Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286592 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #1935 Dátum: 2015. Október 21. 12:24 »
És az alátétes címkére mi van írva?

« Válasz #1936 Dátum: 2015. Október 21. 12:28 »
Bocs, a telefon..... az "akácmézes" címkén mi található? :-)

*

atya

• 1043
« Válasz #1937 Dátum: 2015. Október 21. 13:30 »
Szebb napot mindenkinek!

Most kaptam a hírt, hogy állítólag, Csuja László a Gödöllői méhészegyesület elnöke és méhegészségügyi felelős interjút ad az OMME méhcsaládjainál. A kutató intézet részéről       Dr. Zajácz Edit, mb. méhészeti igazgatóhelyettes elzavarta a "kíváncsiskodókat" mondván ez kutatási terület, és csak minisztériumi engedéllyel tartózkodhatnak ott.

A kíváncsiskodás okát csak feltételezhetjük, hisz nemrég látott napvilágot az OMME méhészetében lévő óriási méhpusztulás. Továbbra is kérdés marad, hogy miért ez a nagyfokú titokzatosság, hisz a röpkörzetben lehetnek még más méhészetek is, akiket érinthet a probléma. És egyáltalán, meddig lehet még süllyedni??
Szerintem ez az ügy, nem fogy nyomtalanul elmúlni!!
Kérek mindenkit, aki az üggyel kapcsolatban, valami konkrétat tud ossza meg velünk.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Október 21. 13:39 írta atya »
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1938 Dátum: 2015. Október 21. 14:07 »
Igen, valóban folyt ma komoly munka és vizsgálat az OMME méhesében. Tóth Péter szaktanácsadó úr vezényelte, ott volt még a budapesti szaktanácsadó, ott volt Tantó Viktor és ott volt egy helyi méhegészségügyi felelős is. Tóth Péter továbbra se tanult meg köszönni. Tulajdonképpen Ő volt az egyetlen agresszív figura a csapatban. Ha tekintete ölni tudott volna, Csuja már nem élne.

Csuja méhészete 5 km-nél közelebb van, méhegészségügyi felelős is Gödöllő város területén, tehát nem tilthatta volna meg a szemlén való részvételt Zajácz Edit. Egyébként meg nem is értette Edit tiltakozását Csuja, hiszen jó barátságba van vele.

Szerintem nem Zajácz Edit bűne és nem is az Ő felelőssége ez az egész, hiszen nem a kutatóintézet tulajdona a méhes, hanem az OMME tulajdona. Mondhatná azt is Zajácz Edit, hogy Ő teljesen kívülálló a kutatóintézet csak helyet ad az OMME-nak a méhészeti kutatások folytatásához.

Végül a kapun kívül készült el a riport.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

atya

• 1043
« Válasz #1939 Dátum: 2015. Október 21. 14:29 »
Csuja milyen interjút adott, és kinek??
Ha szabad kérdezni?
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

zümi

• 1382
« Válasz #1940 Dátum: 2015. Október 21. 14:36 »
Meglehet valahol nézni az interjút?
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #1941 Dátum: 2015. Október 21. 16:28 »
Geddekas!
Tóth Péter továbbra sem tanult meg köszönni, ezt írod.
Lehet megnémult, olyan szép méhcsaládokat látott, ugyanis ezt állította főnöke, erre készült.
Nem hitt a szemének.
És ezen Te fel vagy háborodva?
Megbukott, mert nem tudta titokban tartani azt amiért ő is felelős.
Mit vársz egy olyan embertől akinek 10 éven keresztül üzengetem, hogy tanuljon meg mintát venni, és irtózatos nagy veszélyt jelent a rovarvilág számára a neonikotinoidok alkalmazása?
Neki ilyent nem lehet mondani,mert ő a legokosabb, ezért hagyják őt érvényesülni.
Most láthatja ország-világ kire bízták a monitoring vizsgálatot, és mi ezt hányszor jeleztük.
(A kár nagyságrendjéről nincs pontos adat, mivel titkolják. Szombaton amikor a helyszínen jártam annyit biztosan állíthatok, hogy a 80%-os veszteség eltúlzott, talán egyszer elárulják a valós mai állapotot.)
Elkábítja a fél országot, hívják mindenhova "szakelőadónak", de arra nem vette a fáradtságot, hogy a nemzetközi csávázószer konferenciára eljöjjön.
Ott megtudhatta volna, hogy kell szabályosan, szakszerűen mintát venni.
Ja, hogy akkor minden kiderült volna?
Velem már jó néhányan nem is akarnak kezet sem fogni, meg etikai vizsgálat is zajlik ellenem, mert mindig olyan kínosat kérdezek.
Hála az égnek nem túl sokan vannak akik ennyire gyűlölnek.
Arra leszek kíváncsi mikor döbbennek rá a méhészek, hogy mi folyik itt.
Szerintem nem is az a  gond, hogy veszteség van az OMME méhészetében, ez sajnálatos, viszont még azt is mondhatnánk, hogy belefér.
A hazugság, az nem fér bele!
A méhcsaládokat meg lehet vásárolni, az elveszített bizalmat aligha, mert ismét hazudtak!
Ez az ő bajuk,ezért nem köszöntek neked, mert tudták, hogy lebuktak.
Tényleg úgy leszek mint a honvédségnél, vágom a centit, hogy még meddig kell ezt az áldatlan állapotot eltűrni.
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2015. Október 21. 19:08 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #1942 Dátum: 2015. Október 21. 17:37 »
Hihetetlen ez a nap!
Ismét egy szenzációs hír!
Tudtatok erről?
http://www.metropol.hu/gazdasag/cikk/1375204
Nagyernyei Attila

