Humor

• 651 válasz
  • 269510 megtekintés
*

zümi

• 1382
Re:Humor
« Válasz #195 Dátum: 2016. Március 08. 13:06 »
Május 19. Nemzetközi Férfinap!
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

atya

• 1043
« Válasz #196 Dátum: 2016. Március 08. 13:23 »
Látom zümi a sorok között is tudsz olvasni.  ;)
Ezért jár neked egy kép rólam.  ;D ;D
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

zümi

• 1382
« Válasz #197 Dátum: 2016. Március 08. 13:31 »
Atya, úr, isten, már glóriád is van!? Na megyek is a méhekhez. Megbeszélem velük, ha halálra dolgozzák magukat az idén, ilyen szép glóriát kapnak majd tőled az örök vadászmezőkön...... :)
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

atya

• 1043
« Válasz #198 Dátum: 2016. Március 08. 13:38 »
Volt is mindig csak nem mindig használtam. Ha szép az idő nem vettem fel soha. Most muszáj mert rossz az idő, most is esik, és tudod a hajhagymák miatt is muszáj hogy feltegyem. :D ;D :D ;D :D ;D ;D
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #199 Dátum: 2016. Március 11. 22:24 »
A hetek óta székrekedéssel küszködő férfi bemegy a patikába:
– Segítsen, patikus uram! Napok óta székrekedéssel küszködöm.
A patikus kérdezősködni kezd:
– Gyalog, autóbusszal vagy kocsival jött?
– Autóbusszal.
– Hány megállót utazik hazáig?
– Négyet.
– Hányadik emeleten lakik?
– A harmadikon.
– Mennyi a távolság a lifttől a WC ajtóig?
– Tizenegy méter.
A patikus műveleteket végez, kikever egy port, és beveteti a beteggel. A férfi másnap lelkendezve rohan be:
– Csodálatos szert kevert, maga egy zseni! Ilyen távolságon mindössze másfél métert tévedett!

« Válasz #200 Dátum: 2016. Március 12. 12:43 »

Elnök: Bross Péter (Budapest)
Szakmai elnökhelyettes: Dr. Hegedűs Dénes (Kecskemét)
Általános elnökhelyettes: Dózsa Tamás (Kiskunhalas)
Nemzetközi elnökhelyettes: Hevesi Mihály (Szeged)
Elnökségi tagok:
-Simonné Venter Éva (Környe, Komárom megye)
-Takács Ervin (Pápa)
-Csonka Imre (Kaposvár)
-Petneházy Antal (Cegléd)
-Dohos László (Tiszavasvári)
-Faragó Béla (Emőd, Borsod megye)
-Idó Gábor (Harta)
-Szabó György (Gödöllő)
-Németh Zoltán (Nemesgörzsöny)
-Varga Károly (Kerekegyháza)
-Kiss Norbert (Székesfehérvár)
-Bercsényi János (Kalocsa)
Ellenőrző Bizottság:
Elnök:
-Körmendy-Rácz János (Nagykovácsi)
Tagok:
-Kővágó Károly (Murakeresztúr)
-Kiss János (Kalocsa)

Sokan kérdezik tőlem hova tűnt Csuja. BEPALIKOZTÁK.

"...ezért Csuja László továbbra is jelölt az Ellenőrző Bizottság elnöki székére."

Tehát már nem az elnöki székre. Még mindig keresik a démont.  (Hanggal!)

https://www.youtube.com/watch?v=GpEYdb2ZNbA

« Válasz #201 Dátum: 2016. Március 12. 22:01 »
Kiváncsi 111

Neked ez a jelölt névsor humor.

Nagyra tartottalak amikor 2014 ben tolnán az elnöki találkozón kifordultál magadból és elmesélted a napraforgón elszenvedett méhhullást. Akkor hálás voltál Csujának, és Simon Gergelynek. Megköszönted az önzetlen segítségüket.
Most meg gyalázod, megalázod ŐKET.

A magam és a jelöltek nevében köszönöm szépen.

« Válasz #202 Dátum: 2016. Március 12. 22:04 »
Tudod Te mit beszélsz?

« Válasz #203 Dátum: 2016. Március 12. 22:13 »
Ezt a névsort a humor rovatba tetted. Vagy nem???

