Szakma-politika

• 4548 válasz
  • 1969978 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #1860 Dátum: 2015. December 31. 08:46 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:03 írta kivancsi111 »

« Válasz #1861 Dátum: 2015. December 31. 14:46 »

*

zümi

• 1382
« Válasz #1862 Dátum: 2015. December 31. 14:52 »
Idézet
Szerintem jobb lenne, ha maradna a mai vezetés az OMME-ban, (józan ész ezt diktálja) -

Ha jól emlékszem, eléggé ki voltál kelve magadból Tolnán, a jelenlegi vezetőkre(neok,)
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1863 Dátum: 2015. December 31. 18:27 »
Attila!

Szerintem minden antidemokratikus lépést meg akar tenni a jelenlegi vezérkar, ahogy ezt november 14--én is tette, ezért egyelőre nem számítok érvényes választásra, jogszerűen bejegyezhető választott tisztségviselő egyhamar nem valószínű, hogy lesz. Hosszan tartó átmeneti helyzetre számítok.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1864 Dátum: 2016. Január 03. 11:17 »
Tisztelt Méhészklub olvasók!
A köszöntő rovatból emelem ide a versrészletet.
"...S nyerjen a Mészáros..."
Ott már kifejtettem erről az idézetről a véleményemet.
Az újévi telefonos jókívánságok között akadtak megszívlelendők, mert ugye a Méhészklubot mások is olvassák.
Hála az égnek, és az OMME vezetőinek, hogy minden küldöttértekezleten reklámozták honlapunkat!
Az egyik küldött azt állította, hogy az elnök-szaktanácsadójukat az egyik szavazáskor oldalba vágta.
Megkérdezte tőle, hogy XY bácsi, te miért nem tetted fel most a kezed?
"Azért mert széllel szemben nem lehet pisálni.".... volt a válasza.
Na, pont éppen erről fejtettem már ki jó párszor a véleményem!
Mindent el fognak követni a hatalmuk megtartása érdekében, és ehhez a szaktanácsadókat már jó előre felkészítették.
Meg sem merik tenni a szaktanácsadók, hogy ne a  jelenlegi vezetés mellett kampányoljanak.
(S nyerjen a Mészáros.)
Ezért nem fér bele nekem  a gondolatomba, hogy Fekete József alelnök is ringbe száll az elnökségért.
Véleményem szerint ez taktika, bár több esélye lenne mint Mészinek, de ez is bően kevés a nyeréséhez.
Az már a jelölő bizottság "elnökség által" kiválasztott elnöke és tagjainak ilyetén való megszavaztatásakor világossá vált, hogy folytatni kívánják az alapszabály, sőt törvénysértő magatartásukat.
Csak reménykedni tudok, hogy végre móresre tanítja majd őket a bíróság, mert van bőven balhéjuk.
Lassan de érik munkánk gyümölcse.
Ha belegondoltok milyen szabálytalanok voltak az elején, Mészáros által levezényelt OV-k és küldöttgyűlések és most hol tartunk, azért reménykedhetünk.
Sajnos ők most áldozatok lettek, mert mire megtanulják a szabályokat, mennek a lecsóba.
És ebből a Méhészek nyerni igazán!
Nekem mi a célom ebben az egész küzdelemben?
Sokan kérdezik tőlem.
Én az OMME Kontroll Csoport tagjaként azért harcolok, hogy legyen egyesületünknek egy olyan vezetése, akiket a méhészek a küldötteiken keresztül, demokratikus úton választanak, és a közös érdekeinkért akár a tűzbe is teszik a kezüket.
Szakmailag felkészült, nyitott, alázatos vezetést kívánok minden magyar méhésznek!
Nem lehet más cél.
Ha marad a mutyizás, a titkolódzás, ajtók bezárása, jegyzőkönyvek kozmetikázása, téglának hitt szorgalmas munkatársak menesztése, a szaktanácsadók szakmapolitikai zsarolása, a csókosok mézének felárral történő megvásárlása, az OMME és az OMME Kontroll Csoport 2016. áprilisában megszűnik, bekövetkezik a szakadás.
Aztán ha külön leszünk azt csinálnak amit akarnak,  addig amíg az OMME vagyona tart.
Ez 2016. év üzenete.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1865 Dátum: 2016. Január 03. 16:29 »
Előző írásomhoz egy kis adalék.
https://www.youtube.com/watch?v=DW-AWh-d3r0
A világtörtélnemben is voltak csúnya dolgok.
Ehhez képes mi az OMME?
Nagyernyei Attila

