Szia Karcsi!
Nem veszed észre, hogy beindult a GPS-ed?
Túl gyorsan mész!
Az OMME alapszabálya mindenkire érvényes!
Akkor mi a frásznak rugózunk rajta, ha semmit nem vesznek belőle figyelembe, ha meg valaki számon kéri rajtuk, akkor ő egy féreg?
Rengeteg javaslatunk volt, de még az ülésre sem engednek be, akkor most mi a problémád?
Előre szóltunk, tiltakoztunk, telefonáltunk, de leszartak bennünket!
Kiskakas hányszor felhívta rá a figyelmet, hogy az alapszabály módosítására sok idő kell!
A bírósági ítélethirdetésnél nem láttalak!
Kitől hallottad ezt, hogy azért meszelték el az OMME jogtudósait, mert 1-2 nappal csúszott a rendkívüli összehívása? Megjegyezni kívánom, hogy éppen fél évet csúszott, mert az akkori érdi elnök Erdélyi János már rég jelezte, hogy új alapszabály kell!
Mit csináltak ezek a drága jó urak?
Jánost leültették, hogy mit kotyog a nagyok dolgába bele.
Aztán hirtelen olyan sietős lett minden.
At kell kifelé nyomniuk, hogy 1-2 nap miatt meszelt el bennünket a bíróság, mert ez megy át az agyakon, csak van aki nem "Veszti" ezt be!
Dr.KUSSMAN úr nem jó tanácsadód! Ő már olyan messzire megy, hogy azt is megmondja kire kell szavazni.
Gondolom erről neked is van információd, otthon is megtapasztalhattad.
Vannak információim, hogy a küldöttek sem saját akaratuk, a tagság véleménye alapján döntenek.
Egy szó mint száz.
Nekem most más a véleményem a történtekről, de ettől függetlenül barátomnak tekintelek, és tisztellek!
Azért mert más a véleményed, egy csapatban vagyunk!
Az OMME vezetői nagyon rossz utat választottak!
Az arrogancia, az erőből való irányítás, a KUSS-oltatás neked tetszik?
Engem a közös IB-EB ülésre meghívtak, aztán valahogy jegelték a kérdést.
Fáskerti Lászlóval beszéltem az ülés előtt, és azt mondta igazam van, Ő hívott meg!
"Jogos az észrevételem."
Bátorkodom azt feltételezni, hogy valami takargatni valójuk van, és ezért nem vagyok kívánatos személy, mert azonnal közkinccsé tenném az "információkat".
Neked teljesen mindegy, hogy a Kft.-ben plusz 10 millió, vagy mínusz 10 millió van?
Mire emelted a kezed, ha nem ismerted a pénzügyi beszámolót?
Szerinted az "kotyogás" ha szeretném tudni hová lesz a tagdíjunk?
Azok a szép számok amiket kivetítenek, kicsit sántikálnak.
Tolna megyei küldött-társaim, és én ellene szavaztunk a csonka beszámolónak.
Mivel te egyet értettél azzal, hogy nem számítanak a Kft.-ben zajló pénzmozgások, nem számít, hogy az EB nem ellenőrizte a gazdálkodását, a többség mellett, elfogadtad azt.
Akkor is úgy szavazz majd, ha a valós számok napvilágra kerülnek!
Most még kicsit várni kell, mert keresnek neki egy olyan helyet, amit újra be tudnak úgy csomagolni, hogy a mínusz, plusznak lássék!
Üdv:Attila