Humor

• 655 válasz
  • 279792 megtekintés
*

atya

• 1043
Re:Humor
« Válasz #180 Dátum: 2016. Március 03. 06:57 »
Remélem csak humor marad.  :D
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

atya

• 1043
« Válasz #181 Dátum: 2016. Március 03. 07:11 »
Még egy párat, hogy szebben induljon a reggel.

« Válasz #182 Dátum: 2016. Március 03. 18:05 »
Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát.
– Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak!
– Rendben van, maga tudja.
A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki:
– AZ IGAZOLVÁNYT! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT!!!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #183 Dátum: 2016. Március 03. 19:26 »
QUQURIQ !!!

Hallottátok már! Mit osztott el egyedül igazságosan az Isten?
Isten egyedül az észt osztotta el igazságosan, mert még senki nem panaszkodott, hogy kevés lenne neki!  ;D

Harmonikus élet
- Gyerekek, ki tudna mondani egy példát a harmonikus házaséletre? - kérdezi a tanárnő.
Móricka jelentkezik:
- Az én nagyszüleim harmonikusan élnek. A nagypapa horkol, a nagymama meg süket.  ;D

Kiskakas!

*

Kitin

• 934
« Válasz #184 Dátum: 2016. Március 03. 21:01 »
 :)

https://www.youtube.com/watch?v=LoQZ_WeojSA

Irtó jó szövege van, Magyarul beszél de Lindzzy kedvéért angol felirattal is el van látva.. .  ;)

« Válasz #185 Dátum: 2016. Március 04. 00:09 »
Csak nyugodtan azt a kampányt...  ;)

« Válasz #186 Dátum: 2016. Március 04. 06:00 »
Le vagyok kötelezve...
Cserébe megígérem,hogy innentől kezdve csak origós,indexes stb. tartalmakat osztok meg kizárólag MAGYAR nyelven,akinek többre lenne igénye az meg majd keresgél magának. :-X
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #187 Dátum: 2016. Március 04. 23:06 »
A Csorba Csabával folytatott párbeszédről jutott eszembe ez a kis történet:
Idézet
Józsi bácsi pereli a Coca-Cola vállalatot, mert a cég teherautója nekiment Józsi bácsi kis teherautójának.
A tárgyaláson a Coca-Cola vállalat ügyvédje kérdezi Józsi bácsitól:
– Maga ugye, azt mondta a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van?
– Hát, – mondja Józsi bácsi – az úgy kezdődött, hogy a tehenemet felraktam a kisteherautómra…
Erre közbevág az ügyvéd:
– Én nem arra vagyok kíváncsi, én azt kérdeztem, hogy azt mondta-e a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van?
Józsi bácsi nem vesz tudomást az ügyvédről és folytatja:
– Elindultunk be a faluba a kisteherautómmal és elértünk az útkereszteződéshez…
Megint beleszól az ügyvéd:
– Tisztelt bíróság, én úgy veszem észre, hogy a felperes nem akarja beismerni, amit a helyszínelő rendőrnek mondott és most indokolatlanul nagy összegű kártérítést akar kikövetelni, ami nem is illeti meg.
A bíró intett Józsi bácsinak, hogy csak folytassa a történteket.
– Hát ugye, a kereszteződésnél nekem volt elsőbbségem, a Coca-Cola teherautó meg csak áthajtott a stop tábla mellett és jól nekünk jött.
A nagy ütközés következtében én jobbra, a tehenem meg balra repült. Igen nagy fájdalmaim voltak, alig bírtam feltápászkodni, amint hallom, hogy a tehenem nagyon bőg, mert igen megsérült.
Egy perc múlva már ott is volt egy motoros rendőr és látom, hogy megáll a tehenem mellett.
Nézi, majd előveszi a pisztolyát és a tehén szeme közé lő, hogy ne szenvedjen tovább.
Ezek után átjön oda, ahol én fekszem, kezében még mindég ott a pisztoly és megkérdezi tőlem: “Maga jól van?” Hát tisztelt bíróság, kérdezem én, mi a lóf*szt felelhettem volna erre neki?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #188 Dátum: 2016. Március 06. 15:39 »
Bölcselet.

« Válasz #189 Dátum: 2016. Március 07. 20:43 »
 ;)
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

*

atya

• 1043
« Válasz #190 Dátum: 2016. Március 08. 09:24 »
Zümi!

Ezt írod.
Idézet
Férfinapra én is kérek szép köszöntéseket! Nem Április-1-re gondoltam :) :D ;D   

Egy pár szóban rímelve válaszolnék neked, ha lehet.  ;)
Inkognitód, címed én soha senkinek ki nem adom, hisz korrekt vagyok. ;D ;D ;D
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 08. 09:29 írta atya »

*

zümi

• 1382
« Válasz #191 Dátum: 2016. Március 08. 09:37 »
Atya!
"Langyos vizekre eveztél te is" :D
Jut eszembe! "Inkognitó" Kísértetiesen hasonlítasz valakire, ő is ezt írta egy cikkben.(Még a nevetek is passzol ;D)

Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

zümi

• 1382
« Válasz #192 Dátum: 2016. Március 08. 09:39 »
Egyébként tudod mikor van férfinap? 
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

atya

• 1043
« Válasz #193 Dátum: 2016. Március 08. 09:48 »
"Langyos vizekre eveztél te is" :D
Jut eszembe! "Inkognitó" Kísértetiesen hasonlítasz valakire, ő is ezt írta egy cikkben.(Még a nevetek is passzol ;D)

Ha bővebben kifejtenéd mit szeretnél, biztos válaszolni is tudok egyet! De így csak ezt a jelet küldöm neked:  :o

Egyébként ha akarom nekem minden nap férfi nap.  ;)

*

zümi

• 1382
« Válasz #194 Dátum: 2016. Március 08. 13:01 »
Atya!
Tisztázzunk valamit! Neked feleséged van, nekem meg menyasszonyom! Csak a félreértés elkerülése miatt írtam le, mert lehet máshogy is értelmezni írásainkat :D

"Inkognitó" szó jelentése: Titokban!  Erről olvashattunk az újságban. Látom tetszik a szó használata, mert emlegeted írásodban. Erre írtam, hogy "kísértetiesen hasonlítasz a cikk írójához, még a nevetek is azonos" ;) Csak a lábamat ne keljen emelgetnem ha "gurítasz" :D :D