Kedves Jenő és Oszkár!
Először is: én nem mondom, nem mondtam soha, hogy a hunor nem jó. Kapaszkodj meg Jenő, Sanyi az állomány nagy részével átállt félkeretes rakodóra, mert neki abban a legkönnyebb anyás dajkát berendezni,NB is konténert hagyott meg, de most a rakodó a több nála. Nekem egy bajom van a rakodóval, rossz a hátam, nem tudnám megemelni a fiókokat, ha tele vannak. Nem akarjuk hülyíteni sem a kezdőket, sem a haladókat ,sem a mestereket. Én a szememnek hiszek. Amikor Sanyi '18-ban lerázta őket, szép, egészséges családjai lettek, és amikor ősszel százszámra hullottak az atkák, neki , ami a kontroll családoknál hullot 0-70 körüli szám volt. Nem akarom elmesélni az egészet, mert fölösleges. Gyertek el a következő előadások valamelyikére, de még ennél is jobbat tudok: Idén is fogunk rajállapotba tenni méheket. Gyertek el, nézzétek meg! Sem a Balaton, sem Kecskemét nincs túl messze. Most pedig szolgálati közlemény tőlem:
Kérek minden kezdőt, hogy hunorban méhészkedjen! Jenőnek a youtube-on szemléletes, jól összeszedett szakmai videoi vannak, amiben részletesen szerepel a technológiája, sőt, ha jól tudom, méhcsaládokat is szokott eladni. A legkomolyabban mondom ezt.