Nem a névsor a lényeg, -félre értetted- hanem "hiányzik"

a névsorból valaki. Csuja. Tehát többen felhívtak és írtak ma nekem, illetve olyan kérdést tettek fel, hogy miért nincs benne a Geddekas? Ezért erre válaszul a Csujától idéztem, mert ugye én sem tudom

.
"...ezért Csuja László továbbra is jelölt az Ellenőrző Bizottság elnöki székére." Ezt Ő írta. Tehát akkor jelölt, csak nem abban a névsorban, hanem máshol. Úgy fest, mintha bepalizták volna a
Démont. Erre írtam "bepalikozták" .Palik L. mondta egy híres sport eseményen, és ma már kevesen nem ismerik, a: Hova tűnt Damon Hill? Ez van a videón. Poén.
(Miként jön ide a Gergő, meg a neos mérgezés? Senki nem segített semmit senkinek. Nem az önzetlen segítséget köszöntem meg, azt csak neked is sugallták a későbbi hozzászólásai Geddekasnak, hanem a kiállást a mérgezést elszenvedett méhészek nevében is, ami az érdekvédelmi szervezetem dolga lett volna. Semmi eredményt nem tudott felmutatni senki, csak a
Gergő virágpor mintájában találták meg csekély mennyiségben. Ugyan úgy nem tudott mintát venni- lehetősége nem volt rá neki- ahogyan a "szakemberek" sem tudtak, igaz neki ez lett volna a feladatuk. Egy mintában sem találtak azt mit kerestek, Csuja nálunk nem is járt. Simon Gergő is csak azért, mert erre nyaralt. Már régen hallottad és rosszul rakod össze a képet...mindegy.)
Egyébként most úgy tűnik ez egy kutyalakodalom.

A kisebb kanok folyamatosan körbe csaholják a nagyobb kutyákat, ezzel is látványossá téve a lagzit. Az erősebbek a tűz(elő szukákhoz) -höz közelebb nem engedik azokat, de ha mégis közelebb merészkednek, akkor elmarják őket. Aztán persze lehet másik alom is majd valaki... Az Atya , a Fiú, vagy a Szentlélek.
Aki érti érti, aki nem, az nem.