Gödöllői üzenet-előzetes

• 211 válasz
  • 77537 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Gödöllői üzenet-előzetes
« Válasz #90 Dátum: 2016. December 08. 08:40 »
Idézet
Tudnád milyen finom csípős kolbászt lehet kapni a Bonyhádi piacon.
Tudja.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

izso60

• 573
« Válasz #91 Dátum: 2016. December 08. 19:17 »
Üdv.Uraim!
Nos,nagy levegő.
Akkor folytassuk az eszme futtatást objektíven.
Azt írod miután nem írom alá a hozzászólásaimat,el KELL tűrnöm akár a sértegetéseket is!
Legyen!
Akkor gondolom ez minden aláírás nélkül fórumozó társaidra is így ebben a formában igaz!
Úgymint:Texas,Kiskakas,Geddekas,Bálint,és nem sorolom tovább mert egy nincs értelme,kettő rámenne a sok drága idő amit nem érdemel meg sem a téma sem néhány a felsoroltak közül.
Tudod már egyszer írtam egyenlő mérce!
Sokan itt pontosan azt teszitek ami ellen elvileg"harcoltok"csak a harc hevében ezt nem veszitek észre!
Jót derültök azon ha valakit a színlelt böszmeségekkel kihoztok a sodrából,attól hogy némely írásom esetleg indulatosabbnak tűnik,ez még nálam nem igazán jött be.
izso60-nt nem ismeritek,no pláne nem az indulatos izso60-nt!
Ha ez a fórum egyszer nem csak sárdobálásról,iszapbirkózásról,hanem megalapozott szakmai dolgokról szól,lehet aláírom a hozzászólásomat,de ahogy elnézem ez nem mostanában lesz.
Üdvözlettel:izso60

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #92 Dátum: 2016. December 08. 19:40 »
Izsó!

Nem szereted, ha a hóhért akasztják, holott provokálsz mindenkit amióta itt vagy.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

izso60

• 573
« Válasz #93 Dátum: 2016. December 08. 19:46 »
Üdv.Uraim!
Geddekas!
Csak kérdezem engem titulálsz "hóhérnak"?
Nos nagy bajban lennél!
De nyugi nem Én vagyok!
Tudod itt Vác környékén más az ügyeletes!

« Válasz #94 Dátum: 2016. December 08. 19:54 »
izsóka te nem tudod ki vagyok?  :o

Ennyire még te sem vagy................... ;D ;D ;D ;D ;D

Kérdezd Grill pipi barátod, ő biztos tudja!  ;)
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

izso60

• 573
« Válasz #95 Dátum: 2016. December 08. 20:25 »
Üdv.Uraim!
Kicsike!
Hát hogyne tudnám!
Te vagy a Gödöllői Texas Ranger!
Csak a becses neved nem látszik,amit fogcsikorgatva követelsz másoktól!
De számomra nem a név fontos hanem a "nemes"gondolat,ha érted mire gondolok,illetve mikre.

« Válasz #96 Dátum: 2016. December 08. 20:46 »
Ha akarod elmondod, ha nem nem!

Rólam mindenki tudja ki vagyok, rólad senki.

Erről ennyit izsóka!  ;)

Addig is ezt vedd figyelembe ha írogatsz, mert egy senkinek a gondolatait is semmibe veszik.
Majd ha leszel valaki, esetleg még komolyan is vennélek, de így csak maradsz izsóka!  ;D
Szabó György

« Válasz #97 Dátum: 2016. December 08. 21:46 »
Ezt írja Izso60!
"Ha ez a fórum egyszer nem csak sárdobálásról,iszapbirkózásról,hanem megalapozott szakmai dolgokról szól,lehet aláírom a hozzászólásomat,de ahogy elnézem ez nem mostanában lesz."
Szerintem Te undorító aljas disznóztál.
Én soha, még hasonlót sem írtam rólad.
A nick név használat ellen nem szeretnék fellépni.
A mai modern  internetes fórumokon bevett szokás, az anonimitás.
Én ezt nem alkalmazom, de nem is ítélem el!
Így jobban merik néhányan vállalni a hozzászólásaikat, bátrabban kifejtik véleményüket.
Nincs is ezzel semmi gond, viszont annál nagyobb ha személyeskedő, és sértő lesz az "arctalan" hozzászólás.
Ezt nem csak Izso60 írásaira értem, és ebben igazat kell neki adjak.
Nagyernyei Attila

« Válasz #98 Dátum: 2016. December 09. 07:49 »
izsóka!

