Hír-les

• 5612 válasz
  • 2322708 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #255 Dátum: 2014. Január 22. 22:04 »
Idézet
OMME weblapon:
OMME mézesüvegek...   
2014. 01. 21.
Felhívjuk a Tisztelt Méhésztársak figyelmét, hogy ne üljenek fel a rémhírterjesztőknek!!!
... OMME mézesüvegek...    | Nyomtatás |
2014. 01. 21.
Felhívjuk a Tisztelt Méhésztársak figyelmét, hogy ne üljenek fel a rémhírterjesztőknek!!!
A 380 ml-es üvegek jelenleg is kaphatóak. A 730-as mézes üveg jelenleg valóban nem kapható, mivel a korábbi gyártásból lévő készletek elfogytak és újra kell gyártani.  ...

Egyed Árpád
                                                                                        Ügyvezető igazgató

Szóval az a rémhír, hogy lehet kapni 730-as mézes üveget. Ezt ki terjeszti?

CSIP CSIP
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 22. 22:08 írta SzurkeVereb79 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #256 Dátum: 2014. Január 22. 23:41 »
Egyed úr nem adhatott mást mi lényege.
Hát igen.
Általában az emberek úgy fogalmaznak, ahogy gondolkodnak. 
Egyed úr tudatalattija megszólalt az általa írt mondatokban.
Fél, retteg, hogy kiderül valami.
Van minek kiderülni?
Olyat apportáltak a kft-be, ami más tulajdona?

Anekdota szerint egy vagány úr egyszer eladta a Lánc hidat.
Jót röhögött a markába és eltűnt a pénzzel.
Igen, Ő nem tagadta maga előtt se, hogy szélhámos.
De én nem feltételezem ugyanezt Egyed Árpád úrról.
Akkor meg miért fél?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

atya

• 1043
« Válasz #257 Dátum: 2014. Január 23. 07:38 »
Tisztelt F-F-esek!
Előre elnézést kérek ezért a megszólításért. A zöldön, már megint egyértelművé tették, azt hogy én a hozzászólásaimmal, észrevételeimmel, nem tartozok közéjük.
Nem tudom miért, most így ezen a szürke szomorkás reggelen ezek után, rögtön ez jutott eszembe.

Meghallgatásánál, kérek mindenkit, hogy alkalmazza : ÉLJEN GERŐ, A HANGERŐ módozatot.

http://www.youtube.com/watch?v=9VTq19IT1w4
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #258 Dátum: 2014. Január 23. 07:57 »
QUQURIQ!

A zöldek moderátorai tisztában vannak a törvénytelenségekkel, mert többet nézegetik a fekete-fehér fórumot mint a sajátjukat! ;D
Az OMME vezetése ellen nem véletlenül folyik Bírói vizsgálat!
A zöld fórum moderátorai, készakarva titkolják el az OMME tagok előtt az igazságot! :-X
Többszörösen bebizonyosodott, hogy nem dolgozik az OMME vezetése egyesületi vezetőkhöz méltó módon!
Nem az OMME tagjainak az érdekeit képviselik! :o
Nos, Ti moderátorok, a jelenlegi vezetésnek segítkezdtek, bűnpártolók lettetek!
Meg sem akarjátok hallani a tagság véleményét!
Mire jó ez?
Ki irányít Benneteket?
Talán az OMME vezetése???? :o
Akkor meg miért nem írjátok ki, hogy az OMME dühöngője?
A rendkívüli küldött közgyűlésen is csak bátran szavazzatok a jelenlegi vezetés mellé, úgy, hogy tudjátok, hogy törvénytelen dolgokat csinálnak!
Ti is méhészek vagytok???......................

A felháborodott KIskakas!

