Sziasztok!
Kapom sorban az újévi jókívánságokat, viszont csípős kérdéseket is.
Többen megjegyzik, hogy szívesen olvassák a szakmai írásokat, de az OMME sározása már uncsi.
A Fekete-Fehér Méhészklub, mint a nyitó oldalunkon is olvashatjátok a méhészeti közélet kitárgyalására jött létre.
Azt gondolom ezzel nincs is hiba, szépen betölti történelmi szerepét, nagyon sok zűrös dologra soha nem derült volna fény, ha nem vagyunk ilyen rámenősek.
De itt nincs vége a történetnek, mert mi nem az OMME-t sározzuk, hanem éppenhogy védjük!
Védjük a megszerzett javainkat, székházunkat, és azért mindent elkövetünk, hogy ezt a méhésztársadalom is láthassa.
Biztosan én sem vagyok túl népszerű amikor száraz, nyers stílussommal kifejtem véleményem.
Írásaimat jogi tanácsadóm minden alkalommal átszaladja, és ha meredek az írás, azonnal törlöm.
Erre volt már számtalan példa, amikor elragadtattam magam, és türelmetlen voltam, mert alig vártam, hogy eltűnjön a jelenlegi vezetés a porondról.
Most már lenyugodtam, szépen alakulnak a dolgok.
Nem szeretnék az OMME történelmébe, "Fekete nővérként" bevonulni.
http://nol.hu/video/a-feketepolos-nover-az-ev-embere-a-nepszabadsagnal-1582147Pedig teljesen azonosulni tudok ezzel a történettel, mert a szellemisége hasonló.
A magyar közélet lett ilyen, teljesen mindegy, hogy civil szervezetről, vagy politikai pártról van szó, vagy éppen az egészségügyről.
A hatalmon lévők rövid időn belül elszállnak maguktól, és a kisemberek nyűgjével nem foglalkoznak.
Minden a pénz körül forog, és ennek érdekében mindent elkövetnek!
Úgy próbálják alaktani alapszabályunkat, és az egész egyesület belső működését, hogy ebbe a belső mutyizós világba senki ne láthasson bele, különben beengednének bennünket.
Ezért titkosítanak jelentéseket, jegyzőkönyveket,és zárják ki a méhészeket a saját közéletükből.
Az a Napnál is világosabb számomra, hogy a közhasznúságunkat akarattal veszítettük el, mert akkor az összeférhetetlenség miatt, sok jelenlegi "elnökségi tagnak" távoznia kellett volna.
Erről úgy hallgatnak mint a sír!
Most pedig gyorsan vissza kell szerezni, mert a Magyar Méhészeti Nemzeti Program közhasznú civil szervezetnek íródott, és annak jár.
Rengeteg "ütőkártya" áll még a rendelkezésünkre, amelyekről hamarosan egy ki ízelítőt is kaphatnak az olvasók.
Zsarolni nem fogjuk a jelenlegi OMME vezetőket, mert ez bűncselekmény, de az is ha információkat eltitkolunk.
Alakul ez szépen.
Meg kell tisztulnia a méhészeti közéletnek!
Amennyiben végre lesz egy olyan küldöttértekezlet, ahol olyan alapszabályt terjeszthetünk elő, ami a méhészeknek íródik, elsőként fogom javasolni, hogy az elnököt 4 évnél hosszabb időre ne lehessen választani!
Gondolom ezt nem kell részletezni.
Vagy mégis?
Akkor nem lesz idejük maguk körül kialakítani azt a védőhálót, hogy bármit megtehetnek, és nem lehet őket kirobbantani sem a bársonyszékből.
A jelenlegi társaság anyagi felsőségének kérdése még kidolgozás alatt van, és addig még komoly dolgok fognak történni.
Nagyernyei Attila