Hát érdekes dolgokat tudtam meg. Tegnap Bross saját maga mondta nekem, de voltunk ott még talán hárman, hogy annak idején leállított valamit hajdan a zöldfórumon. Azt ugyan nem részletezte, hogy pontosan mit, mert ugye, én legalább is úgy értettem az előző elnöksége idején volt.
Talán most is ez lenne a helyzet, miszerint ki akarsz tiltani végleg?
Igaz azt is mondta, hogy Csuja nem az ő embere.
Ebben az esetben valóban el kell ismernem, ezt én nem tudtam. Ugyan is Csuja úgy mutatta meg magát mint a ki a Bross legbelsőbb köréhez tartozik, és bizony tegnapig úgy is hittem.
No már most, valójában akkor ha megvizsgáljuk a helyzetet, meg kell állapítani, Csuja nem csak az én ingerenciámat élesztette fel, ezáltal talán kiprovokált némi nem úriemberekhez méltó támadást a részemről, Bross irányába, / mert ugye madarat tolláról..../ Aminek bár lehet némi igazságtartalma szerintem, /bár ez igazából alkalmat adott volna cáfolatokra is, amivel meg senki nem élt/ de azt is elismerem nem kellett volna mindent a nagy nyilvánosság előtt.
Ha objektíven megvizsgáljuk, Csuja szerepét, azon tény ismeretében, miszerint nem a Bross belső embere, akkor meg kell állapítanunk, a legtöbb rosszat Csuja azzal tette Brossnak, hogy út mutatta be magát, miszerint az ő nagy pártolója az ő belső köréhez tartozik. Egyszerűen azért, mert engem is meg másokat is felingerelt.
Mindezt megvizsgálva azt még mindig nem értem, hogy ha így van, miért nem tudta megmondani valaki ott Csujának, hogy ne dicsérje már annyira, mert így Brossnak nem segít, sőt eléri, hogy az embereket szembe állítja vele, mivel azért az is tény, hogy a Csuja csak nagyon szűk körben népszerű.