszabályának I. 4. b) pontját:
"pontos és gyors tájékoztatás, a méhészettel kapcsolatos információkról."

Üdv. jani bátya

« Válasz #2178 Dátum: 2015. December 15. 19:33 »
Lehetne bővebben e jó hírekről ?

« Válasz #2179 Dátum: 2015. December 15. 20:01 »
Kedves "Cuncimókusz"! (Ne haragudj nem tudom leírni a Nick neved, mert most fejeltem le a monitort akkora fülest kaptam az asszonytól :P, azt hiszi udvarolok)
A MÉHÉSZET szaklap következő számában részletesen olvashatsz róla.
Üdv:
Nagyernyei Attila

« Válasz #2180 Dátum: 2015. December 15. 20:37 »
Vajon miért nincs az OMME honlapon ezekről a hírekről semmi?
Nem az lenne a feladata a honlapnak?
Csak emlékeztetőként a honlap kezelőjének figyelmébe ajánlanám az egyesület legutóbb megszavaztatott alapszabályának I. 4. b) pontját:
"pontos és gyors tájékoztatás, a méhészettel kapcsolatos információkról."

Üdv. jani bátya

Jani Bátya!

Ezer oka van annak, Bátya!
Először is azért, mert az OMME honlapját az OMME működteti (=finanszírozza), nem T. F. ... Az OMME meg nem tart éjszakai ügyeletet a honlap-üzemeltetés érdekében, hogy ezzel is spórolni tudjon a költségekkel, nehogy az a vád érje, hogy pazarlóan bánik a tagdíjakkal...
No, meg azért Bátyó, mert akkor nem lenne mit kérdeznie, illetve a fene se látná, milyen művelt lett a legújabb alapszabály beható tanulmányozása révén.

Ráadásul alaposan mellé lőtt Bátya, pont olyan személyt támad most, aki a MKCS egyik titkos, beépített téglája. Ennek a titkos ügynöknek legutóbb már sikerült elintéznie azt is, hogy a honlap megnyithatatlan volt, erre most jön a Jani Bátya, s felhívja a figyelmet az ügynök tevékenységére. Máskor mielőtt ilyeneket kérdez, előtte konzultáljon a Klubvezetővel, ha figyelte, ő nem reagált a legutóbbi esetben, s higgye el Bátya, ez nem a figyelem lanyhulásának jele volt, hanem KONSPIRÁCIÓÓÓÓ!
Máskor jobban ügyeljen Bátya a részletekre, Gabika kihullása úgy is érzékeny veszteséget okozott a MKCS információs hálózatában, erre Ön jön, és megpróbálja kiütni a következő beépített téglát is az OMME falából!

A hír a Kormányportálon ma 14:35-kor jelent meg, ide Lindzzy 18:27-kor tette fel. Látogasson már "haza" a "Ződre" is Bátya, s lásson csodát: ott ez a hír 14:51-kor szerepelt már. Innen is látszik: ha gyors és pontos hírközlésre vágyakozik, látogassa a MÉHÉSZFORUMOT! Ott nem csak ropogósan frissek a hírek, de autentikusak is, ráadásul azon sem kell agyaskodnia, hogy ez milyen sokba kerül a tagdíjfizető méhésznek... Három az egyben... S ez itt nem a reklám lenne, de kétszer ad, aki gyorsan ad...

Üdvözlettel: Sz.I.T. = P.a.  (a kezdőbetűk részemről nem konspiratívak, de amíg nem emelkedik jogerőre...)

« Válasz #2181 Dátum: 2015. December 15. 20:53 »
"Petronius arbitang!"
Ezt írod:
"......előtte konzultáljon a Klubvezetővel, ha figyelte, ő nem reagált a legutóbbi esetben, s higgye el Bátya, ez nem a figyelem lanyhulásának jele volt, hanem KONSPIRÁCIÓÓÓÓ......."
Pedig ha hiszed ha nem, lanyhul a figyelmem.
Csak az értelmes hozzászólásokra reagálok, a többit blokkolja az agyam.
Úgy is fogalmazhatnék, hogy "lefagyok" a sok süketelésedtől.
Üdvözlettel:
egy fáradt Klubvezető

« Válasz #2182 Dátum: 2015. December 15. 21:03 »
Innen is látszik: ha gyors és pontos hírközlésre vágyakozik, látogassa a MÉHÉSZFORUMOT!

