Micsoda megtiszteltetés Attila mestertől eme szavakat olvasni.
Csak szerettem volna felhívni a figyeled arra a tényre, hogy nem csak az OMME létezik,
sőt szerény véleményem szerint jelenlegi formájában zsákutca a méhészek számára.
Nagyon beszűkült tudatállapotban lehetsz, ha csak az OMME-t látod egyedüli
megoldásnak, és ezt még próbálod is a többi méhészre ráerőltetni.
Igen kishitű ember vagy te Attila, keress vissza a régebbi hozzászólásaimra.
Megy az a megoldás amit említettél, már réges rég leírtam amikor még a szemeid össze voltak ragadva
és nem sikerült elolvasni, vagy értelmezni amit leírtam.
Felidézhetem emlékezetből, csak neked itt és most.
Valamikor még a szebb dicsőbb időkben amikor még mézlovag titulussal jókat mulattál,
habzsidőzsiztél a Bajai egyesület hasonló megnevezésű tagjaival, na akkor még OMME
tag voltam én is.
Aztán idővel csak beláttam, hogy ez az út vakvágány és nem segít a méhészeken a szervezet,
hanem kihasználja őket, miközben a támogatási összegek összetartja az egészet.
Ahogy szép lassan elhidegültél a Bajai egyesülettől, én is ugyanezt tettem és kiléptem az
OMME kötelékéből.Könnyen hoztam meg ezt a döntést, mert beláttam, hogy csak a támogatások
miatt van sok ember az egyesületben, és csakis ez az egy tartja egyben az egészet.
Mihelyt úgy döntenek a minisztériumban, hogy nincs egyetlen méhészeti célú támogatás
sem OMME tagsághoz kötve, az azonnal egy utolsó szög lenne eme rozoga koporsóba.
Tömegesen hagynák ott a méhészek az egyesületet, megspórolva egy kis aprót.
Félre ne érts Attila, én nem az egyesület ellen vagyok, mert az "egységben az erő"
itt is érvényesülhetne és nagyon erős érdekérvényesítő szervezet lehetne.
Sajnos nem ez van jelenleg, nem is akarom az időt fecsérelni azzal, hogy leírom
amit minden értelmes ember úgy is tud erről az egészről.
Nem is terveztem először, hogy hozzászólok ehhez a témához mert lerágott csont,
sőt az sem újdonság, hogy egyedül te propagálod az OMME-t itt.
Eltudom fogadni azt a tényt is, hogy OMME fan vagy, lehet még a keresztedre is rávésik
ezt a négy szép betűt.
De amikor óvodás szintű provokációval próbálkozol, na az azért kiveri a biztosítékot.
"Van aki pofázik, és van aki cselekszik....a közösség érdekében.
Azt döntsétek el melyik jelző illik rátok."
Miért is kell valami fekete, vagy fehér legyen?
Nem lehetséges, hogy van más opció is?
Nem gondolom, hogy csak egy másodperc erejéig megpróbálod értelmezni az írásom, ennek
már sokszor tanúbizonyságát adtad a fórumodon.
Ha valami nem tetszik akkor csüccs, fotelhuszár és társai lekezelő szöveg jön tőled.
Ha nem megy erőből, jön a kitiltás, mert hát csak én vagyok itt a "főnök úr".
Ezek a megnyilvánulások sokat elárulnak egy ember jelleméről.
Mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja.
Szerintem azért rajtad kívül lesz pár ember aki magáénak érezheti a fentebb írtakat.
Részemről zárom a témát, nem tudok mit hozzáfűzni már.