Hír-les

• 5601 válasz
  • 2287434 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Hír-les
« Válasz #1230 Dátum: 2015. Január 02. 12:25 »
Év végére valamilyen formában az internetes hirdetéseken keresztül vagy még ezen túl is, pl. a voip telefonokon át, de meg lesznek a nagy internet adatforgalmú cégek adóztatva. Ez nemcsak a Magyar Állam törekvése, hanem a világ összes állama igyekszik megtörni a google és a facebook hatalmát és megcsapolni az eddig nem adóztatott bevételeket. Ezeknek az adóknak csak egy részét fogják áthárítani a cégek a fogyasztókra, mert úgy lesz kitalálva, hogy ne érje meg nekik a teljes összeget áthárítani. Az angolok szerintem előbb fogják megtenni, mint mi magyarok, mert őket is zavarja, hogy az internetes reklámok és értékesítések haszna szinte teljes mértékben adózatlan jövedelme ezeknek a nem angol, inkább amerikai cégeknek.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1232 Dátum: 2015. Január 04. 08:51 »
Tisztelt Méhészek!

Ne felejtsétek, holnap az-az január 5-én évnyitó méhészklubunkon, Szekszárdon a Babits Mihály Kulturális Központban, este 18 órakor Lénerné Dömény Erzsébet tart szakmai előadást, a 2014-es mézek minőségi problémáiról.

A Méhészklubok, és előadások látogatása ingyenes!

Nagyernyei Attila

« Válasz #1234 Dátum: 2015. Január 06. 15:18 »
"Az év mézét egy szentmártonkátai termelő készítette."

De jó neki, hogy ilyet is tud, én a méz készítését a méhekre szoktam bízni, szerintem ők jobban értenek hozzá. :D

Üdv. jani bátya

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1235 Dátum: 2015. Január 06. 21:55 »
QUQURIQ!!!

Szia Karcsi!
Na, hogy megy a klub vezetés?
Tartottál már előadást?
A Jövő oktatási évben meghívunk, ha elfogadod.

Üdv. Félbarát Kiskakas!

« Válasz #1236 Dátum: 2015. Január 06. 22:19 »
http://nepszava.hu/cikk/1044296-kevesebb-lett-tavaly-a-magyar-mez

Nekem ez a része tetszik a cikknek legjobban:
"Az uniós tiltást mégis több tagország ellenezte, köztük Magyarország sem támogatta azt. A Vidékfejlesztési Minisztérium tavalyi közlése szerint az ő vizsgálataik nem támasztották alá a betiltásra ítélt növényvédő szerek káros hatását. Magyarország — amely Európa legnagyobb mézexportőre — a szaktárca szerint azért is volt a döntés ellen, mert itt a tiltott hatóanyagú szerekkel permeteznek be évente több mint egymillió hektárt (kukorica, napraforgó, repce), nálunk mégsem fordult elő emiatt méhpusztulás."

Ezt mind az érdekünkben tették!
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1237 Dátum: 2015. Január 06. 22:25 »
QUQURIQ!!!

Ez nem lehet igaz!!!
MIt meg mernek tenni???

KIskakas!

« Válasz #1238 Dátum: 2015. Január 06. 22:43 »
Szia Kiskakas!

Ma talán utolértem magam az olvasás szinten. Eddig elfoglaltam magam mivel ünnepek után kivette a marhagondozó emberem a szabadságát úgyhogy most "Magad uram ha szolgád nincsen"alapon én vagyok a tanyás.Előadásokat össze sikerült fésülni mivel 7 klub van őket és egyéb olyan rendezvényeket(Szekszárd,Kaposvár,Székesfehérvár) is próbálunk nem ütköztetni időpontba hogy a tagság minél több lehetőséget kapjon hogy élvezze a téli pihenő idejét.Remélem közmegelégedésre jól sikerült. Tavaly voltam,ha hívsz megyek.

ÜDV:Karcsi

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1239 Dátum: 2015. Január 06. 22:50 »
QUQURIQ!!!

Jól kezded akkor az évet! Folytatásként meg azt kívánom, hogy a fiókjaidtól roskadjon a lábad!
Remélem, hogy jobb évünk lesz! Már régen volt nagyon jó!
Találtál már ki valami új mézelési trükköt?
Üdv. Kiskakas!

« Válasz #1240 Dátum: 2015. Január 06. 23:38 »
Heló!

A munka nem nevel szép testet erre én vagyok az egyik élő bizonyíték.De komolyra véve a szót szerintem ami mód lehet azt már kitalálták illetve kifejlesztették az elődeink  az én meglátásom az hogy bármi is  történik a termelési év folyamán csak tudni kell logikai sorrendet és többféle jó vagy kevésbé jó megoldásközül választani és alkalmazni.Tervek mindig vannak de majd csak akkor lesz ez a történet igazán kerek ha a természet is hozzá írja az ő verzióját ezt utána már látjuk hogy mi a válasz és az eredmény.Tanulgatunk aztán majd átgondoljuk mit hol és mivel tudunk javítani az erről szól ez nem?Csak egy jó év atka és egyéb mentesen viszont termésből akár jöhet a többszöröse is.Ámen

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1241 Dátum: 2015. Január 07. 19:14 »
Mivel a ződről kitiltott Zsíros. Itt kell megkérdeznem. Tudja valaki, hogy hogyan lehet mézlovagrendet alakítani?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1242 Dátum: 2015. Január 07. 19:29 »
Ahogy neked jól esik. Egyesület nélkül és egyesületi formában egyaránt megalakíthatod.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1243 Dátum: 2015. Január 07. 19:32 »
Ettől azért konkrétabban kérdezem.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1244 Dátum: 2015. Január 07. 19:37 »
QUQURIQ!!!