Szép napot mindenkinek!
Kíváncsian olvasgatom már jó pár hónapja az írásokat. Sajnos nem attól hangos ez a portál amiről kéne.
Ez az év sem fog bekerülni a nagy eredmények közé, a méztermelés tekintetében.
Ebben az évben is sújtott, sújt minket a fagykár, az aszály, a hideg, a meleg, a megváltozott éghajlati viszonyok, és még lehetne sorolni az okokat. És hogy stílusosan fűzzem mondanivalóm lényegét az előttem(alattam) lévőhöz, azt kell mondanom, hogy a muszáj is ellenünk van. A muszáj-t úgy értem, hogy hozott anyagból kel dolgozni.
Az OMME vezetésébe nem következett be a teljes megújulás. A választások után én személy szerint, még arra gondoltam, hogy talán jó ez így. Mostanra már erősen körvonalazódik számomra, hogy a vezetésben jelenlévők közül van olyan akit csak a saját érdeke mentén akar (képes) dolgozni. Nem értek egy pár dolgot. Talán nem vagyok ezzel egyedül! Nem értem pl azt, hogy a vezetésbe beválasztott Dr Mészáros miért nem képes együttműködni, ha már békejobbot nyújtottak neki a méhészek. Békejobbot azzal, hogy a vezetőségbe választásával kijavíthatja azokat a hibákat amiket személy szerint Ő követett el azzal hogy engedett egy olyan "gazdasági társaságot" működni ami, és aki soha nem volt bejegyezve a cégnyilvántartásba. A személyéhez köthető továbbá az OMME közhasznúságának elvesztése, a sorozatos igaztalan dolgok amikkel szédítette a méhészeket, és még sorolhatnám, de folyamatban lévő ügyről egyenlőre nem beszélünk.. Remélem azt, hogy a pár hete, már törvényesen is bejegyzett elnök teszi, és fogja tenni a dolgát! A múltból tanulni kel, és nem azon rágódni, hogy kit mikor mennyire bántottak meg. És ezt mindenkinek mondanám. Az elnöknek élnie kel minden olyan törvényes jógával ami a munkáját segíti, és ami hátráltatja attól meg kel szabadulni. Ez az Ő, és az OMME jól felfogott érdeke is!
Vivaldi nem "csőlátó", csak egy picit türelmetlen, mert nagyon várja a változást, várja az ígért jót.
Vivaldi! A munka most kezdődött csak el! Igen: szeretném ha neked is lennének javaslataid, és azokat megtennéd.
Szeretném ha sokunknak lennének javaslataik és azokat megtennék a vezetés felé. Én így jutottam el odáig, hogy az OV hatáskörét vissza kel állítani, mert a javaslatokat ott lehet megtenni.