« Válasz #259 Dátum: 2014. Január 23. 08:05 »
Hu-húúú! Atya!
Szabad vélemény nyilvánítás korlátozása?
Most menjünk közösen Rómába a Szent Atyához?
Szerintem a vasárnapi mise erről szólna!
És még mi vagyunk összeférhetetlenek?
Mindig azt hangoztatja Tükör a Zöldön,hogy ők szeretnének ebből kimaradni, maradjanak függetlenek!
Most nyilvánítótattok véleményt,  hogy  Ők egy csapatban vannak az OMME felső köreivel!
Közérdekű információkat,amelyet ma Fáskerti László EB elnök is a kezébe kap, nem közlik a méhésztársadalommal! Akkor minek az "OMME hírek" rovat náluk?
Várjuk meg Dr. Mészáros László OMME elnök megtisztelő válaszát kérdéseinkre, és térjünk vissza rá!
Mi magabiztosak vagyunk, azért bátorkodunk olyan dolgokat feszegetni, ami jelenleg tabu téma a Zöldön!
Elnökök találkozója Kaposváron? Késő! Mindenki tud mindent!
A méhészek már tisztán látnak! Ez a meccs eldőlt!
Nagyernyei Attila

*

atya

• 1043
« Válasz #260 Dátum: 2014. Január 23. 09:18 »
Sajnos ez az év, nagyon gyengén sikerült számomra. Nem tudom, hogy honnan tudnám kiszorítani az útiköltséget a "szent atyához", Rómába.
Azt viszont tudom, hogy a múlt vasárnapi "istentiszteleten", sokan vettek részt.!.! Ott volt Gergely- barát is. Köszönöm neki, hogy hozzászólásában, melyben együttérzésével, még szorosabb összetartásra buzdította a jelenlévőket. A cél egy, még akkor is ha különböző "vallásúak" vagyunk.
Viszont a pénteki találkozóra szívesen elmennék, mert kíváncsi lennék, miként adja meg a válaszokat az az elnök, akit az IB irányít, hisz most már tudjuk, hogy nem mondanak igazat a méhészeknek.
Ha valaki betudna juttatni, és szívesen elvinne, várom jelentkezését.

*

atya

• 1043
« Válasz #261 Dátum: 2014. Január 23. 13:29 »
Belépésem alkalmával, ezzel szembesültem a zöld fórumon!!

2014.01.24. 12:44-ig kitiltottak erről a fórumról.

További információért lépj kapcsolatba a fórum adminisztátorával.

Kitiltás oka: moderálás ismételt bírálata

A kitiltás felhasználónév alapján történt.

Soha nem leszek más mint, "atya", mert nagyon sokan így ismernek. Ezt a becenevet kaptam ismerőseimtől, barátaimtól évtizedekkel ezelőtt. Sőt most már mondhatom, hogy azok is így ismernek akik nem szeretnek. Egyáltalán nem vagyok büszke arra, hogy ki tiltottak, csak szomorú, mert ez amit művelnek, az az emberi butaság netovábbja. Igaz ez a kitiltás csak 1 az az egy napra szól. De sajnos közölni szeretném velük, hogy én nem tudok, és nem akarok megváltozni. Nekem mindig fontos lesz a méhészek érdeke, és ez ügyben nem vagyok hajlandó meghunyászkodni, és bármeddig hajlandó vagyok elmenni!!
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 23. 13:38 írta atya »

« Válasz #262 Dátum: 2014. Január 23. 13:55 »
Atya!
Azt nem tudom ki tiltott ki, de biztosan nem Tükör törölte a hozzászólásokat.
Nem kell oda menni! Egyre többen vagyunk így, de a barátságot én például a normálisokkal tartom ott is.

*

atya

• 1043
« Válasz #263 Dátum: 2014. Január 23. 14:50 »
Persze, nem kell oda járni. De én is csak a normálisabbak miatt járok oda. De remélem, hogy 2014.01.24. 12:44 óra után újra hozzászólhatok majd. Igaz csak akkor, ha akarok. ;)
Azt, hogy ki mit töröl, vagy moderál, személy szerint, én nem tudhatom. És azt sem tudom, hogy ha a moderátornak felteszek egy kérdést, azt valójában kinek teszem fel, és ha választ kapok, ki az aki válaszol rá. (Valaki mindig  8) -bb akar lenni a csapatból)
Egyébként az emberek ebből is letudják vonni a megfelelő következtetéseket.

