Kedves Litterae, és kiskakas!
Valami biztosan nincs rendben, mert magyarázkodik az elnök!
Kinek és minek, sajnos nem írhatom le, de ezzel sem kell sokat várnom! Szerénytelenséggel soha nem "vádoltak", de ebben az óriási kavarásban, különösen üveg témában úgy érzem én látom át egyedül a helyzetet!
Már azt rég tudtam, amiért elnökünk folyton "bocsizik"!
Az a baj,hogy lejáratják a méhészeket!
Ezt a "Kft -sdi" agyrémet azzal próbálják álcázni,hogy "mennyit dolgozunk" jelszóval álcázzák a hibáikat!
A "méhész kutyát" nem érdekli ki mennyit dolgozik, ha már az EB-t is titkosítják!
Tudtátok ezt kedves méhésztársak?
Azért a kiskakas kérdései sem rosszak! Összességében páran vagyunk azok akik legalább kérdezni merünk!
Addig amíg nem válaszolnak az OMME urai, csak ez a lehetőségünk maradt! Fognak ők hamarosan beszélni egy olyan fórumon, ahol kötelező válaszolni! Ha mindent rendben találnak, büszkék lehetnek a méhészek vezetőikre, hogy ennyi támadás mellett is becsülettel, tisztességgel el tudták látni feladatukat.
Lesz -e rendkívüli küldöttértekezlet? Lesz hát!
Mikor? Ha rajtuk múlik mindenbe bele fognak kötni,hogy minél később,ha rajtunk akkor holnap reggel!
Egyben biztosak lehettek! Ekkora bizalmatlanság mellett,csak agonizál az OMME!
Kemény,a méhészek érdekeit szem előtt tartó, harcias kiállású csapatra van szükség!
A jelenlegi vezetőink nem ilyenek!
Többször kérdezték már, hogy tüntetésben nem gondolkodunk e? Válaszom az, hogy de!
Az ügyészségre és bíróságra sem önszántunkból rohangálunk!
Ha beszélnek velünk,válaszolnak kérdéseinkre akkor ezt az utolsó lehetőséget nem használjuk ki!
Vegyék már észre, hogy nem viccelünk! Ez a felmentő csapat addig dolgozik, amíg nem lesz egy új választás!
Ott eldől kinek szavaznak bizalmat, addig pedig csak virtuális boksz!
Mi álljuk az ütéseket! Pedig higgyétek el amennyi "jókívánságot" kapunk, kész öröm az élet!
Tegnap nekem is megjött az IB újság. Majd erről később.
Nagyernyei Attila
www.youtube.com/watch?v=Q_snamdgMv4