Szakma-politika

• 4549 válasz
  • 1985507 megtekintés
*

Vivaldi

• 2049
Re:Szakma-politika
« Válasz #2715 Dátum: 2016. Szeptember 03. 17:34 »
Nagyon tanulságos Tomipapa hozzászólása. Azzal vádolja Tomipapa Csuját, hogy az új elnökséget háromszor megfenyegette perrel. Ez színtiszta hazugság.

1.
Az új elnökséget soha nem fenyegette meg perrel Csuja.
2.
Honnan tudja Tomipapa, hogy mi történt az elnökségi üléseken, hiszen csak a mostani ülésen vett részt.
3.
Milyen jogon szól bele Tomipapa kertész, aki nem méhész, a  méhészek belső ügyeibe.
4.
Tegnap Tomipapa bebizonyította, hogy az OMME belső ügyeiről első kézből kap információt, például dr. Mészáros László elnökségi tagtól és Mészáros József ügyvezetőtől.
5.
Milyen jogon adnak ki belső információkat emberek egy nem méhész kertésznek? 

Ugyanakkor tudomást szereztem arról, hogy a mostani elnökség megbuktatására és tisztújításra kezdeményezést indított a Cserényi-Mészáros Klán.
Én meg Vivaldi azt állítom, hogy Simon Zoltán, szép, jó, okos stb.

Csuja nem vagy te már teljesen..........Tudod ki beszél saját magáról egyes szám harmadik személyben?
Próbálgatod a határokat Vivaldi?
A következő ilyen beszólásod, a végleges törlésedet jelenti.
Nagyernyei Attila
Klubvezető

« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 03. 20:36 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #2716 Dátum: 2016. Szeptember 04. 08:08 »
Tisztelt Méhészek!
Hihetetlen érdekes dolgokat élek meg.
Sorba kapom a privát üzeneteket, hogy sajnálattal olvassák nem lesz több OMME-val, Kft.-vel kapcsolatos hír.
Nem erről van szó!
A Méhészklub eredeti célja, mint a honlapom nyitó oldalán is olvashatjátok:
"A méhészeti közéletről feketén-fehéren."
Még tegnap is felhívott egy elnökségi tag, hogy amennyiben lehetséges váltsak stílust, mert...és sorolta.
Pedig higgyétek el a hétvégén is történtek érdekességek, na meg az elnökségi ülést is végigjegyzeteltem.
Nekem az a javaslatom, ha valakinek információ éhsége van hívja fel a küldöttet, OV tagot, vagy esetleg valamelyik elnökségi tagot.
Nem szeretnék még egyszer abba a szituba esni, hogy egy elnökségi tag a szememre vesse,
"Hogy lehet, hogy az Attila mindent előbb tud mint mi?"
Ennek egyetlen oka volt, 3 és fél éven keresztül napi szinten azzal foglalkoztam (ezzel keltem) hogy a méhészeket tájékoztassam a méhészeti közéletről.
Biztosan van, és volt akiknek ez az érdekét sértette, sőt lehet, hogy voltak dolgok amiket a legnagyobb körültekintés mellett én sem korrekten, részrehajlás nélkül közöltem, elismerem, de ez a konkrét tényen nem változtatott.
Nem fordultam be és nem húztam fel az orromat!!!!!
Egyszerűen nem akarok akadályt gördíteni a "két tábor" közeledésének, mivel sokan személyesen engem, és a Méhészklubot okolják.
Ennyi és nem több.
Nekem sem életcélom az ellenségek gyűjtése, mások lejáratása!
Sokan a tények közlését lejáratásnak vélték, ebben különbözik a megítélés közöttünk.
Örülök ha egy kicsit fel tudtam (fel tudtuk) a méhésztársadalom szemét nyitni, ez volt a célom.
Ezt a témát részemről lezártnak tekintem.
Ígérem jó leszek.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Klubvezető

