Hír-les

• 5638 válasz
  • 2590397 megtekintés
*

atya

• 1043
Re:Hír-les
« Válasz #1965 Dátum: 2015. Október 23. 11:38 »
Valaki mondja már meg nekem hogy miért ehhez, vagy egyáltalán, üzletlánchoz kell menni demonstrálni??
Szerintem ebben az esetben is a szabályozással van a probléma, nem az árusítással. Persze ha az OMME vezetése eldöntötte, hogy baszogassuk a multikat szombaton, akkor hajrá.  8)
Még egyszer mondom, nem oda kellene menni. A tüntetés céljával nagyon egyet értek, de szerintem a minisztériumban Tantónak kellene átadni a petíciót ha van ilyen egyáltalán. Ja hogy ezt nem merik. Szerintem ha a másik tüntetéssel őszhangban szeretnének maradni akkor a demonstráció helye a minisztériumnak kellene lennie.  :-[
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #1966 Dátum: 2015. Október 23. 20:07 »
Na tehát az ALLEE előtt sem lesz az OMME demonstrációja.
Most a legújabb verzió, hogy valamelyik régi Skála elé, de már kiszálltam.
Valami nagy balhé lehet odafent, mert Fekete József meg buszt szervez Brüsszelbe.
Most már semmit nem értek, pedig büszke voltam arra, hogy képben vagyok.
Az OV-n egy kukk sem volt Brüsszeli tüntetésről.
Klenáncz, Nagy és Fia Kft. elé tüntetés, meg bojkott ellenük.
Itt valami nem kerek, Cserényi Doktor ellenezte a brüsszeli demonstrációt, most meg szervezi?
Mi változott azóta?
Megint lemaradtam valamiről, mert az OV-n mást beszéltünk meg.
Lehet ismét volt egy titkos "elnökségi" ülés?
Több szaktanácsadó semmiről nem tud, meg hülyeségnek tartják a brüsszeli akciót.
Azt üzenem nekik kussoljanak, ne nyilvánítsanak véleményt, ha nem hiszik kérdezzenek meg engem, ha szakik akarnak maradni. :P
Mészi repül, na még nem véglegesen, csak Brüsszelbe.
Nem  döcög a busszal.
Petrusvárról indul a másik busz.
Ennyit tudtam kideríteni.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1967 Dátum: 2015. Október 23. 20:22 »
Fekete nagy túlélő. Érzi csak így van esélye, mert Cserényi papit kigolyózták. Át kell hamarosan állni, a brüsszeli kiruccanásból nem illik a vezírnek kimaradni, még ha nem is ők a kezdeményezők, azért érzi Józsi mi a jó pálya. Be kell látni ennek a vezetésnek leáldozott, már nincs erő a dokiban sem. Amikor már egymást eszik az a tagságnak sem  jó, ezért nagy esélyt látok egy másik vezető garnitúrára. A múltkori hozzászólásom miatt bocsi, az úgy jött össze. Atya most jó?
« Utoljára szerkesztve: 2015. Október 23. 20:33 írta RavAsz »

« Válasz #1968 Dátum: 2015. Október 23. 21:06 »
Jó estét kíván az OMME elnöke!
Tisztelt Megyei Szaktanácsadó Kollégák!

"A felgyorsult események megkövetelik, hogy azonnali információt adjak közre részetekre, s egyben azt kérjem, hogy E-mail küldeményként szíveskedjetek a megyéteken belül az egyesületi elnökök részére rövid időn belül továbbítani. Az OMME hétfőn az elektronikus címlista alapján ismét postázza majd, s levélpostai küldeményként is megküldi az érintetteknek. Rövid az idő! Ezért számítok ebben a formában is a munkátokra, amit megköszönök!
Tisztelettel üdvözöllek Benneteket: dr. Mészáros László s.k.