Ott az aláírásom!

A tied hol van?  ;)
Szabó György

« Válasz #99 Dátum: 2016. December 09. 09:39 »
Kár vele vesződni Gyuri! Ha ennek a klubnak továbbra is a primitív izsó gyerek hisztije lesz a központi témája, akkor szép lassan el fognak fogyni a hozzászólók.

« Válasz #100 Dátum: 2016. December 09. 10:34 »
Jelen helyzetben ez teljesen érthető, mivel mindenki (pár kivétellel) inkább védi a fenekét,
mint kiállna a véleményével és azt megvédené!

Ez az utóbbi 4 év legnagyobb tanulsága, lakkcipőstől, pusszantástól az utolsó szalma szálakig.

Kár ................ de ez van!  :(
Szabó György

*

főnix

• 104
« Válasz #101 Dátum: 2016. December 09. 12:32 »
izsóka te nem tudod ki vagyok?  :o

Ennyire még te sem vagy................... ;D ;D ;D ;D ;D

Kérdezd Grill pipi barátod, ő biztos tudja!  ;)

Gyuri!

Ne "Izsókázz", mert azzal csak magadat minősíted...!

Hát azt nem tudom, a Grill pipi barátotok mit tud, de én elég jól emlékszem azon néhány pengeváltásra, ami elhangzott itt a Klubon valami Texas Ranger , a gödöllői Chuck Norris és néhány más személy között. Talán azok között elhangzott egy olyan is, amiből minden alapszinten olvasni képes fórumozó képbe kerülhetett a kilétedet illetően. Valami Fűrészest kóstolgattál akkortájt, s egy -a büszkén viselt nicked alatt bemásolt- e-mailed egyértelművé tette a kilétedet. Gondolom, akár Grill pipi is emlékezhet rá, de akár Izso60 klubtársad is:

Nos akkor Tisztelt Méhésztársak és Fűrészes!

Országos Magyar Méhészeti Egyesület
H1094, Budapest, Viola utca 50.
Mészáros József
Hivatalvezető Úr részére

Tisztelt Hivatalvezető Úr!
Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy részemre szíveskedjék tájékoztatást nyújtani az alábbi kérdésre.
Kérdezném, hogy az OMME honlapján szereplő 4 alapszabály közül melyik alapján működik az egyesület a mai napon?
Várnám az Ön mielőbbi megnyugtató válaszát, ami lehet akár egy soros is!
Mivel levelemet az OMME könyvelt küldemények fogadására fenntartott e-mail címre küldtem, számomra e-mailben megküldött válasza is megfelelő lesz.
Tájékoztatnom kell továbbá, hogy a válaszát a közérdeklődésre való tekintettel a nyilvánosság részére közzéteszem.
(Ha lesz válasz akkor azt, ha nem lesz akkor azt!)
Kívánok további munkájához sok sikert!
Szabó György, méhészmester
Gödöllő

Itt kell keresni Legdrágább:

feladó:   Szabó György <adribaratja@gmail.com>
címzett:   omme <omme1984@enternet.hu>
dátum:   2015. december 28. 8:16
tárgy:   Alapszabály?
küldő:   gmail.com

Ugye, hogy meg vannak a Gödöllőről küldött e-mail - ok?

Ha valaki szintén meg szeretné kérdezni Hivatalvezető Urat, akkor a fenti levelet kimásolva, a nevét aláírva, az OMME könyvelt e-mail leveles fiókjába elküldheti.  :D

Várjuk a választ!