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2717 Dátum: 2016. Szeptember 04. 09:42 »
Hát érdekes dolgokat tudtam meg. Tegnap Bross saját maga mondta nekem, de voltunk ott még talán hárman, hogy annak idején leállított valamit  hajdan a zöldfórumon. Azt ugyan nem részletezte, hogy pontosan mit, mert ugye, én legalább is úgy értettem az előző elnöksége idején volt.
 Talán most is ez lenne a helyzet, miszerint ki akarsz tiltani végleg?
Igaz azt is mondta, hogy Csuja nem az ő embere.
Ebben az esetben valóban el kell ismernem, ezt én nem tudtam. Ugyan is Csuja úgy mutatta meg magát mint a ki a Bross legbelsőbb köréhez tartozik, és bizony tegnapig úgy is hittem.
No már most, valójában akkor ha megvizsgáljuk a helyzetet, meg kell állapítani, Csuja nem csak az én ingerenciámat élesztette fel, ezáltal talán kiprovokált némi nem úriemberekhez méltó támadást a részemről, Bross irányába, / mert ugye madarat tolláról..../ Aminek bár lehet némi igazságtartalma szerintem, /bár ez igazából alkalmat adott volna cáfolatokra is, amivel meg senki nem élt/ de azt is elismerem nem kellett volna mindent a nagy nyilvánosság előtt.
Ha objektíven megvizsgáljuk, Csuja szerepét, azon tény ismeretében, miszerint nem a Bross belső embere, akkor meg kell állapítanunk, a legtöbb rosszat Csuja azzal tette Brossnak, hogy út mutatta be magát, miszerint az ő nagy pártolója az ő belső köréhez tartozik. Egyszerűen azért, mert engem is meg másokat is felingerelt.
 Mindezt megvizsgálva azt még mindig nem értem, hogy ha így van, miért nem tudta megmondani valaki ott Csujának, hogy ne dicsérje már annyira, mert így Brossnak nem segít, sőt eléri, hogy az embereket szembe állítja vele, mivel azért az is tény, hogy a Csuja csak nagyon szűk körben népszerű.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 04. 09:50 írta Vivaldi »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2718 Dátum: 2016. Szeptember 04. 10:24 »
Vivaldi mostani írása szintén személyes sértéseket tartalmaz. Ő ezt nem érti vagy nem akarja érteni. Kérem a moderátorokat, hogy ígéretüket tartsák be.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2719 Dátum: 2016. Szeptember 04. 10:45 »
Hát ha az igazság sértés, akkor ez az.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 04. 11:14 írta Vivaldi »

« Válasz #2720 Dátum: 2016. Szeptember 04. 11:45 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 21:36 írta kivancsi111 »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2721 Dátum: 2016. Szeptember 04. 12:12 »
Hát az is lehet. Én nem tudom, én a zöld fórumra asszociáltam, de lehetett az omme fórum is.
 A Csuja népszerűségét meg, szerintem nagyon finoman és szőrmentén érintettem csak.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 04. 12:16 írta Vivaldi »

« Válasz #2722 Dátum: 2016. Szeptember 04. 19:47 »
Csuja Laci!
Megkérlek ne utasítsd a moderátorokat, hogy azokat az írásokat amelyek neked nem tetszenek töröljék.
Én személy szerint most nem láttam kivetni valót a hozzászólásokban.
Leírták a véleményüket és kész.
Ha valóban a közeledési cél a szándékunk mindenkinek egy lépést hátra.
Különben nem fog sikerülni.
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2723 Dátum: 2016. Szeptember 04. 21:17 »
Kértem és nem utasítottam.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2724 Dátum: 2016. Szeptember 04. 21:20 »
Valóban.
De ez a helyzeten nem változtat.
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2725 Dátum: 2016. Szeptember 09. 22:02 »
Uraim meg kell jegyeznem, a lenézett facebookon is van méhészklub nevű oldal. És sokkal nagyobb társalgás folyik mint itt. És nem csak egyszer, hanem általában mindig.

« Válasz #2726 Dátum: 2016. Szeptember 10. 06:52 »
Vivaldi!
Akkor menj oda!
Senki nem kényszerít a maradásra.
Ide mindenki szabadon írhat, kérdezhet.
Senki nem kényszerít arra, hogy itt legyél.
Magad választottad.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Klubvezető

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2727 Dátum: 2016. Szeptember 10. 08:34 »
Hát, ott is vagyok, mint innen is sokan. Például Csuja is akinek én vagyok az egyetlen barátja, mióta Bross is kitagadta.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2728 Dátum: 2016. Szeptember 10. 12:59 »
Tudtam én, hogy csak rád számíthatok. Viszem is a méheimet hozzád második akácra. OKÉ?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2729 Dátum: 2016. Szeptember 10. 14:16 »
Pontosítok: már csak rám számíthatsz. Se Mészáros, se Bross. Érdemes volt küzdened.
Egyébiránt nyugodtan jöhetsz. A kiskertbe lepakoljuk a kasaidat, hogy el ne lopják őket. Nagyon kapósak.