Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286018 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #3270 Dátum: 2017. Július 11. 22:00 »
légyszi fotót...
Einstein tévedett: Ha csak méheink vannak, már akkor leáldozóban az emberiség létjogosultsága!

« Válasz #3271 Dátum: 2017. Július 12. 05:50 »

*

atya

• 1043
« Válasz #3272 Dátum: 2017. Július 13. 21:37 »
Szép estét mindenkinek!

Nagyon dicséretes az a hozzáállás!
"Sajnos" vagy hál istennek, megint a Tolna megyeiek elnökének köszönhető újfent, a "szemek felnyitása".
Nem tudom hogy mennyi idő volt ezt összehozni, de gratulálok. Ez az esemény minden érvet, és bizonyítékot felsorakoztatott az igazság mellett. Hozzáteszem ezt csak így lehet!!
De talán jobb lett volna ha még több elnök részt vállalt volna ezen a demonstráción.  Így nem érhetné Attilát az a vád hogy megint csak Ő keveri szart TP ellen. A méhésztársadalom is jobban elfogadná, hisz a "néma gyilkos" mindenütt jelen van.! Ha beismerjük, ha nem!!

Elekes László

A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

atya

• 1043
« Válasz #3273 Dátum: 2017. Július 14. 07:30 »
Tudja valaki, mi történt az OMME honlappal??
NEM ELÉRHETŐ!! ERORR
Vagy csak nekem nem??  ;) :)

*

atya

• 1043
« Válasz #3274 Dátum: 2017. Július 14. 08:57 »
MÁR ELÉRHETŐ !
Meg gyógyult!!  ;) :)

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #3275 Dátum: 2017. Július 16. 19:28 »
Mészáros József szerint az Ő elbocsájtása teljesen szabálytalan volt. Kezdeményezett egy etikai eljárást, amit elutasított a bizottság. Ugyanakkor az Elnökség 4 tagja, Bezzegh László, Mészáros László, Sebők Péter, Tóth Péter fordult az Ellenőrző Bizottsághoz panasszal, továbbá segítséget nyújtanak munkaügyi bírósági keresethez is.

A munkaügyi bírósági eljárások legfeljebb etikai és pénzügyi kompenzáció szokott sikerülni. A munkaviszony a lehető legritkábban állítható helyre. Vajon egy összeférhetetlenségi eljárás bíróságra vitele esetén hogyan döntene a munkaügyi bíróság?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #3276 Dátum: 2017. Július 16. 20:40 »
Mészáros József szerint az Ő elbocsájtása teljesen szabálytalan volt. Kezdeményezett egy etikai eljárást, amit elutasított a bizottság. Ugyanakkor az Elnökség 4 tagja, Bezzegh László, Mészáros László, Sebők Péter, Tóth Péter fordult az Ellenőrző Bizottsághoz panasszal, továbbá segítséget nyújtanak munkaügyi bírósági keresethez is.
...

Ez biztos? A kisebbségi véleménybe kerülő négy elnökségi tag a saját szervezete ellen benyújtott perben segédkezik?

Azon dolgozik, hogy kárt okozzanak az OMMÉ-nak? Mint elnökségi tagok? Ha erre van bizonyíték, az minimum etikai eljárás.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #3277 Dátum: 2017. Július 16. 20:50 »
QUQURIQ !!!

"Mészáros József szerint az Ő elbocsájtása teljesen szabálytalan volt. Kezdeményezett egy etikai eljárást, amit elutasított a bizottság. Ugyanakkor az Elnökség 4 tagja, Bezzegh László, Mészáros László, Sebők Péter, Tóth Péter fordult az Ellenőrző Bizottsághoz panasszal, továbbá segítséget nyújtanak munkaügyi bírósági keresethez is. "

Akkor kezdjük a kályhától...
Ki cseszte el az IBM -es szerződést?
Ki próbálta ráfogni az előző vezetésre?
Ki rohant ki a választás éjszakáján, vádaskodva?
Ki miatt kellet megismételni a tisztség viselői választást?
Ki miatt került horribilis pénzbe a Lurdy újboli kibérlése?
Ki miatt kellett az OMME-nak a küldötteit megebédeltetni?
Ja! és az útiköltségek?

Na, most adjátok össze a költségeket, azután jöhet a bírósági panasz!

Kiskakas

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #3278 Dátum: 2017. Július 16. 20:57 »
QUQURIQ !!!

Olvasgatom ...az írásod Olvastam!
Igen, olvastam!
"Ez biztos? A kisebbségi véleménybe kerülő négy elnökségi tag a saját szervezete ellen benyújtott perben segédkezik?"
Jé!
Éppen ezért záratták ki az OMME-ből Csuja Laci bácsit!???!
Mint emlékszem, igen csak sima ügy volt!
Csuja adott egy gavallér gesztust, és visszavonta az OMME elleni perét!
Hálából kizáratták az OMME-ből!
Szegény Rádi Tibi, most vakarhatja a fejét, hogy mit tegyen...
A próba kizárás megtörtént... most mi következik?
Várjuk a fejleményeket?