Erre az a Fűrészes reagált is, nem idézném azt teljes terjedelmében, csak a mostani szituációra utaló részletet másolnék ide, a szituáció és a mentalitásod azóta sem változott sokat (igény esetén visszakereshető az üzenetváltás az Alapszabály témában, 2015. december-táján:
"........Egyébként ha valóban a feltett kérdésére várna választ, azt javasolnám, hogy a továbbiakban az illetékesektől kérdezze. Barátja, Nagyűr, a Fekete Lyuk már rendkívüli éleslátással megvilágította, miért nem nálam kell keresnie a választ. Hallgasson rá, mert meggyőződésem: nincs igazán szüksége arra, hogy azok, akik eddig méhészmesterként ismerték és becsülték, egy magából kifordult és önmagából permanensen szomorú bohócot csináló paprikajancsival találkozzanak lépten-nyomon... "

Nos azt sem tudom, Grill pipi arra emlékszik-e, hogy Izso60 egykor -teljesen önként- felfedte itt a kilétét. Én viszont emlékszem, s most sok szeretettel felidézném mindenkinek, aki fogvacogó idegességgel keresi, ki írhat e nick alatt. Ne keressétek, inkább arra fókuszáljatok, mit szeretne közvetíteni számotokra:

Üdv. Uraim!
Bocs hogy beleszólok ez nem ugyan az. Az legalább való valamire , a G-50-es egy semmi nem érdemes róla beszélni. Szerintem ennyi, már többször javasoltam elolvasni ,a MÉHÉSZET 2015 februári számában leírt "legjobb gurulós konténert"Ha valaki ért a méhekhez és nem csak méhtartó akkor ezt kereste. Olvassa el néhányszor és kérdezzen, de nem az ott közölt telefonszámon, az sajnos már nem él,de szivesen válaszolok minden érdeklődőnek.
Jó éjt! Jó akácot mindenkinek!

Erősen ajánlanám mindenki, de elsősorban Jogerős Geddekas, Gyurika Pubika, Atilla és a kis "szerencsés" Lacika- Bálintka szíves figyelmébe, hogy végre a szent megváltó harcra tudjanak koncentrálni, ne vergődjenek tovább fölöslegesen.

Gyuri!

Újfent javasolnám, szívleld meg azt a tanácsom, amit legutóbb adtam. Ingyen volt ugyan, de talán segíthet. Most se üzennék mást, mert lassan tényleg csak egy szomorú paprikajancsira asszociál mindenki, aki a Szabó György nevet olvassa az üzeneteid alatt.  Ezek jegyében tehát ismételten úgy köszönnék el tőled, mint utóbb tettem:
"Békélj már meg magaddal, a sorsoddal, légy végre újra az a közösségi ember, akit lehetett szeretni, tisztelni, értékén becsülni... Légy végre te is Buddha... Ő mondta:
"Amit gondolunk, azzá’ leszünk." „Mindannyian saját tetteink rabszolgái vagyunk:
Miért haragudnánk emiatt másokra?”

Hallgass rám, s légy végre te is Buddha...!

Nem kell egyetértened mindenkivel, de azt a tiszteletet, amit elvársz, add meg másoknak is. A lekicsinylőnek szánt  jelzős szerkezeteid kizárólag téged minősítenek. Szomorú, ha ezt egy felnőttnek látszó ember képtelen belátni...

Kár vele vesződni Gyuri! Ha ennek a klubnak továbbra is a primitív izsó gyerek hisztije lesz a központi témája, akkor szép lassan el fognak fogyni a hozzászólók.

Nos, Bálintka van egy rossz hírem! Ennek a Klubnak úgy kell izso60 és még néhány ember hozzászólása, mint egy falat kenyér! Ha egyszer az "ellenzéketek" megfogadja a tanácsom, s mindnyájan hagynak itt benneteket a saját levetekben főni, akkor rövidesen olyan lesz ennek a Klubnak a "forgalma", mint bolondok házában a viccmesélés. Bemond valaki egy számot, a többiek meg röhögnek... Ahogy látom, leginkább kínjukban... Idővel be se mondják, csak magukban röhögcsélnek...
Hárman-négyen dobáljátok majd egymásnak a labdát, Geddekas 8-10 hozzászólást ír önmagára, Atilla Főklubvezető képtelen lesz a rá jellemző okos szakmai, szakma-politikai ellenérveket felsorakoztatni, Szabó Gyuri megírja a Lovagregényeit, kétnaponta rákérdez Gabika állására, naponta kétszer lenémberezi a volt párját, nálad meg egyszerűen fönnakad a gramofon-tű, s az üres kis fejecskédben honoló ködben csak egy szó visszhangzik majd permanensen: "Szerencsétlen..." Mint üres köcsögben a visszhang...

