Tisztelt Lilahagyma!
Ha tudná, én még az utolsó egyeztetésen is azért emeltem szót, hogy maradjunk egyben!
Ezzel minden résztvevő látszólag egyet értett, aztán ennyit ért az adott szó.
Akiknek nem tetszett a Tolna Megyei Méhész Egyesületben, vagy személyemet nem tudták elviselni, távoztak.
Mondanék egy példát.
Önök közül volt egy olyan "aranyos hölgy" aki a Tavaszváró Méhésznap előtt odajött hozzám, és megkérdezte tőlem milyen sütit süssön, mert ezzel szeretne kedveskedni a rendezvényen részt vevő vendégeknek.
Ezen az ominózus méhésznapon bejelentettem, hogy pihenőre van szükségem, így nem indulok a következő választáson, ne is jelöljenek.
A márciusi Szekszárdi Méhészklubon az "aranyos hölgy" előkerült.
Feleségemmel a hátsó sorban hallgattam ez előadót, karba tett kézzel ültem.
Vége lett az előadásnak, és az "aranyos hölgy" elkezdett velem üvölteni, hogy ilyen piszkos emberrel még soha nem találkozott mint én.
Ma sem tudom mi baja volt velem, egy szót sem szóltam, addig míg elnök voltam sütögetett, most meg ordít?
Lehet odakozmált a főztje és rajtam fejtette ki dühét.
Ezzel nincs is semmi gond, viszont ugyan azt a csalafinta szemléletet látom itt helyileg, mint az OMME-ban.
Önök soha nem távoztak volna, ha fentről nem kapnak valótlan információkat, nem uszítanak személyem ellen,mi több az OMME elnöke és alelnöke segített a szakításban.
Gondolhatja, hogy nem fogom dédelgetni sem őket, sem Önöket!
Annyit megígérhetek, kicsit visszafogom magam, ebben segítsenek azzal, hogy sportszerűen toborozzák a tagjaikat, és ne a mi tagságunkat csábítgassák.
Volna még miről írnom, de ez nem segítene a megbékélésben.
Nagyernyei Attila