Berci, matek egyes.
Miért rugóztam az átlagon?
Mert csak így tudod saját munkád értékelni.
Akkor írd már le ide munkád gyümölcsének értékesítési mennyiségét, hogy átlagban mennyi hordóval adtál el hetente akácpergetés óta!
Nekem nincsenek titkaim, és itt vannak (többnyire csak olvasók), és én nem hazudozhatok másokkal ellentétben. Munka után este amikor többen is hívnak, írja már meg valaki, hogy éppen hány alkalommal mézszűrés az elfoglaltságom! Tényleg velünk akarsz versenyezni a istenhátamögötti világodban, ahol nem raklapon hanem szatyorban vásárolod az üvegeket?
Most készítsek videót a tizenvalahány raklap üvegről, a számtalan dobozról amiben sok tízezer tető van, vagy rakjam fel a nyugtákat, amit már be kell vallani folyamatosan. Ha valamivel bizonyítjuk, hogy nem kispályások vagyunk 40 év után, és nálunk vége a méhészeti évnek a kaptárokban, akkor meg dicsekszünk szerinted.
Állj már le Attila! Nem a méhészek az ellenségeid. Vedd már észre!
Az eredmény? Május vége óta a 14. hordó akácot szűrtem az ideiből, és a hatodik vegyest. Még 22-es is van. Olyanok olvasnak itt a fórumon akik látták, csak nem szólalnak meg, sőt azt mondja elég gyakran, egyáltalán miért kell veled szóba állni. Te eladtál azóta egy hordócskával?
Szerintem megint komoly gondokkal küzdesz a méhészetedben, de ezt a borzalmas világot ne akard a mi mindennapjainkba belevinni, KÉRLEK!!!