Kedves Petronius!
Meghatódva olvasom soraidat!
Soha nem gondoltam volna rólad (rólatok), hogy könnyet fakasztanak írásaim.
Felhívnám a nagyérdemű közönség figyelmét, hogy első nekifutásra fókuszáljon a január 30-án tartandó Kaposvári Méhésznapokra!
Ott nagyon sok kérdésre választ fogsz (fogtok) kapni, és bár ezt írod:
"Láthatod, hogy nemigen vagyok egy kapkodó idegbeteg, nem követelem az asztalt verve, hogy végre avass be a programotokba, mutasd be a programadókat, Ó, Nagy Király."
Olyan megrázó lehet számotokra az előadók közötti különbség, hogy óvnálak benneteket a súlyos traumától.
Komoly kétségeink merültek fel, hogy ideje korán beavassuk e a nagyérdeműt a programunkba.
Gondolom neked is ismerős a nagypolitikából, hogy van egy olyan politikai párt amely rendre úgy nyeri a választást, hogy nincs programja, majd elorozza másokét, rövid időn belül saját ötleteként hirdeti.
Ebbe a hibába nem fogunk beleesni, de mást egyelőre nem árulhatok el.
Gyertek minél többen Kaposvárra, utána pedig Szekszárdra, hogy megtapasztalhassátok azt amire (akire) a méhészek vágynak!
Az én lábaim elé nem kell leomolnod, és különböző ajándékokkal elkápráztatnod, mert nem voltam és nem vagyok megvesztegethető, annál inkább tartotok Ti tőlem.
A Hunok nagy vezére úgy vonult be a történelembe, hogy egész Európa rettegett a seregétől.
Most ettől nem kell tartanotok, az OMME vezetése saját magát annyira lejáratta, hogy harcra sem kell számítani, mégis az egész vezérkar ezt a jelentéktelen, néhány fős csapatot akarja folyton lejáratni.
A majré végig kiérződik minden előadásukból, ne csigázd tovább szegények idegeit.
Ha pedig Te könnyesre röhögted magad, az nem jó jel.
A röhögés, a pánik külső jele.
Nevess egy jó nagyot Arisztaiosz!
Ja, hogy arra nincs okod?
Én is úgy gondolom.
Aki a jelenlegi vezetéssel szimpatizál, azokra ráfagyasztjuk a mosolyt.
Ebből holnap fogtok egy kis ízelítőt kapni.
Ez egy olyan játék, aminek az a címe:
Ki nevet a végén?
Ezt hallani kell, figyeld nagyon a szöveget Arisz!
https://www.youtube.com/watch?v=FGE1JPooVyYNagyernyei Attila