Ezt írja Kivancsi111 az év utolsó előtti napján:
"Szerintem jobb lenne, ha maradna a mai vezetés az OMME-ban, (józan ész ezt diktálja) -személycsere részben szükségeltetik-, de nem tenne jót az ágazatnak, ha a jelenlegi önkéntesek bármelyike pozícióhoz jutna, visszarendeződés rémét meg végképp töröljük az elmékből ha kérhetem!"
Tehát a józan(?) ész azt diktálja, hogy maradjon a jelenlegi vezetés?
Gratulálok Jenő, hogy egyet értesz a mutyizással, azzal, hogy az OMME urai többet kapnak a mézükért mert pozícióban vannak, egyet értesz a hazugságokkal, a titkolódzással, és még azt sem hiszed el amit látsz.
Nem látod az OMME honlapján az ALKALMAZOTT KUTATÁSOK keretből mire költöttek?
El sem tudom képzelni, hogy ezt az MVH látta, köztük Tantó Sándor Úrral!
Az OMME elnöke kijelentette, hogy gyönyörűek az OMME méhei, majd kiderült, hogy nem kaptak időben atkairtó készítménykét, és ezt most óriási rablásnak tüntetik fel.
Arról tudtok, hogy a veszteséget el akarták titkolni, és gyorsan méhcsaládokkal pótolni, hogy ne derüljön ki a balhé?
Ugye nem!
Te ezeket az embereket szeretnéd még továbbra is nézegetni?
Én megnéztem az OMME méheit, gyalázatos állapotban vannak!
Ha ezt a józan ész diktálja holnap lerészegedem, mert nem akarok józan lenni!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy van az országban még olyan méhész aki támogatja őket!
A független könnyvizsgálói jelentésben benne van, hogy "Törvényt sértettek"!
Szerinted a törvénysértés nem bűn?
Minek kell ahhoz bekövetkezni, hogy tényleg kijózanodjatok?
Félsz a visszarendeződéstől, rémeket látsz?
Szerintem szokjad a kérdést, mert a méhészek már döntöttek.
Egy szűk törpe kisebbség megmarad a jelenlegi rezsim mellett, de a többség változásért kiállt.
Engem ma rettenetesen sokan szidtak, erről vannak információim.
Elindult az OMME gyűlölet kampánya!!!!!!!!!!
Mindenkiről akiről kiderül, hogy jelölt lesz a jövő évi választáson, és nem a jelenlegi urak eszméit tudja magáénak, le kell gyalázni, és valami jó szaftosat ki kell találni rájuk.
Ezt már megszoktam, egyszer Fekete József Szekszárdon próbálkozott velem.
Ellenem most az a "vád", hogy valamikor 20 évvel ezelőtt vásároltam 32 Hunor kölyökcsaládot és nem fizettem ki őket, kettőt egyáltalán.
Mi ebből az igaz?
Kettőt valóban nem kellett kifizetnem, mert a méhész olyan nagyvonalú volt hozzám, hogy odaajándékozta!
Azóta is jó barátságban vagyunk, többször jártam náluk, sőt voltam már náluk Judittal ebédre is hivatalos.
Ma egy órán át beszélgettünk, és biztatott, hogy az irigyekkel, rosszindulatú méhészekkel ne foglalkozzak.
Természetesen mindent maradéktalanul kifizettem, és több vevőt is odairányítottam!
Hát itt tartunk.
Akik megírták a Nemzeti Programot, beindították a monitoringot, a tagdíjainkból megvásárolták a székházunkat őket(Őt) rémálomként emlegetik.
Akik mutyiznak, sumákolnak, hazudoznak és sorolhatnám miket művelnek maradjanak még picit.
(Én tényleg alkoholista leszek Jenő, mert ezt józanul nem bírnám ki.)
A Kft.-vel az OMME sok sok milliót veszít évente de az ügyvezető maradjon!
Az OMME elnöke tiszteletdíjat kap, az EB szerint el nem végzett munkájáért!
Ma Magyarországon 2015 december 30-án ezt diktálja a józan ész?
Nálatok már buli van, hogy ilyeneket írogatsz?
Boldog Új Évet Kívánok!
Nagyernyei Attila