Itt a Fekete-Fehér méhészklubon működik a demokrácia, szabad véleménynyilvánítás.
Vivaldinak sem kell attól tartania, hogy kitiltjuk, és Tóth Zoltán is előadhatja mit érez kivetni valónak.
Szabad a pálya, senki nem fogja kitörölni az írásokat, hacsak nem személyeskedők.
Egy felvetését viszont nem értem, szeretném ha megválaszolná.
Ezt:
"6. Az akácméz minőségi paraméterei megváltoztatásában kizárólag a mézcsomagolók, és a mézexportőrök igényét vette figyelembe."
Én általában, ha eladásra kínálok egy terméket a vevő igényét veszem figyelemben.
Amikor a Vállalkozási Ismereteket oktatták, folyamatosan visszatértünk ehhez a témához, hogy a vevő igénye az szent.
Valami megváltozott?
Mi fogjuk megmondani a frankót, hogy a kereskedőknek (vevőnek) mi legyen az igénye?
Rövidebben.
Ha egy kereskedő meghatározza, hogy nekem milyen minőségi paramétereknek kell megfelelnem, akkor én ezek után is azt fogom szem előtt tartani, különben nem veszi meg a mézem.
Ezek után, ha kifizette az ellenértékét,(természetesen előzetesen bevizsgálta) akkor ebben mi a gond?
Attól, hogy néhányan gyűlölik Brosst (Kistakácsot) az is benne van, hogy marhaságokat vetnek fel.
A gyűlölet, a bosszú nem jó tanácsadó!
Konkrét adatokat, számokat, vizsgálati jegyzőkönyveket kell letenni az asztalra, mert ez így egy nagy puki!
A jelenlegi csapnivalóan rossz OMME alapszabály mit ír az elnök jogköréről?
"2.
Az elnök
a) Képviseli az egyesületet, bíróságok és hatóságok előtt, harmadik személyekkel szemben, képviseleti jogát önállóan gyakorolja.,......"
Tehát az OMME elnökének senkitől nem kell felhatalmazást kérnie, hogy az egyesületet egymaga képviselje!
Kicsit lapozgassátok az alapszabályt, aztán meglátjuk mi kerekedik ki belőle.
Nagyernyei Attila