Kiskakas

« Válasz #3279 Dátum: 2017. Július 16. 22:31 »
Kiskakas folytatom!
Csuját miért is zárták ki az OMME-ból?
Csak a neveket kell átírni, az ok ugyan az!
A küldötteket levélben tájékoztatni kell, és akkor végre rend lesz.
Aki akadályozza a munkát, és saját szervezetét feljelenti, mi jár neki?
Pont azok akik eddig ez ellen ágáltak?
Nagyernyei Attila

*

atya

• 1043

« Válasz #3282 Dátum: 2017. Július 27. 11:36 »
http://hvg.hu/kkv/20170727_mez_meztermeles_meh_mehcsalad_kaptar_hamisitas_szakvizsga
Olvassátok végig!
Különösen érdekes számomra amit a neokról nyilatkozik Bross Péter!
Remélem Tóth Péter visszahúzza a "csápjait", vagy egyszerűen ne engedjék ebben a témában nyilatkozni.
Azért nagyon gáz, ha egy "méhészeti szakember" az OMME elnökség tagja kipártol egy rovar, és élővilágpusztító vegyszert.
Ezt nem tudom eléggé kihangsúlyozni, fogy a levegő körülötte.
A magyarázkodása kevés.
Visz lát!
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3283 Dátum: 2017. Július 27. 17:03 »
...

Ez biztos? A kisebbségi véleménybe kerülő négy elnökségi tag a saját szervezete ellen benyújtott perben segédkezik?

Azon dolgozik, hogy kárt okozzanak az OMMÉ-nak? Mint elnökségi tagok? Ha erre van bizonyíték, az minimum etikai eljárás.

Így van. Segédkeznek az omme ellen.
 Feltéve ha az Omme kimerül Bross-ból és sleppjéből. De, ha viszont, nem csak ők omme tagok, akkor ez úgy is felfogható, hogy az illetők, nem tartják helyesnek, ennek a Mészáros Józsefnek a kizárását. /én azt se tudom ki ez./
TI úgy gondoljátok, mint már leírtam a szakma politikai rovatban, hogy működjünk eggyütt majd mindenki azt csinálja amit ti mondotok. Mert ugye, hogy is van ez? Mintha lennének valami küldöttek vagy mi. És ezeket is a küldöttek választották meg a vezetőségbe. Én meg sehol nem találtam az alapszabályba olyat, hogy akit a vezetőségbe beválasztanak, annak teljesen át kell venni az elnök véleményét. Kár, hogy nem sikerült a puccsotok, és nem sikerült mindenkit kitúrni a vezetőségből, de ez van. Szar ügy én elhiszem, de ennek a Mészáros Józsefnek még szarabb lehet, hiszen az ő egzisztenciájára megy az egész. Az ő életére. Ennyi.

« Válasz #3284 Dátum: 2017. Július 27. 21:09 »
...

Így van. Segédkeznek az omme ellen.
 Feltéve ha az Omme kimerül Bross-ból és sleppjéből. De, ha viszont, nem csak ők omme tagok, akkor ez úgy is felfogható, hogy az illetők, nem tartják helyesnek, ennek a Mészáros Józsefnek a kizárását. /én azt se tudom ki ez./
TI úgy gondoljátok, mint már leírtam a szakma politikai rovatban, hogy működjünk eggyütt majd mindenki azt csinálja amit ti mondotok. Mert ugye, hogy is van ez? Mintha lennének valami küldöttek vagy mi. És ezeket is a küldöttek választották meg a vezetőségbe. Én meg sehol nem találtam az alapszabályba olyat, hogy akit a vezetőségbe beválasztanak, annak teljesen át kell venni az elnök véleményét. Kár, hogy nem sikerült a puccsotok, és nem sikerült mindenkit kitúrni a vezetőségből, de ez van. Szar ügy én elhiszem, de ennek a Mészáros Józsefnek még szarabb lehet, hiszen az ő egzisztenciájára megy az egész. Az ő életére. Ennyi.

Huj de rövid az emlékezeted!

Amikor Csuja Perre ment, akkor nem azt harsogta senki, hogy Mészáros és sleppje ellen ment perre. Pedig ellenük. Mert Ők készítették elő és bonyolították le a szabálytalan közgyűléseket. Hivatalosan a pert ígyis-úgyis az OMME ellen kell benyújtani. Nem az elnök, nem a hivatalvezető ellen.

Ha Mészáros József perre megy, akkor az OMMÉ-t pereli. Kér valami jó nagy összeget, ha annak töredékét megítéli a Bíróság, akkor már dörzsölheti a markát. Mégiscsak sikerült a tavaly augusztusi 850.000 Ft os fizujához vissza közelítenie. Meg a 400.000 Ft-os kafeteria. Meg a magának utalt napidíj.

Ügyes ember, előtte is volt munkahelye, utána is lesz.

Egyed Árpi alatt is elment egy hölgy, munkaügyi pere is lett volna, kapott pár milliót. A küldötteket nem igen érdekelte. Igaz a hölgy többször hetente tán dr. Mészáros László kocsiján érkezett az OMME székházba. Nem emlékezem, hogy valaki felhozta volna. Alkalmazott volt, mint Mészáros Józsi.

Szóval ha segédkeznek, akkor abban segédkeznek, hogy az OMME megint fizethessen valamilyen havernak többmilliós lelépési díjat.