OMME elnök "
Mint láthatjátok felgyorsultak az események!
Valami történt, de ki késztette őket kapkodásra.
Ez egyre cifrább történet.
Nézzétek meg a csatolmányokat.
Egyik hírem az itthoni tüntetés, a másik a brüsszeli.
Van a szövegben "némi csúsztatás""
Ez a sor:
"Az OMME Elnökség közös megbeszélésre hívta a hazai mézkereskedőket,.."
Na ezt ne higgyétek el!
Ez is a találós kérdés része.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1969 Dátum: 2015. Október 23. 21:08 »
Ez még az előbbi hírhez kapcsolódik, de külön tudtam csak csatolni.
Fontos nézzétek meg mit szerveznek.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1970 Dátum: 2015. Október 23. 21:37 »
QUQURIQ !!!

A Bross féle Brüsszeli demonstrációt az OMME 7 buszig finanszírozta!.....
Uccu neki OMME vezetés! most megmutathatjátok, hogy Mi értünk Vagytok!....
A Demonstrál Kiskakas!
Irányító Kiskakas!!!
Tetszik Fekete felakar nőni Bross nagyságáig!!!!

« Válasz #1971 Dátum: 2015. Október 23. 22:05 »
A megyei szaktanácsadóknak a brüsszeli és az itthon tüntetés szervezés a feladatuk, nem a támogatásokkal való foglalatosság? Feketének és Lászlóffynak felmentése van mert ekkor  alelnökök, ha pedig az sem elég elnökségi tagok. Mi az, hogy nem jó a több lábon állás, zakót cserélnek, aztán már más emberek is lettek. Vagy csak azt hiszik. Ravasz egy csapat.

« Válasz #1972 Dátum: 2015. Október 24. 21:07 »
Tisztelt Méhészek!
Ebből most lett hír. hogy a politikusok is foglalkoznak vele!
http://www.agrarszektor.hu/elemiszerpiac/brutalis_modon_csapnak_le_a_mezhamisitokra.5365.html?utm_source=agrarszektor&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel
Szeretnék valamit nyomatékosan megjegyezni, és ezt kérem aki olvassa vegye komolyan!
Teljes mellszélességgel támogatom a brüsszeli demonstrációt, és ha módom lesz rá szeretnék is részt venni rajta.
Az első pillanattól kezdve mondtam (OV-n) írtam itt, hogy a mézesüvegek címkéjén kell olyan változtatást  kierőszakolnunk, hogy legyen rajta feltüntetve a származási ország, és ehhez nem a multik és nem Klenánzc, Nagy és Fia meg a hasonló mézkiszerelők el é kell vonulnunk.
Lehet őket utálni, és elmarasztalni tettükért, de a mai hatályos jogszabályoknak az ő tevékenységük megfelel.
Az, hogy mi van az üvegben nagyon helyesen meg fogják vizsgálni.
Egyet ne felejtsetek el!
Az OMME addig ült a babérjain amíg a Kaposvár és Környéke Méhész Egyesület és Takács Ferenc nem mondta, hogy elég, itt Brüsszelbe kell mennünk!
Az OV-n erről szó sem volt!!!!!!!!!!!!
Ez tény.
Az OMME erről nem akart lemaradni, mert ciki lett volna, és hála az égnek félretették az önös érdekeiket (most először) és a kezdeményezés élére álltak!
Én azért nem ütném királlyá az OMME elnökét, inkább a kaposvári elnöknek köszönjük meg, hogy ezt meglépte.
Egy szó mint száz, lehetnek súrlódások, lehet a szervezésben kereskedő, lehet OMME Kontroll Csoport, lehet olyan szaktanácsadó aki még Barcson ellenezte a brüsszeli tüntetést most megszervezi, egy a lényeg a saját dolgainkat csak mi tudjuk megoldani és én ennek örülök, hogy túl tudott minden fél lépni a sérelmein.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1973 Dátum: 2015. Október 25. 13:09 »
Attila.
Az OMME addig ült a babérjain amíg a Kaposvár és Környéke Méhész Egyesület és Takács Ferenc nem mondta, hogy elég, itt Brüsszelbe kell mennünk!
Az OV-n erről szó sem volt!!!!!!!!!!!!
Ez tény.
Az OMME erről nem akart lemaradni, mert ciki lett volna,...
Én azért nem ütném királlyá az OMME elnökét