Vagy valamit félreértettem,

« Válasz #204 Dátum: 2016. Március 12. 22:56 »
Nem a névsor a lényeg, -félre értetted- hanem "hiányzik"  ::) a névsorból valaki. Csuja. Tehát többen felhívtak és írtak ma nekem, illetve olyan kérdést tettek fel, hogy miért nincs benne a Geddekas? Ezért erre válaszul a Csujától idéztem, mert ugye én sem tudom ;) .
"...ezért Csuja László továbbra is jelölt az Ellenőrző Bizottság elnöki székére." Ezt Ő írta. Tehát akkor jelölt, csak nem abban a névsorban, hanem máshol. Úgy fest, mintha bepalizták volna a Démont. Erre írtam "bepalikozták" .Palik L. mondta egy híres sport eseményen, és ma már kevesen nem ismerik, a: Hova tűnt Damon Hill? Ez van a videón. Poén.
 (Miként jön ide a Gergő, meg a neos mérgezés? Senki nem segített semmit senkinek. Nem az önzetlen segítséget köszöntem meg, azt csak neked is sugallták a későbbi hozzászólásai Geddekasnak, hanem a kiállást a mérgezést elszenvedett méhészek nevében is, ami az érdekvédelmi szervezetem dolga lett volna. Semmi eredményt nem tudott felmutatni senki, csak a Gergő virágpor mintájában találták meg csekély mennyiségben. Ugyan úgy nem tudott mintát venni- lehetősége nem volt rá neki- ahogyan a "szakemberek" sem tudtak, igaz neki ez lett volna a feladatuk. Egy mintában sem találtak azt mit kerestek, Csuja nálunk nem is járt. Simon Gergő is csak azért, mert erre nyaralt. Már régen hallottad és rosszul rakod össze a képet...mindegy.)

Egyébként most úgy tűnik ez egy kutyalakodalom.  ;D  A kisebb kanok folyamatosan körbe csaholják a nagyobb kutyákat, ezzel is látványossá téve a lagzit.  Az erősebbek a tűz(elő szukákhoz) -höz közelebb nem engedik azokat, de ha mégis közelebb merészkednek, akkor elmarják őket. Aztán persze lehet másik alom is majd valaki... Az Atya , a Fiú, vagy a Szentlélek.
Aki érti érti, aki nem, az nem.

« Válasz #205 Dátum: 2016. Március 12. 23:22 »
Azt nem mondtam én sem, hogy a Csuja nálatok járt. Én csak azt mondtam, hogy önzetlenül segített: etess híg szirupot azonnal, mert ez bizony komoly mérgezés!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #206 Dátum: 2016. Március 12. 23:43 »
Azért azt se kéne elfelejteni, hogy Csujalaci küldte oda Simon Gergelyt. És azt se, hogy a bizottság se sietettt kimenni, amig meg nem tudta, hogy Csujalaci rájuk küldte a Grinpíszt. Meg persze több tanácsot is adott, nemcsak a híg szirupos etetést.

De spogyát rá. Akkor is tudta Csuja, hogy mire számíthat. Hálára nem. Azt elnyomják a pillanatnyi érdekek, meg a gyávaság. Csak őszinte szabad ember tud hálás lenni, mert az tudja, hogy azzal nem veszít, hanem nyer. A szabadság és annak vágya belülről, lélekből fakad. Amig ott nincs meg, addig támadja azt az embert akiben ez megvan.

Bocs, hogy ezt a humor rovatba írtam. Bross azt mondta nem hírdet csapatot, mert szélesre nyitja az eggyüttműködés kapuját. Ezt komolyan kell venni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #207 Dátum: 2016. Március 13. 08:37 »
Igen, híg szirupos etetést javasolt, mint amit ilyen esetben tenni kell. De inkább az akkori segítség mást jelentett. Kimozdított a fásult tehetetlen és  elkeseredett állapotból néhányunkat, -és azokat is akik telefonon kaptak tőle tanácsot, -ellentétben azokkal, akiknek ez talán a feladatuk lett volna. Ez ma sincs másként. Egyébként jó helyen írom mindezeket, mert eléggé vicces lett volna ha a mérgezés előtt behordott, kb. 70 mázsa hársas mézharmatos gizgazos még híg éretlen mézre ráetettem volna. Tudom ez mekkora üzlet, mert sokan csinálják, csak még engem nem vitt rá az éhség, vagy a kényszer.
Tehát a kikelő méhekkel ( csak a kijáró méhek vesznek oda) visszanépesedett családok a száraz meleg időben beérleltek, de fedés nem sok volt, aztán a mézterek le, és csak azután etetés. Aki nem etetett, annak nem sok minden maradt tavaszra, de ez hosszú...

*

robi 75

• 1010
« Válasz #208 Dátum: 2016. Március 13. 08:51 »
Kutyalakodalom ez jó ;D ;D ;Djó.
Üdv:robi

*

bükk

• 169
« Válasz #209 Dátum: 2016. Március 13. 09:24 »
Jenő!(Jó hogy ez a Humor rovat és nem veszik az egyébként keményen "patyolattiszta" Kampánynak)

Vicces lenne,ha Geddekas(akármelyik) szerepelne a jelöltlistán.
Miután mint nagy-nagy demokrata leírta kik indulhat és kik nem a választásokon és miért,továbbá
kikre szabad csak kizárólag szavazni. :-[
Aztán bizonyára eszébe jutott az nem indulhat a választáson akinek az OMME-val lezáratlan bírósági ügye van!

Apropó Bíróság..a minap egy Főbíró ezt találta mondani a bírókról:
A bírók is emberek,na meg mérlegelési joguk van....
Jenő,képzeld el a bíró rákattint Cs. névre mi történt....elborították a különféle peres ügyek.
Mint magánember rájött,itt nem kizárólag egy egyesület demokratikus működése a tét,(bár vannak problémák)sokkal inkább egy egyesület működésének ellehetetlenítése a cél. :-X