Zümi!
Nagyon jól éreztem magam Tegnap Kaposváron, mert sok régi kolléganőm társaságában (Marcsika, Vica) lehettem.
Aki ott volt megtapasztalhatta azt amiről itt írtatok.
Én a délutáni kampánynyitóról szeretnék kicsit beszámolni:
Most már mindenki nyílt kártyákkal játszik, vége a találgatások korszakának.
Van aki a könnyeivel küszködik, van akit sokkolt Bross-Hegedűs páros közös indulása.
Nagyon örülök, hogy a két meghatározó személy elutasítja a negatív kampányt, sőt Dr.Hegedűs Dénes erre külön is kitért, hogy csak azért vállalta a megmérettetést, mert biztosították, hogy nem lesz személyeskedés, és sértődöttség.
Egyetlen szóval nem szidalmazták a jelenlegi vezetést, inkább irányt mutattak, olyan irányt, amitől sokan lementek hídba, mert rádöbbentek az óriási kontrasztra.
Nagyon tetszett amikor Bross kijelentette, hogy vissza kell állítani a demokratikus egyesület alapjait, mert az OMME nem egy vállalat, és annak pedig nincs hivatala!
Ők szolgálni szeretnének, visszaadni az OV "jogait", lehajolni az egyesületekhez, a méhészekhez.
Az ő véleményüket kell a küldötteken keresztül képviselni, amit a vezetésnek végre kell hajtania.
Vége a kiskirályok korszakának.
Nem lennének az OMME-ban perek, ha demokratikusan működött volna az egyesület.
Elmondta, hogy sokáig ellenállt a sok megkeresésnek, de nincs tovább.
Ismét megméretteti magát, mert a közösségi élet a léte.
Hallja a sok ellenpropagandát, és nagy derültséget okozott a következő "beszólása":
"A végén még kiderül, hogy Dénessel még buzik is vagyunk!"
Ez mindent megmagyaráz a jelenlegi állapotokról.
Kezdek hinni a józan észben, hogy sok Méhészklub olvasó szemét sikerült felnyitnunk.
Néhányan elfordultak tőlem, de az OMME elnökével, "Kis Mészivel a Hivatal vezetővel" és Kollár Imre bácsival is hosszasan beszélgettem.
Amiről beszélgettem velük, azt itt olvashattátok.
Az elnökhöz intézett kérdéseim közül nem hiányzott, hogy mi van a táskájával?
Állítólag már Fáskerti Laci is érdeklődött ez ügyben nála.
Az erre adott válaszát nem tudtam elfogadni, de a kampány hátra lévő részében kicsit finomabban fogok fogalmazni.
Úgy érzem mindenki ismeri a véleményem, a tőlem telhetőt eddig is megtettem,(

) hogy jöjjön el a változás.
Bross Péter ezt teljes paradigmaváltásként jellemezte.
Ez magyarán, gyökeres, mélyreható, minden területre kiterjedő változást jelent.
Úgy legyen!
Nagyernyei Attila