Ha nulláról indul minden, akkor is nagyon résen kell lenni a küldötteknek.
Mit keres az alapszabály előkészítő bizottságban, Dr.Mészáros László, Egyed Árpád, vagy éppen Fekete József?
Biztosan emlékeztek rá, én magam ezt többször kifogásoltam.
Nem a személyükkel van gondom, hanem a pozíciójukkal.
Mindhárman vezetők, ebből kettő nem is egy tisztséget, hanem 3 illetve 4-et is betölt.
Véleményem szerint már itt óriási problémával nézünk szembe, mert ők hárman az OMME-ből élnek, és azt a gyanút ébresztik, hogy úgy alakítják a munkát, ahogy nekik tetszik, tehát maguk számára kedvezően.
Egyed Árpád többször kijelentette, hogy nem szereti ha a zsebében turkálnak.
Igaza van? Akkor ha a saját pénzét tartja ott igen, ha a mienket akkor nem.
A Kft. az OMME tulajdona! De kié az OMME? Egyed Árpádé?
Szerintem innen kell indulnunk, mert Fekete József is kijelentette a 2013-as Szekszárdi Tavaszváró Méhésznapon, hogy az OMME úgy működik mint egy vállalat! Akkor ki az igazgató?
Nagy itt a zűrzavar a fejekben!
Bogár Tamás gondolatainak egy része is megszívlelendő, de nem értek vele egyet.
A bíró elmondta, hogy a Küldöttgyűlés érdemi részével azért nem foglakozik, mert már az összehívás is szabálytalan volt!
Aki emlékszik azokra a viharos időkre, tudja, hogy végig jeleztük, nem működik az alapszabály előkészítő bizottság, nem nézték át a pontok negyedét sem, és a küldöttgyűlés előtti nap estéjén tették csak fel a tervezet a honlapra.
Szerintem az OMME vezérkarnak magába kéne szállnia, és levonnia a következményeket.
Azok a méhésztársak a hibásak akik kiállnak a szabályok betartása mellett, vagy azok akik elkövetik a szabálytalanságokat?
Bogár Tamás!
Formai hibának véled azt is, hogy Fáskerti László EB elnök bejlentette március 28-án hogy, az EB a Kft-t nem vizsgálta?
Az új alapszabályban egyértelműen benne volt.
Most azt fogja mondani, hogy Csuja miatt a régi él újra, abban meg nincs.
Szerintem jelölő bizottság felállításával kéne kezdeni, és egy új lappal indítani.
Olyan emberek kellenek, akik ismerik az önkormányzatiság elvét, nem a vegyszereket reklámozzák, szavahihetőek, nem arrogánsak, alázatosak, egyszerűen a méhészek segítői, kiszolgálói.
Ez a nagy titkolódzás, ajtóbecsukás mindig azt a gyanút kelti, hogy sumákolnak, mutyiznak.
Nyissák ki az ajtót, tegyék nyílttá az üléseket, és akit meghívnak ne feledkezzenek meg róla, mert a rossz hírüket
fogja kelteni!
Nagyernyei Attila