Gödöllői üzenet-előzetes

• 211 válasz
  • 77499 megtekintés
*

Vivaldi

• 2049
Re:Gödöllői üzenet-előzetes
« Válasz #120 Dátum: 2016. December 11. 19:46 »
Két éve ment el Buchinger Brosshoz?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #121 Dátum: 2016. December 11. 19:49 »
Februárban személyesen fogom megkérdezni attól aki tavaly azt mondta, hogy Mészárosék nem csináltak semmit, hogy erre, amit Bross most csinált, erre mit mond.

« Válasz #122 Dátum: 2016. December 11. 19:52 »
izsóka!  ;D

Tényleg Te mit tettél oda?

Csak nem egy nagy barna pakkot, amit most próbálsz takargatni? izsóka!  ;D

Milyen falatozásokról tudsz izsóka? Had tudja meg mindenki!
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #123 Dátum: 2016. December 11. 19:55 »
2014. szeptember 20.    Gödöllői Méhészegyesület

Előadás: Buchinger György: A Magyar Méhészek Egyesületének első elnöke voltam.
                                          Nagyboczonádi kaptáras méhészkedés.
Szabó György

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #124 Dátum: 2016. December 11. 19:57 »
Azt nem mondhatom, hogy Mészárosék nem csináltak semmit. Csináltak egy közhaszontalan egyesületet a közhasznú egyesületből és csináltak egy folyamatosan veszteséges Kft-t. Megduplázták a tagdíjat és kiadtak egy Méhészet 2.0 verziójú újságot. Közben a demokrácia maradékának a felszámolására is tettek kísérletet a Csuja által megakasztott alapszabály-módosítással. Ennyit tettek és nem többet. Ja! A legfontosabbat el is felejtettem! Tóth Péter és Cserényi Péter tevőleges tevékenységén túl is támogató nyilatkozatokat tettek sorozatosan a neonikotinoidok mellett.

Ha valamit elfelejtettem volna, gyorsan írjátok le.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #125 Dátum: 2016. December 11. 19:59 »
 :) Nem egy malomban őrölünk. Egy ilyen előadásnak semmi köze ahhoz, hogy mit gondolnak az alapítók a mostani Omme-ról.
 Majd akkor szólj, ha Bross meghívja őket Novemberben a Kárpát medencei méhészek találkozójára, vagy Jászberénybe, Augusztusban, és oda is elmennek.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #126 Dátum: 2016. December 11. 20:01 »
Én végighallgattam a Szabó Gyuri által szervezett előadásokat és minden volt elnök elmondta a véleményét a mostani OMME-ról. Nem volt egyik se dicséret.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #127 Dátum: 2016. December 11. 20:02 »
Azt nem mondhatom, hogy Mészárosék nem csináltak semmit. Csináltak egy közhaszontalan egyesületet a közhasznú egyesületből és csináltak egy folyamatosan veszteséges Kft-t. Megduplázták a tagdíjat és kiadtak egy Méhészet 2.0 verziójú újságot. Közben a demokrácia maradékának a felszámolására is tettek kísérletet a Csuja által megakasztott alapszabály-módosítással. Ennyit tettek és nem többet. Ja! A legfontosabbat el is felejtettem! Tóth Péter és Cserényi Péter tevőleges tevékenységén túl is támogató nyilatkozatokat tettek sorozatosan a neonikotinoidok mellett.

Ha valamit elfelejtettem volna, gyorsan írjátok le.

No most akkor ugye buktassunk meg egy elnököt aki csinált valamit, de szerinted nem jól, és tartsunk meg egy olyan elnököt aki meg nem csinál semmit. Szerinted.......
/ Bár igazából én innen a béka segge alól senkit nem buktatok, Bross gondoskodott róla anno, az alapszabályban, jó előre, hogy ne lehessen így./
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 11. 20:07 írta Vivaldi »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #128 Dátum: 2016. December 11. 20:04 »
Meg néztem a Walker "barátom", /Szabó György/ képét, és úgy tűnik mintha beszéltem volna már vele személyesen is. Valami nagy főnök ott Gödöllőn.....
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 11. 20:08 írta Vivaldi »

« Válasz #129 Dátum: 2016. December 11. 20:05 »
Hát mivel az őszi program sorozat a volt elnökökre volt felépítve, akik tudták, hogy a végén riport is lesz a MÉHÉSZET-be, amit Bross Péter készít velük..............
Ja és az előadásokon elmondták mit gondolnak a mostani OMME-ról.  :)

De legyen úgy ahogy Te gondolod!  :D
Szabó György

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #130 Dátum: 2016. December 11. 20:12 »
Köszönöm "barátom" Walkerkám, hogy megegyeztünk, de hidd el, az alapítók és a leszármazottaik, legalább annyira utálják Brosst, mint Mészárost utálták.

« Válasz #131 Dátum: 2016. December 11. 20:14 »
Hát ez van!  :D

Majd az idő eldönti.

Addig is figyelni, hogy mindenki az alapszabály betűje szerint cselekedjen a közért!  ;)
Szabó György

« Válasz #132 Dátum: 2016. December 11. 20:37 »
Na mit ettünk izsóka?

Azt tudod-e, hogy 3 éve a nevezett asztalod közelébe sem voltam és már nem is fogok még a környékére se menni! ;D
Szabó György

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #133 Dátum: 2016. December 11. 20:46 »
Hát ez az asztal egy kardinális téma. Vajon mi lehetett rajta?

« Válasz #134 Dátum: 2016. December 11. 20:52 »
Na ez az!

Amikor én vittem, még csak ingyen munkával volt megpakolva sűrű köszönetekkel kísérve.

Amióta van ez a pénzes világ, biztos más van rajta, mert ingyé már nem kell vinni!  ;)
Szabó György