Szakma-politika

• 4549 válasz
  • 1989703 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Szakma-politika
« Válasz #1845 Dátum: 2015. December 29. 20:24 »
Tehát 2013 óta fokozatosan tört előre a kinai méz az európai piacon. A cikkből természetesen nem az a tanulság, hogy be kéne engedni a GMO szennyezett mézeket is, hanem az, hogy 2013 óta az OMME lóf...szt se tett, pedig a veszély már akkor látható volt. No hát ennyit ér a mostani OMME vezetés.
Mit tehetett volna? Kérdezi Kitin Kiváncsi és a többi "semmit se csinálunk" párti méhésztársunk.
Mit? Hát azt, amit most tettek a magyar méhészek. Szervezkedni, tiltakozni, lobbizni, tüntetni stb.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1846 Dátum: 2015. December 29. 21:18 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:04 írta kivancsi111 »

« Válasz #1847 Dátum: 2015. December 29. 22:30 »
111

« Válasz #1848 Dátum: 2015. December 29. 22:44 »
Minden "megér egy próbát", az esélyt sosem szabad félvállról venni.
Kérdezzetek egy olyan embert, aki már ősidők óta minden héten kifizeti a "hülyék adóját"a szerencsekerék zrt. -nél.
Akkor nem sikerült, ma lehet, hogy sikerül!
Ha nem próbáljuk, biztos az esélytelenség!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1849 Dátum: 2015. December 29. 23:34 »
Kiváncsi!

Apósom szerint csak az a munka, ha az ember kapál, szánt eteti a jószágot, feji a tehenet. Amit nem két kézzel csinál az ember, az nem munka szerinte. Szerinte a pantallós ember nem dolgozik, hanem ingyenélő. Ennek ellenére a lányát mindenképpen egyetemre járatta és pantallós ember lett a férje.

No! Te is ebbe a hibába estél. Csak az hasznos tevékenység, amit te csinálsz. De aztán te is csak annyira vagy következetes, mint az apósom.

Hát nem csak a kétkezi munka a munka! Nemcsak az!

Amig nem akarod megérteni, hogy mi az érdekvédelmi munka értelme és haszna, addig nem is fogod megérteni, sőt addig el se tudod választani a jó érdekvédelmi munkát a rossztól. Addig a te szemedben egykutya minden OMME elnök és minden OMME tisztségviselő. Sodródni fogsz jobbra-balra és szekálni fogod a végén mindegyiket. Merthogy szekálni kényelmes, az a legegyszerűbb, hiszen mind hibázik valamit és te nem teszel különbséget a hibák nagyságrendje között, merthogy nem is akarsz és ezért aztán fel se fogod, hogy megalapozott-e amit mondasz.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1850 Dátum: 2015. December 30. 08:13 »
111

« Válasz #1851 Dátum: 2015. December 30. 20:02 »
Kiváncsi111     
Kivenék 8.5 millkot  zsebedböl mit szólnál hozzá .

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1852 Dátum: 2015. December 30. 20:05 »
Jenő!

Senki nem vitatja, hogy te jó méhész vagy, de attól nem leszel jobb méhész, ha másokat szekálsz, másokról a legrosszabakat feltételezed és ráadásul ezeket még terjeszted is.

Szerintem nagyon sokan tudjuk, hogy Németországban mennyi a mézár, te viszont ezek szerint nem.

Idézet
Egyébként a kínai mézet már nem keverik egyes magyar származású hungarikumnak nevezett hamisítványokkal a németeknél, mert nem szeretnék azt lerontani, mármint a kínait.
Biztos van véletlenszerűen jó kinai méz is, de miért szekálod a magyar mézet?

« Válasz #1853 Dátum: 2015. December 30. 20:22 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:03 írta kivancsi111 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1854 Dátum: 2015. December 30. 20:46 »
Ha te a Németországba exportált magyar mézet úgy jellemzed, ahogy .. sőt még meg is ismétled, akkor egyértelműen rossz hírét kelted a magyar méznek.

« Válasz #1855 Dátum: 2015. December 30. 20:51 »
Ezt írja Kivancsi111 az év utolsó előtti napján:

"Szerintem jobb lenne, ha maradna a mai vezetés az OMME-ban, (józan ész ezt diktálja) -személycsere részben szükségeltetik-, de nem tenne jót az ágazatnak, ha a jelenlegi önkéntesek bármelyike pozícióhoz jutna, visszarendeződés rémét meg végképp töröljük az elmékből ha kérhetem!"

