Mondjuk nekem ami leginkább megdöbbentő, az a mélységes lenézés ami az omme irányából a többi független egyesület felé megnyilvánul. ...
Kérlek, hogy ne rontsd az OMME hírét. Ha az OMME szerveinek munkájával problémád van, akkor keresd meg, hogy ki az illetékes. Ha szerinted törvénytelen, akkor fordulj az EB-hez, ha etikátlan, az Etikai Bizottsághoz. Ha azt gondolod, hogy az OMME saját tagszervezetei olyat erőltetnek a küldöttgyűlésre, ami az Önálló szervezeteknek előnytelen, akkor ott kell szóvá tenned a küldötteden keresztül.
Az EB működési szabályzata értelmében minden beérkező panaszt eddig is megvizsgált, és ezután is meg fog vizsgálni. Addig viszont Óva intelek attól, hogy az OMME rossz hírét keltsd.
Kedves méltóságos Körmendi úr.
Az omme hírét nem kell rontani. Csupán meg kéne kérdezni a tagságot, milyen véleménye van róla.
Másrészt, Ön se gondolja komolyan, hogy egy hozzám hasonló, majd időt pénzt fáradságot nem kímélve, belekezd olyanba amire semmi esélye egy olyan bürokratikus szervezetben mint az Omme.
Hiszen Ön is nagyon jól tudja ehhez hasonló bürokratikus felépítés Európában már csak Brüsszelben van.
És én nem tudom, de a gyanúm az, hogy ez nem is véletlen, sok Eb, ÍB, meg Kb. küldött meg egyéb, mind azért van , hogy az egyszerű tagot mint bohócot, lehessen bolondítani.
Önök nagyon jól tudják, csak az vág bele ilyenbe akinek végtelen türelme és semmi dolga nincs. Tehát gyakorlatilag senki, iletve én egy emberről tudok.
Gondoltam. Példa nincs, csak vélemény kinyilatkoztatva.
Miért ne lenne esélye bárkinek? Ha látta a küldöttgyűlésen számtalan Önálló egyesület kért rendezvényéhez marketing támogatást. Megkapta.
Vadas kért agy könyvhöz támogatást. Elnökség nem támogatta. A küldöttgyűléshez fordult - az elnök
minden beérkezett napirendi javaslatot napirendre vett - és a közgyűlés támogatta.
Én előterjesztettem alapszabály módosítást, közgyűlés elfogadta, és belekerült az alapszabályba.
Szóval csak egyet mondok, a demokráciában élni kell a jogokkal. Ha meg sem próbálod, akkor ne harsogd, hogy úgyse menne.
Ha nem tetszik az OMME jelenlegi felépítése, akkor lehet javaslatot tenni az átalakításra az Alapszabály bizottságban.
Egyébként a küldött azért van, mert 13634 ember nem tud összejönni. Az, hogy 50 emberenként legyen egy küldött lehet, hogy jó, de lehet hogy sok. Szerintem egyébként sok. Szóval a sok sommás megállapítás nem ül.