Tisztelt Méhészklub olvasók!
Történelmi pillanatnak lehetünk részesei.
Molnár Jenő (Koki) olyan szakmai talentum, ami csak Örösi Tanár Úrnak, esetleg Zsidei Barnabásnak és más géniusznak adatik meg.
Igaz nem ő írta, de egyet értett vele, mivel idézi a másik zsenitől.
Tehát hamarosan megtudhatjátok, hogy petéző anya jelenlétében, hogy lesz pótbölcsőből kikelt anya.
A 44 éves múlttal a hátam mögött szégyenkezve tudatom veletek, hogy én erről nem tudtam.
Nagyon "Kivancsi" vagyok!
Az akácot nem 3.000-ért adod el Koki, hanem 2.750-ért max.
Virágméz árán!
Én erre nem lennék olyan büszke, mint ahogy a rengeteg rajra sem.
Biztosan diószedés közben születnek korszakalkotó magvas gondoltai.
Na lássuk a választ!
Esetleg előtte konzultálj oszkárral is, nehogy te vidd el egyedül a balhét..... 
Nagyernyei Attila
Attila! Minden rendben van?
Ültess már valakit a családból melléd a számítógép elé, vagy abból a nem létező profi haverjaidból magad mellé, és kérd meg őket, hogy olvassák végig a hozzászólásokat!
Te cserélted le valamikor az anyáidat pótbölcsőkből kelt fehérre festett pótanyákra. Itt van a fórumon, te írtad. Arra reagált valamikor "oszkár", aki ma ide se néz miattad.
Azt sem tudod már értelmezni amit ír valaki.
Az akácot nem 3.000-ért adod el Koki, hanem 2.750-ért max.
Na ezt meg már megint miből számoltad ki? Most ismét hivatkozzak Lölőre, és rakjam fel az egyi kedvenc videómat Tőle. Na legyen.
https://www.youtube.com/watch?v=ODLsmnykktIMondom 3000. Hozzák az üvegeket, kannákat. Betöltjük. Aki nem hoz annak +200. errefelé nem annyira buták az emberek, hogy mindig üveget is vásároljanak, nem szeretik amikor telítődik a polc náluk az üres mézesüvegektől.
Ismét elfogytak az érvek, kénytelen vagy butaságokkal magyarázkodni?
A rajokra meg büszke lehetnél, de legalább a műrajaidra ha lennének, mert eltudnád azokat adni tavasszal, vagy legalább nem kellene vásárolnod méheket, lenne mit csapolnod, és nem hívnád a kényszerből szétszedetteket tartaléknak. Ne butíts a méhészeket! Ha segíteni nem tudsz nekik, legalább ne árts.
Jut eszembe, nem láttad véletlenül tegnap miért mászkáltak a méheim?
Azt se láttam, de nem is kellett ahhoz, hogy tudjam...
Osz't most mászk'ának é? He? Ha meg igen, miért is?