Jó reggelt kívánok!
Egy másik rovatban már írtam olyan kifejezéseket, mintha egy Büntetés végrehajtási Intézmény jegyzőkönyvéből idéztem volna, pedig ezeket itt a Méhészklubon olvashattátok.
Ebben nekem is van "némi" részem.
Most itt folytatom az aktuális szemezgetést.
Nézzük az OMME tisztségviselők választása rovatban miket találtam.
"Nem velünk van, tégla, billeg, átállt, besúgó, falurádió, ellenzéki, nem kívánatos személy, csókos, változásokra szavaz, jelenlegi vezetés híve, bársonyszékhez való ragaszkodás, hatalom vágy, húsosfazék közelében...."
Ez csupán néhány kiragadott szó, vagy gondolat a hozzászólásokból.
Az OMME-n belül lezajlott a paradigmaváltás.
Soha, még hasonló kifejezések sem voltak az OMME több mint 30 éves történetében.
Szerintetek ezt ki, vagy kik okozták?
Valami baj azért csak lehet ha ilyeneket írogatunk.
Attól őszintén aggódok, hogy bármely erőnek szavaznak bizalmat a küldöttek, a szembenállás nem fog csökkenni.
Véleményem szerint ezt rendbe tenni óriási feladat lesz a leendő elnöknek!
És még valami, amit nem lehet megkerülni.
A jelenlegi vezetésnek mindenképpen felrovom, hogy nem adott esélyt a párbeszédre.
Szerintem egy kulturált kérdezz-felelek (nem gatya potty) sokat javított volna a helyzeten, de erre már reményt sem látok.
Nincs mese az OMME-ban most két irány van.
Ha a két fél nem hallgatja meg egymást, mert pofa be, vagy kuss nektek, akkor bizony baj lesz.
Én ezért bátorkodtam nem túl sportszerű módon kikényszeríteni azt, hogy Bross Péter és Dr.Hegedűs Dénes szóhoz juthasson Székesfehérváron.
A szabad véleménynyilvánítás, és a szabad választás alkotmányos jogunk.
Nem gondoltam, hogy 2016-ban ilyen alapvető fogalmakkal kell tömjem a fejeteket.
Úgy érzem magam mintha egy nagy démon ellen küzdenénk, mindazért, hogy a méhészeknek jobb legyen.
Amikor valakit nem kívánatos vendégként állítanak be, nagyon nehéz bármit mondani.
Egyet azért üzennék Lilahagymának.
Ennek a nem kívánatos személynek sok mindent köszönhetünk, és ebben Lilahagyma is benne van.
Mindenkinek vannak hibái, ezeket ki kell javítani, meg kell beszélni, de ehhez szót kell, hogy kapjon.
Jelenleg az OMME tisztégviselőinek nagy része nem a szakmai kampány folytat, hogy mik a teendők, hanem kampányuk valaki ellen szól.
Ez nem más mint Bross Péter.
"Itt hagyott bennünket, cserbenhagyta az ágazatot."
Az OMME "megmentője", a karaván vezére miatt távozott Bross.
Nagyernyei Attila