Kussol az OMME Weblapja?
Elég rendesen provokálja a tagságot az OMME vezérkar.
Szekszárdon már erős akácillat terjed a városban.
(Az OMME-ban ezt nem érzik, akkor ott valami bűzlik.)
Egyszerűen érthetetlen számomra ez a nagy kussolás.
Tegnap az ország jelenős részén komoly jégkárok keletkeztek.
Ez alól Tolna megye sem kivétel.
Sajnálom azokat a méhésztársainkat akik méhészete ilyen körzetben van, mert ott az akáctól nem sok jót várhatnak.
Szekszárdot is megtépázta a vihar, este Újvárosban bokáig ért a vadgesztenyék lehullott virága, és sok ága az úton hevert.
Felháborító számomra, hogy ennyire passzív, olyan "uncsi" brigád kezeli az OMME híreit.
Biztos vagyok abban, hogy az OMME vezetést fényező hahotában ismét lehet olvasni, hogy már megint egy "törpe kisebbség" azon hőzöng, hogy nincsenek szakmai hírek.
Kuss doktornak talán célba találtak az intelmei?
Annyira berezelt a társaság, hogy teljes hírzárlat van a hordás megindulása előtt szűk egy héttel?
Az utolsó jelentést április 23-án olvashattuk!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg volt az idén méhek napja?
Akkora hírként kezelték minden éveben, most erről sincs egy kukk sem.
Három éve én is meghívott voltam a galagonya mézünk miatt.
Jól éreztük magunkat, szépen fogyott a méz.
Az elnök még kávéra is meghívott, majd rá pár napra kaptam tőle egy köszönő levelet, amiben önzetlen közösségépítő munkámat kiemeli.
A sors iróniája, hogy nem egyeztetett vezető társaival, mert ők néhány napra rá kicsit másként fogalmaztak.
" Összeférhetetlen, közösségromboló magatartása van."
Ez ismét én lennék.
Azóta etikai vizsgálat, mert kifogásolom a szabálytalanságokat, törvénysértéseket.
Az elnök tavaly meghívott Székesfehérváron is egy kávéra.
Az ÉV MÉHÉSZE pályázatomon a személyes meghallgatáson, a "független" bizottság, (Ludányi doktorral az élen) első kérdése az volt, miért támadom az OMME vezetését.
Mi ebből a tanulság?
Az elnöki kávéban van valami.
Nagyernyei Attila