« Válasz #264 Dátum: 2014. Január 23. 22:24 »
Tisztelt Méhészek!
Az a vád az "ellenforradalmárokkal" szemben,hogy mindenbe belekötünk, nem hagyjuk dolgozni szegény vezetőinket!
Mi azzal a probléma, ha kérdezünk? Már azt sem szabad egy tagdíjfizetőnek?
Én most kérdeznék egy frankót!

A 344/2013 iktatószámon kiadott "Tájékoztatás az érdekképviseleti  munkáról" szóló anyagban, amely 2013. december 12.-én született, és az OMME elnöke Dr. Mészáros László írt alá ez áll:

"Magyar Méhész Kft., Magyar Méhész Újság
A jogszerű vezetői fórumok döntéseit követően az OMME 100% tulajdonjoggal 2013.november 6-án létrehozta
20 millió forint törzstőkével és 16.9 millió apporttal a Magyar Méhész Kft-t"

Anyám mindig mondta, hogy rendkívül nehéz fejű gyerek vagyok!

Most mi a Kft. neve?  OMME Magyarország Kft!
Ha jogszerű fórumokon Magyar Méhész Kft. döntés született, akkor valami jogszerűtlen, mert most a neve OMME Magyarország Kft!
Ezt nem értem! Kérek rá korrekt választ!

16.9 millió apporttal (a név ugyan az)
Mi ez az apport! Én megmondom! Az OMME-s üvegszerszámok! Ja ja! Csak az a baj, hogy azok az Orosházi Üveggyár tulajdonai!
Hogy is van ez? A szomszéd autóját bevittem egy vállalkozásba, ami nem is az enyém?
Én csak kérdezek, nem állítom, mert már a saját kérdéseim is kiakasztanak!
Ebben az a gáz, hogy az őszi OV-n is ez hangzott el! Az üvegszerszámokat bevisszük apportként a Kft-be!

Ez egyre rázósabb!
Kérdezzen már más is!
Nagyernyei Attila

« Válasz #265 Dátum: 2014. Január 23. 23:47 »
Attila!

Olyan sok kérdeznivaló már nincs, a Kft. ügyeiben egy belső revízió után lehet majd teljesen tiszta képet látni. Inkább tőled kérdeznék. Kaptál-e valamilyen tájékoztatást arról, hogy mikorra várható a rendkívüli küldöttgyűlés összehívása, vagy hangzott-e el legalább valamilyen ígéret?

Mondjuk a neked tett ígéretek el szoktak úszni.

Természetesen ez nem rád vet rossz fényt, de, hogy ezek után mire építesz bizalmat, az számomra rejtély.

« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 23. 23:58 írta Litterae »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #266 Dátum: 2014. Január 24. 00:06 »
QUQURIQ!

Azt szeretném kérdezni, hogy az OMME tagok által, tisztességesen befizetett tagdíjakból tényleg kiutaltak Dr. Mészáros László OMME elnökének visszamenőleg fizetés gyanánt több millió ft-ot nettóba?
Kinek van, volt joga küldöttgyűlési határozat nélkül parancsot adni a kiutalásra?
Ki adhatott utasítást, hogy ez a több millió ft visszamenőleg jár Mészáros Úrnak?
Mennyi munkát végzett Mészáros Úr ennyi tagdíjból összeszedett pénzért?
Tényleg lemaradt az egyebek amiben ezt a bér kérdést megtárgyalhattuk volna?
Tényleg nemvolt határozat képes a küldöttgyűlés amikor Fekete József "tiszteletdíját" szerette volna megszavazni a tagság?
Tényleg nem volt egyebek napirendi pont?
Tényleg az OMME tagdíjából üzemeltetik a Kft-t?
Tényleg nem volt felhatalmazás a küldött gyűléstől, hogy Új méhész lapot adjon ki az OMME?
Kedves méhész társak! Nagyon unom már a "ténylegeket"!
Csináljon már végre valaki valami komolyabb dolgot!
1. Ha minden a legnagyobb rendben, semmi törvény elleni visszaélés avassuk a vezetést szenté!
2. Ha visszaéltek a méhész tagok bizalmával, és elherdálják az OMME vagyonát, tagdíjainkat, úgy zavarjuk 
    Őket szét a világ minden tája felé, ahonnan jöttek!
Nem akarom a húrt feszíteni, mert elszakadhat!
Régen, egyetlen egy vezetés alatt nem történt ennyi "véletlen baklövés" mint most, amikor dőzsölnek a pénzben!

