Olvastam!
Ne foglalkozz Vivaldival.
Ne feledd mit írt tegnap!
"...ezért kisé megzavarodtunk, főleg itt a pocsojában, ..."
Minden hozzászólásából a zavartság érződik.
Semmit nem tud, csak hablatyol amikor ezt állítja:
"Hát arany egyetlen barátom, akkor most vissza kérdezek. A mézes reggelit, a méhész újságot az üveget meg a többit ki találta ki?"
A mézes reggeliere már Olvastam válaszolt, az valóban szlovén kezdeményezés, mi csak átvettük, de jól tettük, kivéve Szekszárdot ahol egy helyi méhész akciós SAJÁT mézvásárrá silányította volna.
Ő pont abba a bandába való akiket Vivaldi Istenít.
Méhészújság?
Természetesen Bross Péter ötlete volt, de nem így!
Ezt is kitárgyaltuk, azért hozták össze, hogy a MÉHÉSZET szaklapnak betegyenek, és Borosst kicsinálják.
Nem jött össze, de azért megpróbálták.
OMME-s üveg?
Ismét Bross Péter kezdeményezte, de az ötletét én hajtottam végre.
A történet ismert.
Az lenne a kérdésem, hogy mit alkotott a leváltott vezetés, amire hivatkozol Vivaldi?
Autópálya kapukba chip leolvasók?
Amint te is tudod, közhasznúságunk elvesztése.
Az általuk szervezett OMME Küldöttgyűlések, OV-k totálisan szabálytalan összehívása, levezetése.
Még szót sem kaptunk!!!!!!!!!!!!!!!!
Miről beszélsz Vivaldi?!
Hála az égnek nagy részüket a küldöttek kipenderítették.
Még van egy kicsi dolgunk, aztán talán elindulhat az érdemi munka.
Annyi szerencsés változás történt, hogy az EB sokkal aktívabb, de a befejezése az ügyeknek katasztrofális.
Játszunk egy kicsit a gondolattal.
Mi lett volna ha én lettem volna az EB elnöke? (Hú ha.....)
Mészáros Józseffel és Tót Péterrel 24 órán belül visszafizettettem volna a jogtalanul "lenyúlt" napidíjakat.
Azonnal fegyelmi eljárást kezdeményeztem volna ellenük.
Amikor az EB-nek tudomására jutott a Magyar Tudományos Akadémia közleménye
https://www.agroinform.hu/kornyezetvedelem/vegre-tudomanyos-bizonyitek-szuletett-a-neonikotinoidok-hatasarol-33578-001Tóth Péterrel azonnal megszüntettem volna a monitoring vizsgálati szerződést, és köteleztem volna, hogy valljon színt!
Miért hülyítette a méhészeket több mint 10 évig, amikor a Fekete-Fehér Méhészklubon már alakulásunk óta zengjük, hogy a neonikotinoidok rettentően károsak?
A méhegészségügyi kiskönyvecskét az orra alá kell dörgölni, hogy szembesüljön vele, mit művelt!
Ez egy olyan dokumentum, amit nem tud letagadni!
Az EB álljon a sarkára és végezze a dolgát!
Ne engedje, hogy a méhészek félrevezetéséért előadói díjat lehessen felmarkolni.
Látod Vivaldi hová jutottunk?
Pedig csak eljátszottam a gondolattal, ha én lennék az EB elnöke.
Amíg így lájtoskodnak, rend sosem lesz.
Nagyernyei Attila