Geddekas!
Tóth Péter továbbra sem tanult meg köszönni, ezt írod.
Lehet megnémult, olyan szép méhcsaládokat látott, ugyanis ezt állította főnöke, erre készült.
Nem hitt a szemének.
És ezen Te fel vagy háborodva?
Megbukott, mert nem tudta titokban tartani azt amiért ő is felelős.
Mit vársz egy olyan embertől akinek 10 éven keresztül üzengetem, hogy tanuljon meg mintát venni, és irtózatos nagy veszélyt jelent a rovarvilág számára a neonikotinoidok alkalmazása?
Neki ilyent nem lehet mondani,mert ő a legokosabb, ezért hagyják őt érvényesülni.
Most láthatja ország-világ kire bízták a monitoring vizsgálatot, és mi ezt hányszor jeleztük.
(A kár nagyságrendjéről nincs pontos adat, mivel titkolják. Szombaton amikor a helyszínen jártam annyit biztosan állíthatok, hogy a 80%-os veszteség eltúlzott, talán egyszer elárulják a valós mai állapotot.)
Elkábítja a fél országot, hívják mindenhova "szakelőadónak", de arra nem vette a fáradtságot, hogy a nemzetközi csávázószer konferenciára eljöjjön.
Ott megtudhatta volna, hogy kell szabályosan, szakszerűen mintát venni.
Ja, hogy akkor minden kiderült volna?
Velem már jó néhányan nem is akarnak kezet sem fogni, meg etikai vizsgálat is zajlik ellenem, mert mindig olyan kínosat kérdezek.
Hála az égnek nem túl sokan vannak akik ennyire gyűlölnek.
Arra leszek kíváncsi mikor döbbennek rá a méhészek, hogy mi folyik itt.
Szerintem nem is az a gond, hogy veszteség van az OMME méhészetében, ez sajnálatos, viszont még azt is mondhatnánk, hogy belefér.
A hazugság, az nem fér bele!
A méhcsaládokat meg lehet vásárolni, az elveszített bizalmat aligha, mert ismét hazudtak!
Ez az ő bajuk,ezért nem köszöntek neked, mert tudták, hogy lebuktak.
Tényleg úgy leszek mint a honvédségnél, vágom a centit, hogy még meddig kell ezt az áldatlan állapotot eltűrni.
Nagyernyei Attila