A kedves zsíros úr cenzor, /aki tegnap telefonált mert szerette volna hallani a hangomat,/ bármit írtam minden kimoderált. De szakmai dolgokat. Ami semleges téma, nem szólt senki ellen. Azt hiszem még azt is, hogy a kaptárokat én csavarozom nem szögezem.
Erre elmondtam róla a véleményem miszerint az IQ-ja a kaktuszomét se éri el, és hogy szórakozzon a nénikéjével. A kizárás indoka: Minimális , modor, kultúra és tisztelet.
Mondja nekem ő, aki mindháromnak legalább olyan hiányát szenvedi mint a sivatag a víznek. Egy értelmes gondolatot még nem bírt leírni a fórumán, de cenzornak jó. Javasolnám olyan külön fórumok oldalak létre hozását ahová az ilyen embereket be lehet tenni, és a kényszeres cenzori késztetését le bírja vezetni. Mert ha esetleg innen kibukik, más veszélyesebb dolgokra is képes. Mondjuk pár pszichológus biztos el bírna rajta dolgozni néhány évig.
Na , de ezen már túl vagyok. És az igazság az is, hogy számítógépet cseréltem tavaly. Ez okból kiváncsi voltam, hogy be lehetne e regisztrálni másik néven az új számítógépről. Sikerült. És mivel már ott voltam, valaki a kaptárgyártás témakörében kérdezett, én meg válaszoltam neki. Erre föl Bezzeg László, Tükör felhívott, és a beszélgetésünk végén felajánlotta , hogy vissza vesz Vivaldi néven.
Nagyon megköszöntem neki, / nem akarom bántani őket, és nem az ellenség beszél belőlem/, de amikor a vitatkozókat mindet szépen kitették, ezzel olyan érdektelenné tették az egészet, hogy legutóbb is már csak azon vitatkoztak, hogy milyen lukú a madárháló. Ezért megköszöntem neki, de nem akarok vissza menni.
Viszont, ha egy tanácsot elfogadtok tőlem, mármint az itteni cenzorok.
Ennek a fórumnak nagy előnye volt eddig, hogy mindenki leírhatott mindent. Egyet kéne szem előtt tartani, hogy véleményt nem moderáltok ki. A személyeskedést, és egymás szidását én is utálom, és ennek határt kell szabni. De, minden fórumot a viták teszik érdekessé. Különben csak olyanok maradnak akik mindenben egyet értenek, és minden elszürkül érdektelenné válik, és unalomba fullad. Ne kövessétek el azt a hibát, hogy csak egy fajta véleményt tűrtök el, mert akkor nyugodtan áthozhatjátok zsíros cenzort, majd ő elintézi a fórumot.