Köszönöm, szépen megtisztelő magyarázatát, de észrevételem szerint ismét egy kicsit gyorsabban jártak az ujjai a számítógép klaviatúráján, mint ahogy értelmezte volna hozzászólásomat.
Én többes számot használtam "hírek" így nem csak az Ön által említett hírre értettem, hanem az Attila által említettre is.
Mivel elég rég óta regisztrált tag vagyok a "zöld"-ön ,és higgye el nekem még anyagilag is hozzájárulok annak fenntartásához ,többek között olvastam a Tantó úr írását is.
Sőt mi több Takács úr beírását is. Mivel az OMME élen jár és járt az elmúlt időszakban is a mézhamisítások elleni harcban /a tájékoztatókon csak erről van szinte szó/ véleményem szerint, a hatóságoktól is időben megkapták vagy megkapják az idevonatkozó anyagokat így szerintem joggal várható el ,hogy mintegy első kézből és ne internetes fórumokról kelljen megtudni az ágazatra vonatkozó dolgokat.
Higgye el számomra irreleváns, hogy ki kezeli az OMME honlapját, nekem egy a lényeg, működjön /sajnos az újítás óta sokszor nem működik/ és mint írtam gyors és pontos információkat közöljön, s ha ez fizetett dolgozó feladata akkor hát semmi egyéb dolga nincs minthogy tegye. Én azért ezt nem nevezném konspirációnak ez a szó jobban illik abba a közegbe amiért az egyesülettől megvonták a közhasznúságot.
Sajnos nekem nincs olyan pontos információm arról mint Önnek, hogy hová került az OMME falába az a tégla aminek árát anno sok emberrel együtt én is összedobtam a székház vásárlásakor.
Megmondom őszintén, egyszerűen nem értem, hogy jó scout módjára miket hozott itt felszínre beépített téglákról, meg titkos ügynökökről, de sajnálom, hogy e gondolataival megmaradt a Kubai rakétaválság korában.
Azért köszönöm, hogy ily tapintatosan hívta fel figyelmemet a türelemre és visszafogottságra, s bízom benne, hogy az illetékesek is olvassák az ÖN által említett közmondást miszerint "a gyorsan kapott segítség a legértékesebb, mert a halogatott segítség már lehet, hogy nem segít, hisz az ember kifuthat az időből. Ne tétovázz tehát, ilyenkor ne mérlegelj, ne számolgass, ne hagyd, hogy felülkerekedjék okoskodó, kapzsi, irigy éned, hanem ha lehet és ha képességeid és lehetőségeid megengedik, gyorsan adj. Gondolkozás nélkül. Mert ahol nagy a szükség, közel lehet a segítség, s ha e segítség te magad vagy, akkor ne tétovázz. Ha te nem teszed, más lehet, hogy nem fogja. Mert ott akkor épp te vagy az az ember, aki éppen ott és éppen azért vagy ott, hogy segíts."
Üdv. jani bátya