Bükk!
Ezt írod:
"Most itt zűrzavar van pontos célok nélkül,még az időpont sem biztos."
Az időpont biztos, zűrzavar eddig is az OMME vezetők fejében volt.
Már több mint egy éve volt Dunavarsányban a kezdet, és a cél meghatározás.
Az OMME-t ez akkor nem érintette meg, most, hogy Petrus Lajosék végre csináltak valamit, és ennem Takács az élére állt, felébredtek azok s Csipkerózsika álmukból, kiknek ez feladata lett volna.
Én soha nem azt nézem, hogy Mészáros, Cserényi, Takács, Bross, hanem hogy ki képviseli a méhészek érdekét.
Ez nem személyhez kötött.
A legutóbbi OV-n is egyet értettem a mostani vezetők elképzelésével (lett is nagy derültség), mert végre megmozdultak.
A multik elé tervezett demonstrációt akkor és most is hibás lépésnek tekintem, viszont a brüsszelit az első pillanattól kezdve támogattam.
Írásodban érzem a Takács ellenes megnyilvánulásod, viszont előző írásomban már utaltam arra, hogy ilyen nyíltan még soha nem mutattak irányt az OMME szakmapolitikájában.
Akkor most az OMME egész vezérkarát okolod azért, hogy Takáccsal közösen összefogva küzdenek érdekünkben?
Szerintem most először a pályafutásuk során helyesen cselekedtek.
Egyszer már kérdeztem, most újra ezt teszem.
Szerinted, szerintetek ha az Aranynektár is kínai mézhez 1% magyart kevergetne akkor nem ordítanátok?
Most a cél közös, és ezt már több ország is támogatja.
Az európai és természetesen a magyar termelőktől vásárolt kiváló minőségű mézre kell lecserélni a pancsokmányokat.
Az Aranynektár magyar méhészek mézét vásárolja főként.
Az, hogy mennyiért megér egy misét, mivel Takács Ferenc is kereskedő.
Nem kell odaadni neki annyiért, és akkor esetleg emelkedhet az ár, persze ehhez a kínait ki kell vonni az európai mézpiacról.
Ez egy nagy játék.
Mondta az OMME elnöke.
Nagyernyei Attila