Tehát a józan(?) ész azt diktálja, hogy maradjon a jelenlegi vezetés?
Gratulálok Jenő, hogy egyet értesz a mutyizással, azzal, hogy az OMME urai többet kapnak a mézükért mert pozícióban vannak, egyet értesz a hazugságokkal, a titkolódzással, és még azt sem hiszed el amit látsz.
Nem látod az OMME honlapján az ALKALMAZOTT KUTATÁSOK keretből mire költöttek?
El sem tudom képzelni, hogy ezt az MVH látta, köztük Tantó Sándor Úrral!
Az OMME elnöke kijelentette, hogy gyönyörűek az OMME méhei, majd kiderült, hogy nem kaptak időben atkairtó készítménykét, és ezt most óriási rablásnak tüntetik fel.
Arról tudtok, hogy a veszteséget el akarták titkolni, és gyorsan méhcsaládokkal pótolni, hogy ne derüljön ki a balhé?
Ugye nem!
Te ezeket az embereket szeretnéd még továbbra is nézegetni?
Én megnéztem az OMME méheit, gyalázatos állapotban vannak!
Ha ezt a józan ész diktálja holnap lerészegedem, mert nem akarok józan lenni!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy van az országban még olyan méhész aki támogatja őket!
A független könnyvizsgálói jelentésben benne van, hogy "Törvényt sértettek"!
Szerinted a törvénysértés nem bűn?
Minek kell ahhoz bekövetkezni, hogy tényleg kijózanodjatok?
Félsz a visszarendeződéstől, rémeket látsz?
Szerintem szokjad a kérdést, mert a méhészek már döntöttek.
Egy szűk törpe kisebbség megmarad a jelenlegi rezsim mellett, de a többség változásért kiállt.
Engem ma rettenetesen sokan szidtak, erről vannak információim.
Elindult az OMME gyűlölet kampánya!!!!!!!!!!
Mindenkiről akiről kiderül, hogy jelölt lesz a jövő évi választáson, és nem a jelenlegi urak eszméit tudja magáénak, le kell gyalázni, és valami jó szaftosat ki kell találni rájuk.
Ezt már megszoktam, egyszer Fekete József Szekszárdon próbálkozott velem.
Ellenem most az a "vád", hogy valamikor 20 évvel ezelőtt vásároltam 32 Hunor kölyökcsaládot és nem fizettem ki őket, kettőt egyáltalán.
Mi ebből az igaz?
Kettőt valóban nem kellett kifizetnem, mert a méhész olyan nagyvonalú volt hozzám, hogy odaajándékozta!
Azóta is jó barátságban vagyunk, többször jártam náluk, sőt voltam már náluk Judittal ebédre is hivatalos.
Ma egy órán át beszélgettünk, és biztatott, hogy az irigyekkel, rosszindulatú méhészekkel ne foglalkozzak.
Természetesen mindent maradéktalanul kifizettem, és több vevőt is odairányítottam!
Hát itt tartunk.
Akik megírták a Nemzeti Programot, beindították a monitoringot, a tagdíjainkból megvásárolták a székházunkat őket(Őt) rémálomként emlegetik.
Akik mutyiznak, sumákolnak, hazudoznak és sorolhatnám miket művelnek maradjanak még picit.
(Én tényleg alkoholista leszek Jenő, mert ezt józanul nem bírnám ki.)
A Kft.-vel az OMME sok sok milliót veszít évente de az ügyvezető maradjon!
Az OMME elnöke tiszteletdíjat kap, az EB szerint el nem végzett munkájáért!
Ma Magyarországon 2015 december 30-án ezt diktálja a józan ész?
Nálatok már buli van, hogy ilyeneket írogatsz?
Boldog Új Évet Kívánok!

Nagyernyei Attila

« Válasz #1856 Dátum: 2015. December 30. 21:04 »
111

« Válasz #1857 Dátum: 2015. December 30. 22:04 »
Na végre!
Ezzel egyet értek Jenő.
"... amíg nem körvonalazódik ki egy valamire való vezetés, addig inkább maradjon a régi."
Akkor hála az égnek megnyugtattál, nem sok idejük van hátra.
Nagy baj lenne, ha eddigre csak körvonalak lennének!
Attól azért komolyabb csapat indul a méhészek érdekeiért.
Egy a lényeg, mindent megfelelő időben.
Volna egy kérdésem.
Kik szerinted az önjelöltek?
Aki jelentkezik egy pozícióra, hogy én szeretnék lenni valami, teljesen elveszett.
A méhészek, és a küldöttek fognak dönteni, hacsak nem Cserényi úr fogja megmondni, hogy kire kell szavazni.
Szerintem nem meri, de hogy miért nem, az majd a helyszínen kiderül.
A választás lebonyolításában hiba biztosan nem lesz, legyen ennyi elég.
Üdv:Attila

« Válasz #1858 Dátum: 2015. December 30. 22:33 »
111

« Válasz #1859 Dátum: 2015. December 30. 22:51 »
Kivancsi111!
Te tényleg kíváncsi vagy!
Kicsit még várnod kell, mert az OMME gyűlöletgépezete hamar beindulna.
Bár néha jót mulatok rajtuk amikor árnyékra ugornak.
Olyanokról kreálnak lejárató történeteket, akiknek eszük ágában a közszereplés.
Az idő nekünk kedvezett, pedig milyen türelmetlen voltam, és a távozásukat sürgettem.
Most már nyugodt vagyok, szépen leamortizálják ők magukat ezzel a stílussal.
Legyen egyelőre elég számodra ez az idézet.
“A történelem bebizonyította, hogy a legnevezetesebb győztesek rendszerint nyomasztó nehézségekkel kerültek szembe, mielőtt teljes diadalt arattak. Győzelmük titka az, hogy sohasem szegte kedvüket a vereség.” (B. C. Forbes)
Nagyernyei Attila