Igazad van bennem is az az érzés van, hogy ez a TÖKÖSSÉG fitogtatása ez nem őszinte gesztus!!!
Tudod az fáj nekik micsoda dolog, hogy KOCSI HÚZZA A LOVAKAT!!!! ezt nem tudják lenyelni pedig ez a legnagyobb kritika a tenni változtatni akaró méhészektől.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1974 Dátum: 2015. Október 25. 13:45 »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1975 Dátum: 2015. Október 26. 06:58 »
Kellemes hetet kívánok!
Ehhez nézzétek meg a MA ESTE tegnapi adásának egy részletét.
Sajnos a reklámot előtte végig kell várnotok.
http://www.mediaklikk.hu/video/ma-este-2015-10-25-i-adas/
Itt egy másik friss hír:
http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/tiltsak-ki-az-eu-bol-ket-busszal-mennek-tuntetni-brusszelbe-635472
Nagyernyei Attila

« Válasz #1976 Dátum: 2015. Október 26. 08:40 »
Ismét az M1-en volt látható Takács Ferenc méhész, a Kaposvár és Térsége Méhészeinek Egyesülete, tagja.
Volt egy érdekes mondata amit azonnal szó szerint leírtam.
"Valakinek borítania kellett az asztalt!
Ezek most mi vagyunk!"

Nem folytatom, mindenki gondoljon amire akar, de ha végigolvassátok a Fekete-Fehér Méhészklub hozzászólásait, akkor a választ is megkapjátok.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1977 Dátum: 2015. Október 26. 13:06 »

Nyitóoldal
Tájékoztatás a brüsszeli tüntetésről
by Melo1 • 2015-10-26

Tisztelt Méhésztársak!
A  budapestivel együtt a brüsszeli demonstráció szervezése a tervek szerint és jó ütemben halad.
Fontos információk a jelentkezéshez:

1.Egy autóbusz indul Balassagyarmatról.
    Szervező: Fekete József OMME általános elnökhelyettes
    Tel: 06-30-635-12-66

2.   Egy autóbusz indul Kaposvárról az OBI parkolóból.
    Szervező: Petrus Lajos Kaposvár és Térsége Méhészeinek Egyesület elnöke
    Tel: 06-20-930-90-40

Az autóbuszok 2015. október 29-én (csütörtök) reggel indulnak Brüsszelbe, visszaérkezés 2015. október 31-én (szombat) délelőtt Magyarországra.
További információk a szervezőktől.

Dr. Mészáros László

OMME elnök

« Válasz #1978 Dátum: 2015. Október 26. 13:45 »
Megint az MNO!!!
Mellé beszélés nélküli tények.

http://mno.hu/velemeny/dzsuva-itthon-es-az-eu-ban-1310806

« Válasz #1979 Dátum: 2015. Október 26. 14:58 »
Konihoney!
Ez a cikk visz mindent!
Erről van szó feketén-fehéren.
Most jöttem az autószervizből és találkoztam ott egy méhésszel.
Kérdeztem nem jön e Brüsszelbe?
Azt mondta nem tudja mi ez a para a kínai mézzel.
Egy deka sincs az országban, csak riogatnak vele.
Nem akartam neki mondani, hogy néhány hete több "magas rangú" OMME vezér is ezt állította, most meg ők szervezik a demonstrációt.
Mondtam neki, hogy a Brémai Laboratórium is bevizsgálta a gyanús terméket, és bizony csúnyán megbukott keverék méz.
Mi méhészek ha nem fogunk össze akkor soha nem lesz rend, és normális mézár.
Ilyenkor el vagyok keseredve, hogy érdemes e ilyen méhészekért egy lépést is tenni.
Legyen újra 800 Ft az akácméz, akkor majd ő szervezi a tüntetéssé "fajuló" demonstrációt.
Nem is akartam győzködni, felesleges, és ő még a jól értesültek közül való.
Nagyernyei Attila