Nagyon tanulságos Tomipapa hozzászólása. Azzal vádolja Tomipapa Csuját, hogy az új elnökséget háromszor megfenyegette perrel. Ez színtiszta hazugság.
1.
Az új elnökséget soha nem fenyegette meg perrel Csuja.
2.
Honnan tudja Tomipapa, hogy mi történt az elnökségi üléseken, hiszen csak a mostani ülésen vett részt.
3.
Milyen jogon szól bele Tomipapa kertész, aki nem méhész, a méhészek belső ügyeibe.
4.
Tegnap Tomipapa bebizonyította, hogy az OMME belső ügyeiről első kézből kap információt, például dr. Mészáros László elnökségi tagtól és Mészáros József ügyvezetőtől.
5.
Milyen jogon adnak ki belső információkat emberek egy nem méhész kertésznek?
Ugyanakkor tudomást szereztem arról, hogy a mostani elnökség megbuktatására és tisztújításra kezdeményezést indított a Cserényi-Mészáros Klán.
Tényleg begőzölt, öreg, elszabadult egyesületi "hajóágyúnk"... ?
Szerencsére készült hangfelvétel az elnökségi ülésen, ha nem emlékszik, kérje meg Mészáros József hivatalvezetőt, tegye lehetővé, hogy visszahallgathassa. Csak azon az ülésen fenyegetőzött vagy háromszor, melyen én is részt vettem. Kíváncsi voltam, s nem hiába mentem el, bebizonyosodott, hogy minden látogató képes a szabályoknak megfelelően viselkedni, egyedül Csuja képtelen betartani a beeresztésekor tett ígéretét. Csak Simonné Venter Éva és Bross vagy tucatszor megkérte, hogy kéretlenül ne mekegjen közbe, egyébként sem tanácskozási joggal tartózkodik az ülésen. Még csak meghívottként sem...
Ami meg az "információ-átadást, -átvételt illeti, -nem készült ugyan csoportkép, de- a mi hármasunk mellett volt a csoportnak egy negyedik tagja is. Na, Ő volt Csuja László!
Akkor most aki velünk beszélgetett elköszönőben, az mind "rohadt ellenforradalmár", konspirátor? De hiszen akkor Csuján kívül érhetné ez a vád dr. Hegedűs Dénest, Simonné Venter Évát, Bezzeg Lászlót de akár Bross Pétert is, mindegyikük megállt pár szó erejéig búcsúztában.
Csuja kifejezetten hosszan időzött a társaságban, bizonygatva mindazt, amit a szerverre történő bejutásáról a beszélgetők még esetlegnem tudhattak. Igény szerint szívesen idézek a többi, ott elhangzott témából, froclizásból, ugratásból is...
Nem veszi észre magát, hogy bármelyik csapathoz próbál odasomfordálni, abban a pillanatban ott megfagy a levegő? Nem veszi észre, hogy a társaság tagjainak vérmérsékletétől függően mindenütt a viszolygás, irónia, gúny, utálat és némi sajnálat lengi körül? Nem veszi észre, hogy mindenkire nézve nyomasztó terhet jelent? Netán mazochista, hogy minduntalan ilyen szituációknak teszi ki magát?
Gondolja, ha információkat kíván cserélni egy konspiráló társaság, netán éppen puccsot szervez, azt éppen a zakkant Csuja szeme láttára, füle hallatára teszi? Netán a három személy éppen az Ön jelenlétében kötött vérszerződést a mostani elnökség megbuktatására és a tisztújítás kezdeményezésére? Felvételei vannak?
Akkor meg miről regél itt Barátom? Tényleg ennyire hülyének néz mindenkit? Önmagát olyan színben tünteti föl, amilyet a bőre vastagsága elbír. Amit a Teremtő megtagadott Öntől, azért bőségesen kárpótolta a vastag bőrrel. Mást viszont ne sűrűn kóstolgasson, netán valamelyik megkóstolt egyszer tényleg a nyakára hajtogatja azt az elegáns, öreg görbe botját...Magam ugyan viszolygok attól, hogy kontaktusba kerüljek Önnel, de ha tényleg igényli, a beígért talicskányi trágyával egyszer tényleg nyomatékosítom, mit gondolok Önről. Ne éljen vissza azzal, hogy szomatikus és mentális hiátusai miatt még egyetlen kóstolgató sem, csak az Isten verte eddig!
No, de már így is többet foglalkoztam az Ön elemzésével, mint amit érdemel. Igyekszem kioltani a késztetést, hogy reagáljak az ökörségeire. Tudja, az iszapbirkózó disznó szindróma megfontolása mentén...