« Válasz #1943 Dátum: 2015. Október 21. 18:35 »
Nahát ez már nekem is sok. Egy kereskedő többet tesz a méhészekért mint ez a ku@a OMME. Erről mi miért nem tudunk semmit? Inkább nem olvasom az itteni írásokat, mert amit velünk megetetnek és ezt hagyjuk. Tiszta felháborító banda, mi fa@nak vannak a küldöttek? Ezt a sok baromságot mind becumizza? Akkor nagyon nagy a baj, és Maya Péter Úrnak nagy igazsága van, a jelölteket adjátok közzé, de normálisakat. Mi a jó anyjukat csináltak az Országos vezetőségin ha még ezt is így letitkolták? Ki hiszi el hogy ezt ezt tudták? Most kérdeztem  a szaktanácsadót azt mondta őket úgy informálták, hogy a multik elé kell szervezniük egyesületenként egy autót. Mondja már meg valaki miért nem kapunk ezektől a nagyfejűektől tájékoztatás csak itt a fórumon.

Most jelzek először, és utoljára.
Ezt a stílust nem engedjük. Az írásod más stílusban még fogyasztható is lenne, de így nem!
A következő ilyen megnyilvánulásod alkalmával törölni fogom az írásod és 1 hónap szabira fogsz menni.

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 2015. Október 21. 18:55 írta atya »

« Válasz #1944 Dátum: 2015. Október 21. 20:08 »
Csak a rend kedvéért, nem kértem jelöltek közreadását, sőt korainak is tartom. Csupán a választási szabályzat elemzésére buzdítok mindenkit, amit majd én is meg fogok tenni.

« Válasz #1945 Dátum: 2015. Október 21. 20:21 »
Ma a Kalocsa környékén fogható Korona rádió hírekben hallottam az Attila által felrakott hírt óránként.
Egy kissé elcsodálkoztam mert az OV-n nem erről volt szó, és azt sem tudom vajon van e egyáltalál köze az egyesületnek ehhez. De azon sem csodálkoznék ha csak hírlapi kacsa lenne az egész.

Üdv. jani bátya

« Válasz #1946 Dátum: 2015. Október 21. 20:26 »
Attila!
A k.... életbe, hiszen okt.30.-a  az jövő pénteken van!!!!
Erről miért nem tud az egyszerű és együgyű "paraszt" az OMME honlapjáról tájékozódni??? Hiszen ez egyáltalán nem érinti a méhészeket??
Valóban egy mézfeldolgozó kereskedőnek kell a méhészek érdekképviseletét ellátni???

Felháborító!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1947 Dátum: 2015. Október 21. 20:35 »
QUQURIQ!!!

Hopp-hopp-hopp!!

Ez a cikk a magyar méhészek Brüsszeli tüntetése előtt jelent meg!!!!!!!
Szóról szóra így történt a tüntetés és annak a felkészítése!
Lusta volt az Újságíró, és egyszerűbb volt neki bemásolni egy nagyon régi cikket!
Igaz, pontosan ezért voltunk kint Brüsszelben tüntetni, csak eltelt egy pár év!
Más címszóval jelent meg a cikk!
"Kirajoztak a Magyar méhészek Brüsszelbe"!

...ha nem hiszitek, járjatok utána!
A Kiskakasnak nem Tyúk esze van, hanem jó memóriája!

Kacsa az egész! Háp-háp-háp...

Az éles eszű kiskakas!!

ui. A jelen vezetés olyan béna, hogy nem tudna ilyen tüntetést megszervezni.... :P

« Válasz #1948 Dátum: 2015. Október 21. 21:56 »
Kiskakas!
Te a tyúkokkal foglalkozzál.
Látszik, hogy a kacsákhoz nem értesz.
A hír igaz, erre mérget vehetsz.
A busz "Petrusvárról" indul.

Nagyernyei Attila

« Válasz #1949 Dátum: 2015. Október 21. 22:07 »
Holnap Dr.Cserényi Péter a Hír Tv-ben nyilatkozik, hogy tüntetést szervez az OMME valamelyik multi elé.
Takács Ferenc meg Brüsszelbe szervezi?
Hát mi van itt?
Szerintem akkora káosz, hogy azt már én sem értem, pedig büszke voltam magamra, hogy "napra kész" információim vannak.
Ez van amikor az OMME honlapja üres, és országos, sőt nemzetközi demonstráció lesz 9 az-az kilenc nap múlva!!!
Mire várnak?
Mi ez a sumákolás, titkolódzás,ködösítés?
Valami itt nem kerek.
Az érdekvédelmi munka eddig sem volt valami fényes, de most már kétségbe vagyok esve.
Dr.Soós Tibor mondta a tárgyalóteremben.
Megszüntettük az új alapszabállyal a kétfejűséget.(Az OV jogainak eltörlésére gondolt)
Ebből lett a fejetlenség, ennek vagyunk most szem, és fültanúi.
Nagyernyei Attila