Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286530 megtekintés

Re:Hír-les
« Válasz #5521 Dátum: 2024. Szeptember 17. 18:13 »

*

Berci

• 317
« Válasz #5522 Dátum: 2024. Szeptember 17. 18:34 »
Attila!

Anno nagyon kampányoltál ezért a vezetésért...ma...felköptél most meg aláállsz?! :)

Amit az EP képviselő tesz az lenne az OMME vezetés dolga!!!

« Válasz #5523 Dátum: 2024. Szeptember 17. 19:20 »
Berci!
Az nem fordult meg a fejedben, hogy az EP képviselő egyeztetett a szakmai szervezettel?
Csak kérdezem.
Ja, és az OMME elnöke mióta EP képviselő?
Szerintem neked valami mentális problémád van, és itt engeded ki a gőzt.
Nyugi, nem sokára választás lesz, és ha a küldöttek egy új vezetőséget szavaznak másnap 2.500 az akácméz hordós ára, a virágé meg 1.500.
Van egy kis bibi, ha figyelmes voltál, bár ebben vannak kétségeim.
Az összes európai méhész bajban van, nem csak mi magyarok.
Mi ebből a benyögésedből a következtetésem?
Baromi rosszindulatú negatív ember vagy.
De ha te így jól érzed magad a bőrödben üsse kő.
Egyébként nem szoktam köpködni, mert azt bunkósságnak tartom.
De mindenki magából indul ki.
Nagyernyei Attila

« Válasz #5524 Dátum: 2024. Szeptember 17. 19:33 »
""Rögvest feltette Borvendég Zsuzsanna felszólalását a "fórumára", miközben éppen az általa sztárolt OMME vezetést járatja le ezzel""

« Válasz #5525 Dátum: 2024. Szeptember 17. 20:05 »
Aztán "kedves" méhész, mi ebben a lejáratás?
Neked nem mind1, hogy ki emel szót az EP-ben?
Egy civil szervezet vezetője szerinted, hogy kerülhetne oda?
Annyira mély a színvonal, hogy a továbbiakban nem kívánok válaszolni.
Mintha ismét az ábécét kéne tanulni.
Nagyon ráértek.
Nagyernyei Attila

*

buksi

• 466
« Válasz #5526 Dátum: 2024. Szeptember 17. 22:39 »
Azért nem mindegy,mert,ment a szöveg állandóan milyen fontosak vagyunk!-minisztertől kormányunktól stb.DE a mézfeltaláló világjáró fulmer az az igazi!!Attila gondolj bele,egyesületünk,miniszterünk néha csak néznek,mint ahogy Te is, mert mindig a másik a hülye!De miért is fajult el ennyire?-jó pár éve itt a kínai,ráadásként meg ukrán meg ki tudja még milyen nem!!

*

buksi

• 466
« Válasz #5527 Dátum: 2024. Szeptember 18. 07:27 »
Attila,neked is újra kéne tanulni az ABC-t.Nézd csak a zöldön is mi a vélemény rólad,és gondolkodj egy kicsit,rossz ez a világ,az emberek saját maguk tettét tönkre,mert mindenkinek még több kell mindenből!Néha nem ártana téged is kitiltani,mert okoskodsz,ha mások nem értenének a méhekhez már rég nem volna méh családjuk.

*

oszkár

• 1226
« Válasz #5528 Dátum: 2024. Szeptember 18. 08:53 »
Bross-manus egyeztetett az EP képviselővel szerinted!? Sőt, Ő rágta a szájába mit is mondjon!

Dehogy!!!  Pedig ez az ő feladata lenne.

A Vezérünk most max a újraválasztásával van elfoglalva!  Egyeztet a kapolyi világjáróval és a miniszterünkkel, a méhészek érdekeit lesz@rva nagy ívben.
« Utoljára szerkesztve: 2024. Szeptember 18. 08:56 írta oszkár »

