Volt aki tüntetett de mégsem áltak sokan mellé, sőt ki lett közösítve............és ma is ez megy.
Majdnem így van, de mégsem. Az időrendiséggel lenne egy kis probléma.
Amikor Csuja ki lett közösítve, akkor még annak a szekerét tolta, aki a tüntetése idején (sokkal később, a fel/meg/világosodása korában) közösíttette ki. ( Attila csak végrehajtott.) Tessenek visszaemlékezni! Ha ezek ismeretében nézzük írásodat, akkor tökéletesen igazad van SzaboJ, mert egyébként félreérthető.
DE:
Attila megint mellébeszél. Védi a védhetetlent, kitudja mi vezérli és hajtja? Mostanra magára maradt. Már mindenkiben kitisztult a kép, de Attila még mindig próbálja megmagyarázni a rossz bizonyítványt.
Tóth Péter nem tudott bizonyítani semmit. Számtalanszor leírták, és ez tény. Ezért nem is adhatott olyan szakvéleményt, amiben a neok káros hatásáról szól. Nem volt bizonyíték. ..............
Mert az is lehet, hogy én keverem ismét a tar főt, a fartővel.
Te Jenő!
Lásd már be, dik hej, hogy tévedsz Arany Gádzsókám!
Há' má' hogyan maradna magára az a jó hajament Hajernyei? Há' van annak szekértábora akkora, hogy valami csuja! Ottan van mingyá' a GigaCsányi, meg mingyá' meggyünnek még legalább ketten, a jó Dr. Körmendy-RáczP.János, meg az Olvastam es. Köll ezekné' több...? S akkor ne feledkezz meg a momentán berekedt Díszbaromfiról, Tyúkocskáról, Szürkeverebről, a tagdíjhátralékot kicsit nehezen utaló Baglyasról, a sporthorgászok védőszentjéről, SzentAtyáról, CsicskaBicskáról, a jó Ugyenaivvagyok? Baloghlaciról, BólintkaBálintkáról, s nem utolsó sorban a kedves Chuck Norrisról, a MojzesAlbedóról, és a Világosbeszédű Kevéstagdíjú Erdélyi Janiról. A kemény magról, OMME, Méhészújság, Kft., Mészároséra Ostorairól, Tóth Péter rentyölőiről, Alapszabályszabóiról, Tollfosztott Kányáról, Bross szekértolóiról.
Oszt' akkó' még nem számútá' a Geddekassal, aki mostanában má' megint olyan kimért, mint a húsz deka juhtúró, amikó' pedig rentyölhetné ő es a Brosst. Úgy látszik, megint beígérte neki a Tóth Péter helyét valaki, még az sem lehetetlen, hogy a Bross, vagy a Hegedűs Főorvos Úr, mostanában leginkább Őt isteníti, meg persze fura módon mentegeti azokat az elnökségi tagokat, akik először megszavazták, hogy tiltakozni köll, utána meg hagyták szépen szarban a saját határozatukat és leginkább azt a 13 és félezer méhészt, akiket "képviseltek", mikor odaszavazták őket a húsosfazék mellé...no, oszt' azóta se...! Szóval mentegesd, dédelgesd csak Gádzsókám a Geddekast, oszt' gondúd végig, hogy már hányszor forgatott köpönyeget, amikó' az érdeke vagy vélt érdeke úgy kívánta.
Aztán az is megér egy misét, hogy a méhész érdekvédelembe köll-e egy ilyen megosztó személy, mint a csujafegyver? Eddig akármilyen jó kezdeményezés képes vó't zátonyra futni, ha Geddekas akarta kormányozni a sajkát. A közméhész csalánkiütést kap, ha Geddekas valaminek az élére áll, szerintem az a halvány brossozási kísérlet, amit itt produkált, az is megrendelésre készült. A megrendelő meg valószínű a Bross lehet, tudja, hogy ha Geddekas szorgalmazza az elhajtását, akkor a méhész dafke se zavarja el a trónról, inkább lenyeli a neoninikotonoidos békát, Brossosan.
Szóval ne mentegesd te a Geddekast, tuggya az, mi a dó'ga. Azért persze én is amondó vagyok, hogy vissza köll venni az OMME-be, különösen akkor, ha valóban szét akarják a méhészek robbantani az Egyesületet -mint ahogy itt Olvastam-, s át akarják játszani a NAK-hoz. A Laci úgy is ezt képviselte a közelmúltban. Kiröhögtetek, amikó' aszt montam vót, hogy Geddekast akarom a trónra, mert tudom, hogy tökös érdekvédelmet csinálna már fele annyiért, mint amennyiért most Bross nem csinál. Egyébként illúzióid ne legyenek Arany Gádzsókám, akárki lesz a trónon, az szépen gazsulál a minisztériumnak. Ebben nem lesz különbség, s abban is biztos lehetsz, hogy Geddekas ugyanúgy elad Téged is pár piculáért, mint eladott Bross. De az utóbbi Neked, nektek kétszer annyiba kerül...
No nem dörmögök veled tovább, végül is igazad van, olyan mindegy (11111111111111111111), ki szarik a fejünkre. Elhatároztam, nem hagyom, hogy bohócot csináljanak belőlem, annak lehetőségét meghagyom azoknak, akik látva látnak, de nem lépnek semmit. Nekem nem köll a támogatásuk, s amíg közérdekű az Egyesület, szolgáltatásait korlátozás nélkül élvezhetem, terheit nem cipelem, elnökét nem "tisztelem" tiszteletdíjjal, magyarán páholyból nézhetem ezt az egész majomparádét. Tanulok ám én is, a tanítómestereim meg olyan nevek voltak, mint Takács Ferenc MegaCsányi Nekemkölltónyi, nem különben Bross, Hajernyei, K-RPJ Főorvos Úr...
Ha majd egyszer ráérsz, Aranyos Gádzsókám, kérdezz már rá egyik-másikukra, momentán hány méhcsaláddal OMME tagok...?
Végül meg szeretnélek nyugtatni, egy csöppet se félj, hogy kevered a tar főt a fartővel...! Dehogy is kevered...!