Sziasztok!
Ma egész nap csuklottam.
Emlegetett Nagy Gyula.
Reggeli hozzászólásommal egy lavinát indítottam el, amikor írtam már akkor éreztem, hogy meredek lesz, de célomat elértem, bár nagy árat fizettem érte.
Még többen gyűlölnek.
Akivel arról beszéltem, hogy Bross Péternek is adjanak lehetőséget a megszólalásra,egy köztiszteletben álló vezetőségi tag, és őt nem kívántam kínos helyzetbe hozni, ebből van a félreértés.
Hogy én mit szerveztem Székesefehérvárra, a Dévai árvák meg egyéb, felejtsétek el!
Ez a történet nem rólam szól, nem fogom itt az igazamat bizonygatni,azokat a sorokat bánom, hogy leírtam, de mivel nem tudom visszaszívni, így maradjon.
Annyit azért üzenek Nagy Gyulának, hogy Ő tudja a legjobban, annyi mézet sikerült összegyűjtenünk, hogy saját családi házának garázsába kellett letárolnunk, mert nem tudták az árvák buszával hazavinni!
Én többet semmit nem bizonygatok, nem erőltetek, és nem fényezem magam.
Nem az egyesületének a belügyébe kívántam beavatkozni, célom teljesen más volt, amit végre elértem.
Különösen nem szerettem volna Nagy Gyulát megsérteni!
Arról van szó, hogy a jelenlegi OMME elnök a rendezvényen kampányol, és "kihívója" nem kaphat szót?
Figyelem!
Nem kell az utcára mennünk, zöld a lámpa!!!
Tehát jegyezzétek meg az időpontot!
15 óra!
Az Országos Méhésztalálkozón ebben az időpontban fog a nagyszínpadon Bross Péter és Dr.Hegedűs Dénes tájékoztatást adni arról, hogy képzelik el az OMME irányítását.
Lilahagymának üzenem, hogy ha így fenyeget bennünket testőrökkel megyünk!

Ezt írja:
"Attila ne felejtsd el amikor a hangos beszélőn kiabálsz: Székesfehérvár Mészáros támogatói köréből áll. Ne lepődj meg ha kemény konfliktusba ütközöl. Bross nem kívánt vendég lesz ott."
Akkor kezdjük.
Én nem fogok kiabálni, de még beszélni sem.
Nem azért mert beszartam, én a szervezésből vállaltam egy részt.
Nem tudom milyen konfliktusra gondolsz?
Kizavartok bennünket?
Légy szíves ezt fejtsd ki részletesen, hogy mire számíthatok.
A Méhészek Fejér Megyei Egyesülete egy a sok közül, az Ő döntésük kit szeretnének tovább látni az OMME élén.
Azért ez nem egy országos adat, azzal még várjatok kicsit.
Belphegornak is illő válaszolnom.
Ha most azt gondolod megfogtál, amikor ezt írod, tévedsz:
"Attila, Szekszárdra kapott meghívást Mészáros vagy valaki a jelenlegi vezetésből előadóként mintegy az OMME képviseletében?"
Tavaly meghívtam az OMME ügyvezetőjét, nem jött el!
Egyébként a rendezvényünk pontos megnevezése a következő.
Szekszárdi Tavaszváró Méhésznap-Szakmai Konferencia!
Ne is haragudj de az OMME elnöke milyen szakmai előadást tud szerinted prezentálni?
Vannak tippjeim.
1.
Hogy kell a küldöttekkel úgy megszavaztatni az éves költségvetést, hogy az OMME kft. gazdálkodása hiányzik belőle?
2.
Hogy kell üléseket zárttá nyilvánítani, az ott elhangzottakat titkosítani?
3.
Hogy lehet egy haldokló méhészetet bombának minősíteni?
4.
Hogy lehet az OMME közhasznúságát akarattal elveszíttetni?
5.
Hogy lehet úgy a mézhamisítás ellen tüntetést szervezni, hogy az utca népe nem tudja mi, vagy ki ellen tüntetünk,minek vannak a helységtáblák?
6.
Hogy lehet úgy alapszabályt készíteni, hogy abból a méhészek akarata hiányzik?
Tehát az idén a fenti dolgaiért az OMME elnöke nem kapott tőlem meghívást, de ha szeretett volna szerepelni, megadtam volna neki is a lehetőséget.
Nem keresett, nem hívott.
Nagyernyei Attila