Gondolom ezután már ez fog szerepelni az OMME honlap kezdőlapján is????  :o

Végül is ez jár a befizetett tagdíjjakért cserébe!!! (Legdrágább elnök Úr, tájékoztatás 0.)

Viszont elhangzott az amit sokszor mondtunk, hogy lehet ezt ingyen és bér mentve is csinálni, sőt jobban csinálni is!

Itt az élő példa! Köszönjük Fűrészes!  ;D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #2183 Dátum: 2015. December 15. 21:17 »
A Téglákról egy pár szót!

Hát kedves Fűrészes nekem is van egy Téglám az OMME székházban!

El se tudja képzelni hol rejtettem el!!!

Jó régen ott van a többi között!

Csak le kell menni a tárgyalóba és körül kell nézni. Mennyi rengeteg Tégla!

Vajon hogy kerültek oda??? Kik voltak azok akik oda tették??

Te biztos nem voltál közöttük!

Viszont lehet, hogy azok között vagy akik Téglánként bontják és hordják el az egyesületet???
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #2184 Dátum: 2015. December 15. 22:00 »
Petronius megbukott mikor ezt írta:
"Először is azért, mert az OMME honlapját az OMME működteti (=finanszírozza), nem T.F.."
Kibújt belőle Doktor Úr?
Az OMME honlapját az OMME működteti?
De ki az OMME?
A magyar méhészek közössége, nem doktor Úr magántulajdona, még ha ő az Atya Úr Istennek is vallotta magát Gyulán.
Mivel a honlapnak a működési költsége benne van az OMME pénzügyi tervében, nem kívánságműsor a színvonalas üzemeltetése, hanem egy elvárható feladat.
Az OMME ULTRA VIOLA utcai csapatának színvonala kritikán aluli.
Azon a néhány száz méhészen kívül akik ellátogattunk Gödöllőre, nem is tudták, hogy az Apimondia elnöke is itt járt, erről egy hét múlva számoltak be.
Szégyen.
Más országokban államfőnek kijáró tisztelettel fogadják, a világ első számú méhészeti vezetőjét.
Nekünk ez már sokadszorra sem sikerült.
Kíváncsi lennék az OMME elnöke mennyi téglajegyet vásárolt.
Lehet a VPOP-ban is volt ilyen?
Akkor még azt sem gondolta, hogy méhész lesz, nem ám OMME elnök, amikor mi sok százan, ezren gyűjtögettük a forintokat a székházunkra, amit most egy hivatallá silányítottak.
A zászlónkat kár volt nekik adni, méltatlanok hozzá.
Nagyernyei Attila

« Válasz #2185 Dátum: 2015. December 15. 22:31 »
Köszönöm, szépen megtisztelő magyarázatát, de észrevételem szerint ismét egy kicsit gyorsabban jártak az ujjai a számítógép klaviatúráján, mint ahogy értelmezte volna hozzászólásomat.
Én többes számot használtam "hírek" így nem csak az Ön által említett hírre értettem, hanem az Attila által említettre is.
Mivel elég rég óta regisztrált tag vagyok a "zöld"-ön ,és higgye el nekem még anyagilag is hozzájárulok annak fenntartásához ,többek között olvastam a Tantó úr írását is.
Sőt mi több Takács úr beírását is. Mivel az OMME élen jár és járt az elmúlt időszakban is a mézhamisítások elleni harcban /a tájékoztatókon csak erről van szinte szó/ véleményem szerint, a hatóságoktól is időben megkapták vagy megkapják az idevonatkozó anyagokat így szerintem joggal várható el ,hogy mintegy első kézből és ne internetes fórumokról kelljen megtudni az ágazatra vonatkozó dolgokat.
Higgye el számomra irreleváns, hogy ki kezeli az OMME honlapját, nekem egy a lényeg, működjön /sajnos az újítás óta sokszor nem működik/ és mint írtam gyors és pontos információkat közöljön, s ha ez fizetett dolgozó feladata akkor hát semmi egyéb dolga nincs minthogy tegye. Én azért ezt nem nevezném konspirációnak ez a szó jobban illik abba a közegbe amiért az egyesülettől megvonták a közhasznúságot.
Sajnos nekem nincs olyan pontos információm arról mint Önnek, hogy hová került az OMME falába az a tégla aminek árát anno sok emberrel együtt én is összedobtam a székház vásárlásakor.
Megmondom őszintén, egyszerűen nem értem, hogy jó scout módjára miket hozott itt felszínre beépített téglákról, meg titkos ügynökökről, de sajnálom, hogy e gondolataival megmaradt a Kubai rakétaválság korában.
Azért köszönöm, hogy ily tapintatosan hívta fel figyelmemet a türelemre és visszafogottságra, s bízom benne, hogy az illetékesek is olvassák az ÖN által említett közmondást miszerint "a gyorsan kapott segítség a legértékesebb, mert a halogatott segítség már lehet, hogy nem segít, hisz az ember kifuthat az időből. Ne tétovázz tehát, ilyenkor ne mérlegelj, ne számolgass, ne hagyd, hogy felülkerekedjék okoskodó, kapzsi, irigy éned, hanem ha lehet és ha képességeid és lehetőségeid megengedik, gyorsan adj. Gondolkozás nélkül. Mert ahol nagy a szükség, közel lehet a segítség, s ha e segítség te magad vagy, akkor ne tétovázz. Ha te nem teszed, más lehet, hogy nem fogja. Mert ott akkor épp te vagy az az ember, aki éppen ott és éppen azért vagy ott, hogy segíts."

