Veszti 1982!
Ezzel a hozzászólásoddal részben egyet értek.
Azért csak részben, mert örülök, hogy közös a célunk, viszont nagyon nehéz megtalálni a helyes utat.
Mire gondolok?
Tegnap megint rekordhoz közeli érdeklődők nézegették hozzászólásinkat.
Ebből arra következtetek, hogy érdekes a téma. Nagyon remélem, hogy kárt nem fogok okozni, és nem kiáltanak ki bűnbaknak, azért mert felemeltem a hangomat ebben a kényes témában.
Mi lett volna a csalóknak az üzenet, és mit szűrt volna abból le a tisztességes méhészek nagy tábora ha hallgatunk?
Először is a megtévedtek további erőt kaptak volna, mert elmaradt a szankció, a még tisztességesek meg jogosan reklamálnak, hogy nekik szabad akkor én is csinálom.
Abban viszont nincs igazad, hogy a Karácsonyhoz van "illesztve" a balhé!
Ez már nyáron elkezdődött, és folyamatosan jöttek a hírek a különböző pancsolásokról, valamint több kereskedő is kezdeményezte, hogy legyen egy szakmai kerekasztal a témában.
Az OMME elutasítja, a meghívásoknak nem tesz eleget (egyedül Dr. Fendrik Péter), arra hivatkozva, oldják meg problémát a kereskedők.
Na ez az a pont ahol minden eszközt be kell vetni, mert az OMME cserbenhagy bennünket!
Nekem már nem furcsa, nem először, gondoljunk csak a csávázó szerekre!
A pénz-érdek-védők nem érzékenyek erre a súlyos problémára, nekünk kell előadásokat szerveznünk, hogy vissza tudjuk szorítani a káros folyamatokat.
Minden előadó élt a lehetőséggel, sőt nagyon megköszönte a felkérést.
Nem furcsa neked, hogy az OMME még mindig nem mozdul?
Légy szíves, ha tudsz valamit jelezz, hiszen Te állsz velük szoros kapcsolatban, Ti hívogatjátok nagyjainkat.
Nem tudom miről beszélgetettek legutoljára Szekszárdon?
Az OMME vezetőinek kínos ez a kibeszélő Show.
Szeretnének elhallgattatni bennünket.
Én pedig azt szeretném, ha a méhészek érdekében tennék a dolgukat, és nem holmi hangzatos
"Mézes reggelivel" kábítanák a tagságot.
Arra is szükség van, jó dolognak tartom, de ezekkel a trükkökkel fedik el a valós problémát.
Végül is jól csinálják, mert működik a félrevezetés.
Azért szakmapolitika ez a javából!
Dübörög az OMME!
Nagyernyei Attila