S éppen te kis szerencsétlen, arcnélküli Bólintka-Visszhangka kéred számon halált megvető bátorsággal bárkin is az identitását? Te szeretnél itt minősíteni rendkívül önérzetesen és fejlett értékítélettel bárkit is, bár éppen te nem vagy más csak egy kis nyomorult, pszichopata, arctalan senki, egy karakteres "népművészeti agyagedény"? Senki sem vagy te Ecsém, még Visszhangkának is szegényes. Virítsd ki, ki vagy te, s te is a neveddel vállald a mocskolódásaidat, ha már mások véleményét csak névvel vagytok hajlandók akceptálni. Tudod, Kánya jut rólad eszembe, ő volt olyan bátor, mint te, amíg meg nem pendítette neki valaki, hogy most már ideje lenne, ha a valódi nevével vállalná a mocskolódását. Fura, de nem csak a hozzászólásait, de még a nickjét is töröltette. Te sem hiszem, hogy most üstöllést bevállalod magad, de az ilyen arctalan kis senkiktől ezt fölösleges is várni. Én viszont bátran vállalom a rólad alkotott véleményem, s ennek jegyében megajándékozlak a polgári nevemmel, szeretettel várva, hogy viszonossági alapon végre te is bemutatkozz, s ne egy szerencsétlen kis senkiként kelljen gondolnunk rád, Bólintka-Botorka-Bátorka.

Szenttamási István Tamás (ha eddig nem tudtad volna, fődi)

« Válasz #102 Dátum: 2016. December 09. 13:40 »
Ejnye, arany barétom, csak nem lépett rá megint valaki a tyúkszemedre? Régen láttam már ilyen fröcsögő mocskolódást. Ezért valószínű megint ki fognak tiltani, de javaslok neked valamit. Ha legközelebb is visszamászol az ablakon, akkor ne fedőnéven gyere megint, hanem az igazi neveden! Ezt a cimboráid is megszívlelhetik. Akkor talán hitelesebbek lesztek. 

« Válasz #103 Dátum: 2016. December 09. 15:59 »
Mi a gond az izsókával?

Te lettél a szócsöve?

Ha baja van a megszólításával, majd ő előadja, de ameddig kicsi Rangerezik addig izsókázunk!
Szigorúan kölcsönösségi alapon.  ;)
Egyébként engem nem zavarnak az irományai, úgy ahogy a tieid sem!
A pénzedért meg dolgozz meg, mert elcsapnak a nem haverok, nem megbízóid.

Aztán meg, hogy ki van kifordulva és mennyire azt bízzuk az olvasó közönségre!  ;D

Legközelebb meg ne ilyen égő nevet válassz magadnak, mert gondolom nem sokára megint csere szükségeltetik!  :-[

Szabó György

« Válasz #104 Dátum: 2016. December 09. 19:39 »
Főnix hozzászólásának, csak az személyemet érintő sorára reagálok.
A többi marhaságot átléptem.
Szerintem a "Mikuláskodás" megártott Tamásbácsinak.
Bár a szakálla igazi, mikulásnak valójában egy pancser.
Nézzük mire figyelmeztet amikor ezt írja a Fő-Mikulás.
"Atilla Főklubvezető képtelen lesz a rá jellemző okos szakmai, szakma-politikai ellenérveket felsorakoztatni,.."
Vannak tartalékaim, hogy a Fekete-Fehér Méhészklub népszerűsége ne lanyhuljon.
Ne aggódj Tomipapa, én maximálisan elégedett vagyok a nézettségünkkel.
Sokan ennek a honlapnak a számlájára írják a változást.
Én őszintén örvendek ennek, de ehhez Te is, és Izso60 is kelletek.
Folyamatosan ziccer labdákat adtok, ezt pedig a profi játékosok nem szokták kihagyni.
Csak így tovább.
Tényleg télapó is leszel, vagy csak Mikulás voltál?
Esetleg egy nagy pukki, bocs Joulupukki.?
Ne szenvedtesd már a sok gyermeket, elég ha bennünket kínzol.
Nagyernyei Attila