« Válasz #1866 Dátum: 2016. Január 03. 21:21 »
Sziasztok!
Kapom sorban az újévi jókívánságokat, viszont csípős kérdéseket is.
Többen megjegyzik, hogy szívesen olvassák a szakmai írásokat, de az OMME sározása már uncsi.
A Fekete-Fehér Méhészklub, mint a nyitó oldalunkon is olvashatjátok a méhészeti közélet kitárgyalására jött létre.
Azt gondolom ezzel nincs is hiba, szépen betölti történelmi szerepét, nagyon sok zűrös dologra soha nem derült volna fény, ha nem vagyunk ilyen rámenősek.
De itt nincs vége a történetnek, mert mi nem az OMME-t sározzuk, hanem éppenhogy védjük!
Védjük a megszerzett javainkat, székházunkat, és azért mindent elkövetünk, hogy ezt a méhésztársadalom is láthassa.
Biztosan én sem vagyok túl népszerű amikor száraz, nyers stílussommal kifejtem véleményem.
Írásaimat jogi tanácsadóm minden alkalommal átszaladja, és ha meredek az írás, azonnal törlöm.
Erre volt már számtalan példa, amikor elragadtattam magam, és türelmetlen voltam, mert alig vártam, hogy eltűnjön a jelenlegi vezetés a porondról.
Most már lenyugodtam, szépen alakulnak a dolgok.
Nem szeretnék az OMME történelmébe, "Fekete nővérként" bevonulni.
http://nol.hu/video/a-feketepolos-nover-az-ev-embere-a-nepszabadsagnal-1582147
Pedig teljesen azonosulni tudok ezzel a történettel, mert a szellemisége hasonló.
A magyar közélet lett ilyen, teljesen mindegy, hogy civil szervezetről, vagy politikai pártról van szó, vagy éppen az egészségügyről.
A hatalmon lévők rövid időn belül elszállnak maguktól, és a kisemberek nyűgjével nem foglalkoznak.
Minden a pénz körül forog, és ennek érdekében mindent elkövetnek!
Úgy próbálják alaktani alapszabályunkat, és az egész egyesület belső működését, hogy ebbe a belső mutyizós világba senki ne láthasson bele, különben beengednének bennünket.
Ezért titkosítanak jelentéseket, jegyzőkönyveket,és zárják ki a méhészeket a saját közéletükből.
Az a Napnál is világosabb számomra, hogy a közhasznúságunkat akarattal veszítettük el, mert akkor az összeférhetetlenség miatt, sok jelenlegi "elnökségi tagnak" távoznia kellett volna.
Erről úgy hallgatnak mint a sír!
Most pedig gyorsan vissza kell szerezni, mert a Magyar Méhészeti Nemzeti Program közhasznú civil szervezetnek íródott, és annak jár.
Rengeteg "ütőkártya" áll még a rendelkezésünkre, amelyekről hamarosan egy ki ízelítőt is kaphatnak az olvasók.
Zsarolni nem fogjuk a jelenlegi OMME vezetőket, mert ez bűncselekmény, de az is ha információkat eltitkolunk.
Alakul ez szépen.
Meg kell tisztulnia a méhészeti közéletnek!
Amennyiben végre lesz egy olyan küldöttértekezlet, ahol olyan alapszabályt terjeszthetünk elő, ami a méhészeknek íródik, elsőként fogom javasolni, hogy az elnököt 4 évnél hosszabb időre ne lehessen választani!
Gondolom ezt nem kell részletezni.
Vagy mégis?
Akkor nem lesz idejük maguk körül kialakítani azt a védőhálót, hogy bármit megtehetnek, és nem lehet őket kirobbantani sem a bársonyszékből.
A jelenlegi társaság anyagi felsőségének kérdése még kidolgozás alatt van, és addig még komoly dolgok fognak történni.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1867 Dátum: 2016. Január 04. 02:17 »
Kedves Attila!

Kicsit jobban kellene figyelni magadra! Jelzés értékűek ezek a hirtelen hangulatváltások, az egymásnak homlokegyenest ellentmondó "kinyilatkoztatások". Talán valami baj van? Figyelj kérlek a mentális egészségedre, mert a méhész-társadalomnak komoly szüksége van az ilyen megalkuvásoktól mentes, kizárólag a nemes szakma-politikai céloknak élő vezetőkre.