Üdv. jani bátya

« Válasz #2186 Dátum: 2015. December 15. 22:40 »
Nagyrabecsült Abrikter!

Azt írtam egyszer:veled nem vitatkozom,mivel a Te
célod a rombolás.
Valami ilyesmit szerettem volna írni akkor is.
Most mégsem bírom ki,reagálnom kell újabb förmedvényedre.
Érdekes Texas Ranger is úgy gondolja mint én,a Te célod nem más mint
a kötekedés és rombolás.
Mily nemes cél.
Büszkék lehetnek rád tanáraid és mind azok akik segítettek ily művelt
emberré válásodban.Jó és nemes célokra használd továbbra is tudásod.
Nem magasztalásod és dícsőitésed miatt ragadtam tollat .
Az OMME székházról jutottak eszembe gondolatok,vetődtek fel kérdések bennem.
Tudod-e kinek köszönhető székházunk(és nem hivatal,a hátam is borsózik mikor
meghallom,HIVATAL)
Tudod-e milyen sokan adtunk pénzt,segítséget,biztatást megvásárlása előtt az OMME-nak,
Brossnak,az akkori vezetőségnek.
Tudod-e a méhészek mennyire örültek megvásárlása után.Sok évi vajúdás után "otthona"
lett a méhészek közösségének.Cserényi pedig elnevezi HIVATALNAK!
Szégyen!!!
Tudod-e mi bajod van Brossal?
Magasan Ő méhészágazatunk eddigi legjobb vezetője.

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2015. December 16. 20:05 írta Csányi Antal »

« Válasz #2187 Dátum: 2015. December 16. 01:35 »
Ráadásul alaposan mellé lőtt Bátya, pont olyan személyt támad most, aki a MKCS egyik titkos, beépített téglája. Ennek a titkos ügynöknek legutóbb már sikerült elintéznie azt is, hogy a honlap megnyithatatlan volt, erre most jön a Jani Bátya, s felhívja a figyelmet az ügynök tevékenységére. Máskor mielőtt ilyeneket kérdez, előtte konzultáljon a Klubvezetővel,

Üdvözlettel: Sz.I.T. = P.a.  (a kezdőbetűk részemről nem konspiratívak, de amíg nem emelkedik jogerőre...)

"Csak egy Sith tárgyal végletekben" - Obi-Wan Kenobi.

(Sith: Szenttamási István Tamás Hadovan)  ;D

*

nyuszt

• 131
« Válasz #2188 Dátum: 2015. December 17. 21:16 »
Tisztelt klubtagok  ! Olvastam a szaklapban , hogy egy tagot kizártak az egyesületből (OMME),mert rongálást követett el.A cikk igen szűkszavú. Lehetne többet tudni erről az esetről ? Üdv:nyuszt