Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743445 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #1260 Dátum: 2015. Augusztus 28. 16:03 »
Kiskakas  egyszer valaki el vágja a  nyakad ,úgy  is  sokan szeretnék már  föleg  a  jelen omme  vezetésböl. :D :D

« Válasz #1261 Dátum: 2015. Augusztus 28. 16:21 »
Vivaldi!

Megmondtam,leírom miért utálod a Brosst,ha
továbbra is szídod.
A fiad szaktanácsadó volt.
Bross kirúgta mert nem volt hajlandó dolgozni.
Azt nem nem értem miért nem fiadat rúgtad segbe ahelyett ,hogy a
Brosst szídod?
Mindehhez hozzá tartozik az,hogy a fiaddal semmi bajom,
számomra mindig is szimpatikus volt.

Csányi Antal

*

robi 75

• 1010
« Válasz #1262 Dátum: 2015. Augusztus 28. 18:01 »
Hoppá hoppá hoppá! Milyen kicsi az ország.   :o
Üdv:robi

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1263 Dátum: 2015. Augusztus 28. 20:32 »
Így van. Igazad van. A fiamat seggbe rúgta Bross, mert nem volt hajlandó dolgozni. Hol is?
 Hát, kedves barátom nem lennél valami jó hírszerző. De Fekete Józsi legalább egy jót röhög, ha elolvassa amit írsz.
Szereztél neki egy szép estét.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Augusztus 28. 20:35 írta Vivaldi »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1264 Dátum: 2015. Augusztus 28. 21:49 »
Vivaldi!

Ezek szerint az a célod, hogy jó estéket szerezz Fekete Józsinak? Ez a dolgod?
A béka segge alól kikandikálva ennyire egyszerű az élet? Bár vannak olyan bonyolult szövegezésű hozzászólásaid, amiből számomra és nemcsak számomra, hanem sok méhész számára elég egyértelműnek tűnik, hogy te egyáltalán nem béka segge alól szemléled a világot, hanem az átlag méhészre tekintesz úgy, mintha ők a béka segge alatt lennének.
Szégyelld magad!
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1265 Dátum: 2015. Augusztus 28. 22:12 »
Nem. Csak Fekete Józsi ismeri a fiamat. Általában ő szokta bevinni a tagdíjat.
Azért azt javasolnám nektek, hogy legalább ne röhögtessétek ki magatokat.
 Az én fiam gumicsizmában jön pergetni, úgy fél a méhektől. Nem  hogy szaktanácsadó lett volna.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1266 Dátum: 2015. Augusztus 28. 22:45 »
Tudod Zoli, aki a béka segge alól jön, az előbbi bejegyzésemre nagyot ugrott volna. Szóval lécci állj le, mert nagyon kilóg a lóláb. Te vagy Tomipapa utóda, de új stílusban. Az öreget visszavonták, és váltották a személyt. OKÉ?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1267 Dátum: 2015. Augusztus 28. 23:07 »
QUQURIQ !!!

Vivaldi!
Mi vagy Te, fehér kesztyűs minta méhész?
A tökéletes frankót megmondó polihisztor?
Észt osztó Géniusz?
Na kérdezgessed csak meghívott haverjaidat, hogy valami valós információid legyenek a méhészeti közéletről.
Vagy van még valami család tagod akinek a szekerét tolhatod a lehetőségek felé?
Valami nincsen rendben körülötted, és túl nagyra becsülöd az egódat, ami igen csak ahogy olvasgatom nem tetszik a méhész társaidnak!
Még az a nagy szerencse, hogy nem egy egyesületben vagyunk, és nem kell hallgatnom a demagóg dumádat!
Szidod Brosst, a lába nyomát nem engedném meg, hogy megcsókoljad….
Egyedül többet tett az ágazatért  mint Te, és a jelen vezető haverjaid!
Most már hiteltelen lettél számomra, a semlegességet hirdetted, a seggeket meg körül nyaltad…
A jellem nem az erősséged, csak a nyáltépés a Te műfajod!
Egyszer már elhúztál innen, most megint ide evett a fene, mert nincsen egy jó cimborád, akivel jót elbeszélgethetnél, megérthetnétek egymást! Mert csak Neked lehet igazad!
Meg voltunk idáig is Nélküled, talán kibírjuk ezután is!
Ettől többet érdemel az OMME és a jövője mint ilyen alakokra fecsérelnénk a drága szabad időnket!!!

Tisztelettel a Kiskakas!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1268 Dátum: 2015. Augusztus 29. 07:59 »
Bevallom, én vagyok Tomipapa. Brossra azért haragszom, mert kirúgta a fiamat. Amúgy meg az anyósomat akarom megtenni elnöknek. És ha anyósom lesz az elnök akkor nektek végetek.
Ez van.

« Válasz #1269 Dátum: 2015. Augusztus 29. 08:27 »
Nem ismerem az Anyósodat Vivaldi, de ha most kellene azonnal választani, és indulna a megmérettetésen, én biztosan rá szavaznék. Róla még semmi rosszat nem hallottam. Ez nem vicc :o

« Válasz #1270 Dátum: 2015. Augusztus 29. 08:45 »
Többször javasoltam, hogy a következő OMME elnök hölgy legyen, mert talán nem tolná le a gatyáját, így hát az én is Vivaldi anyósára szavaznék.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1271 Dátum: 2015. Augusztus 29. 08:56 »
Látszik, hogy nem vagyunk egyformák. Nagyon meglepődtem, hogy az anyósát ajánlja. Az írásait olvasva kifejezetten a nénikéjére gondoltam.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1272 Dátum: 2015. Augusztus 29. 11:05 »
Vivaldi!

Nem javítod a helyzetedet azzal, ha Tomipapázol.

« Válasz #1273 Dátum: 2015. Augusztus 29. 14:07 »
Tudod Zoli, aki a béka segge alól jön, az előbbi bejegyzésemre nagyot ugrott volna. Szóval lécci állj le, mert nagyon kilóg a lóláb. Te vagy Tomipapa utóda, de új stílusban. Az öreget visszavonták, és váltották a személyt. OKÉ?

Nem Te kezdted a "Tomipapázást"? Legalább olvasnád el néha amit írsz! ::)

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1274 Dátum: 2015. Augusztus 29. 16:00 »
Tomipapázás egy olyan stílus aminek legtisztább formáját Tomipapa adta, de szép lassan Vivaldi is felzárkózott mellé. Pedig Vivaldi néhész, tehát azt is mondhatom, hogy saját magának is árt, ha a méhészeti közéletet téveszmékkel traktálja.