« Válasz #5529 Dátum: 2024. Szeptember 18. 20:46 »
Szépen összejöttetek egy jó nagy kupacba, mint az a valami....
Tehát akkor nézzük a tényeket!
Mivel az OMME szakmaközi szervezet a képviselő asszony először elküldte a felszólalásának tervezetét az OMME-ba.
Ja ja szerencsétlenek.
Ezt Bross Péter átírta, és véleményezve visszaküldte.
Ma reggel beszéltem Péterrel, és sajnálatát fejezte ki, hogy az EP képviselő felszólalása több ponton eltért a megbeszélt szövegtől.
Arra kérlek benneteket, hogy a soron következő OMME tisztújító közgyűlésén tegyétek fel a kérdést egyenesen Bross Péternek.
Ne találgassatok, ne írogassatok fatális baromságokat, ragaszkodjatok a tényekhez.
Ez a különbség közöttem, és köztetek, hogy én tényeket közlök ti pedig hablatyoltok, kotyogtok, lázítotok, meg mit tudom én mit csináltok, de értelmes dolgot nem igen sikerül.
Berci írta, hogy felköpnék, most meg aláállok.
Szívesen, csak éppen nem köptem fel, mert a tények engem igazolnak.
Úgy is mondhatnám, hogy....finoman fogalmazva, úriember módjára, ez nem jött be fiúk, nagyon alacsony a színvonalatok.
Próbálkozzatok a "Ződön" ott talán fogékonyabbak ezekre a marhaságokra.
Én maradok a tényeknél.
Próbálkozzatok valami mással, ez nem jött be.
Azért jó így együtt látni ennyi okostojást.
Nem ég picit az orcátok?

Nagyernyei Attila

*

buksi

• 466
« Válasz #5530 Dátum: 2024. Szeptember 18. 21:49 »
Na akkor Attila büszke lehetsz magadra,és a nagyérdemű elnöködre az utóbbi 4 év alatt egyre rosszabb lett a méhészet kilátások,elő kellene venni a 4 éve tett programjukat mit is vállaltak,ígértek a megválasztottak.Pár jó méhész akik sokat tettek  az asztalra kénytelen voltak lelépni Bross miatt.Nincs meg véletlenül a 4 éve tett ígéretük?-föltehetnéd.

*

oszkár

• 1226
« Válasz #5531 Dátum: 2024. Szeptember 19. 09:46 »
A hasonlatoknál maradva, megkérdezném.   Te akkor a WC papírja vagy amivel törlik a seggüket?

Az itt összejött pár ember is egy esőverte kupac...hoz tudja hasonlítani a mostani vezért és a "kutyáit".

B.P. átírta? Nem jó volt ez így ahogy elmondta felszólalásában? Lényegre törő és rövid!

Miben tért el a megbeszéltektől? Mit hagyott ki amit a vezérünk még fontosnak tartott volna? Megint csűrte csavarta volna,hogy egy két embernek jobb legyen?

Különben meg mikor rakod már fel a képeket a vízpótlásos családjaidról?
Vagy ez is szelektálódott a memóriádból?

*

buksi

• 466
« Válasz #5532 Dátum: 2024. Szeptember 19. 15:24 »
Lehet mondani bármit Attilának,keres majd megint valamilyen mesét.Amikor sokat hallgat gyűjtheti az érveket.Nem veszi észre,senki nem hallgat már rá,valami brossura megfertőzhette.

« Válasz #5533 Dátum: 2024. Szeptember 20. 08:06 »
Jó lenne ha nem csak a szátok járna, hanem jelölnétek valakit aki a ti elképzeléseteknek megfelel.
Szorít az idő, mert a jelölésnek is van határideje.
A helyszínen való jelölés nem lehetséges, ezt már a többször módosított alapszabály is rögzíti.
Azt szajkózzátok, hogy Bross nem jó, más kell.
Itt a lehetőség, tessék javasolni valakit, és a küldöttek majd eldöntik ki legyen a következő 4 évben az OMME elnöke, és elnökségi tagjai.
Ha pedig nincs jelöltetek akkor ne nyüszítsetek.

Nagyernyei Attila

*

oszkár

• 1226
« Válasz #5534 Dátum: 2024. Szeptember 20. 09:30 »
Te azt hiszed mindenkinek elment az esze?

Nincs az a jelentkező (legalábbis én nem ismerek ilyet) aki elvállalná! vagy igen önzetlen embernek kell lennie elhivatottsággal-és normális elvekkel!

Ezt a sokéves látszat tevékenységet más hozza helyre?
Vagy az volt a cél ez idő alatt ,hogy még véletlenül se legyen  más jelentkező erre a feladatra?

Röviden.  Akik elb@szták hozzák helyre! Vagy örökre távozzanak a közéletből!  Mehetne vissza Ámerikába bölényt terelgetni!
Az OMMÉt ebben a formában megszüntetni!

Vagy csak elég lenne a támogatásokat NEM tagsághoz kötni!

Itt az én javaslatom, elképzelésem,ha már ezt kérted.