Realista Kiskakas!

« Válasz #267 Dátum: 2014. Január 24. 06:56 »
Kedves Litterae, és kiskakas!
Valami biztosan nincs rendben, mert magyarázkodik az elnök!
Kinek és minek, sajnos nem írhatom le, de ezzel sem kell sokat várnom! Szerénytelenséggel soha nem "vádoltak", de ebben az óriási kavarásban, különösen üveg témában úgy érzem én látom át egyedül a helyzetet!
Már azt rég tudtam, amiért elnökünk folyton "bocsizik"!
Az a baj,hogy lejáratják a méhészeket!
Ezt a "Kft -sdi" agyrémet azzal próbálják álcázni,hogy "mennyit dolgozunk" jelszóval álcázzák a hibáikat!
A "méhész kutyát" nem érdekli ki mennyit dolgozik, ha már az EB-t is titkosítják!
Tudtátok ezt kedves méhésztársak?
Azért a kiskakas kérdései sem rosszak! Összességében páran vagyunk azok akik legalább kérdezni merünk!
Addig amíg nem válaszolnak az OMME urai, csak ez a lehetőségünk maradt! Fognak ők hamarosan beszélni egy olyan fórumon, ahol kötelező válaszolni! Ha mindent rendben találnak, büszkék lehetnek a méhészek vezetőikre, hogy ennyi támadás mellett is becsülettel, tisztességgel el tudták látni feladatukat.
Lesz -e rendkívüli küldöttértekezlet?  Lesz hát!
Mikor? Ha rajtuk múlik mindenbe bele fognak kötni,hogy minél később,ha rajtunk akkor holnap reggel!
Egyben biztosak lehettek! Ekkora bizalmatlanság mellett,csak agonizál az OMME!
Kemény,a méhészek érdekeit szem előtt tartó, harcias kiállású csapatra van szükség!
A jelenlegi vezetőink nem ilyenek!
Többször kérdezték már, hogy tüntetésben nem gondolkodunk e? Válaszom az,  hogy de!
Az ügyészségre és bíróságra sem önszántunkból rohangálunk!
Ha beszélnek velünk,válaszolnak kérdéseinkre akkor ezt az utolsó lehetőséget nem használjuk ki!
Vegyék már észre, hogy nem viccelünk! Ez a felmentő csapat addig dolgozik, amíg nem lesz egy új választás!
Ott eldől kinek szavaznak bizalmat, addig pedig csak virtuális boksz!
Mi álljuk az ütéseket! Pedig higgyétek el amennyi "jókívánságot" kapunk, kész öröm az élet!
Tegnap nekem is megjött az IB újság. Majd erről később.
Nagyernyei Attila
www.youtube.com/watch?v=Q_snamdgMv4
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 24. 07:06 írta Nagyernyei Attila »

*

atya

• 1043
« Válasz #268 Dátum: 2014. Január 24. 07:07 »
kiskakas
A ténylegekkel semmi bajom, amíg nem felkiáltójel van utána.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 24. 09:14 írta Nagyernyei Attila »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #269 Dátum: 2014. Január 25. 08:04 »
QUQURIQ!

Szép jó reggelt mindenkinek!
Igen jól kezdődik a klubunk napja, 8 h van, és már 20 nézik a beírásokat!
Ma csúcsot döntünk???
Jó olvasgatást, sajnos van mit!

Legyen szép napotok!

Kiskakas