Már előbb is szerettem volna válaszolni a felvetéseidre, de egyrészt vártam, hogy reagáljanak azok is, akik még találva érezték magukat a köszöntő kapcsán, másrészt arra gondoltam, neked is adni kell némi időt, hogy átgondold a választ. S lám, a gyors egymásutánban írt hozzászólásaid igazolták, hogy érdemes várni a válasszal, hiszen te hajlamos vagy elbeszélgetni saját magaddal, s e "párbeszéd" sokszor megadja a választ is. Most mégis szembetűnő volt, hogy milyen hirtelen váltásokra vagy képes, s ezen váltások egyáltalán nem a kiegyensúlyozott, az igazának biztos tudatában lévő, magabiztos érdekvédő és érdekérvényesítő vezető képét vetítik elénk, hanem a kétkedésre, kapkodásra, elbizonytalanodásra utalnak. A kapkodás pedig veszélyes dolog lehet: a nagy kapkodásban még le találsz verni valamit...

Megszokhattad volna már, hogy sokaknak semmi kedvük szakma-politizálni, nem nagyon érdekli őket a "szent megváltó" érdekérvényesítés, a többség nyugalomban, háborítatlanul inkább méhészkedni szeretne. Láthattad már, milyen értetlen, a saját érdekei felismerésére is képtelen ez az árva méhész-társadalom. Már azt is megtapasztalhattad, hogy ami az egyik harcostársadnak radikális lépesnek tűnik, az a másiknak csak maszatolás, az elvekkel, célokkal való szembefordulás. Nemrég Geddekas is úgy találta, hogy mintha kihunyni látszanék benned az a tűz, ami eddig oly jellemző volt rád.

Annak tudatosítását is hiába erőltetem már hosszú ideje, hogy ha célba akarsz érni, arra negatív, hiteltelenítő kampánnyal és hiteles program híján nem leszel képes. Nem a céloddal van a baj, a változás igénye nem feltétlenül ördögtől való. A bibi az eszközökben van. Akármilyen nemes legyen a cél, az elérése érdekében bevetett nemtelen eszközök alkalmazásával eladhatatlan portéka lesz belőle. Ráadásul írásaidat szétfeszítik a vaskos ellentmondások, csúsztatások, gyakorta hazugságok is. Nem vagy képes a logikus és releváns érvelésre. El akarod takarítani a jelenlegi vezetést a "porondról"? Rendben. Ha viszont azt várod, adjuk e szándékodhoz a voksunkat, meg kell mondanod, kiket szánsz a helyükbe. Meg akarod tisztítani a méhész-közéletet? Rendben. Ha ehhez kéred a voksunkat, meg kell nevezd a tisztulás letéteményeseit. Meg akarod változtatni a jelenlegi szabályrendszert? Rendben. A változtatáshoz elénk kell tárd az általad elképzelt szabályrendszert, ha számítasz a voksunkra. Elnökváltást akarsz? Rendben. Kire szavazhatunk?

Hosszú ideje mantrázod: rövidesen részletesen elénk tárod, tárjátok a ..... Mantrázod, hogy majd te, majd ti fellebbentitek, nyilvánosságra hozzátok a... Mantrázod, hogy majd elzavarjuk a ... Mit? Kit? Milyen alapon? Ezidáig csak kukorékoltatok, kotkodáltatok, bégettetek, csipogtatok, röfögtetek, kányáltatok és bugyborékoltatok ... Ehhez kellene a voksunk? Ehhez biza úgy kapjátok meg, mint eddig. Vedd már kérlek tudomásul, hogy mi vagyunk a NÉP, s ezt a népet nem lehet lózungokkal, csúsztatásokkal, hazugságokkal megetetni. Meg lehet próbálni hülyíteni, de az rövidesen visszaüthet: ha az a nép netán ráébredne, hogy csak hülyítették, a hülyítőket rövid úton kiszórhatja a "székház" ablakán. Tehát a konklúzió: rukkolj végre elő az "ütőkártyáiddal", a "bizonyítékaiddal", a programoddal, vagy dugulj el örökre!

Az pedig még számomra is újdonság volt, hogy a "csókosok feláras mézértékesítéséről" éppen te írsz, aki azon vergődik a kezdetektől fogva, hogy Brosst visszahozza az érdekképviseletbe. Ha a "csókosok" visszaéltek volna a pozíciójukból adódó helyzetükkel, akkor mi folyhatott abban az OMME-ben, melynek elég hosszú ideig Bross volt az elnöke...? Neked már csak tudnod kéne, aki a volt elnök egyik kedvenc "csókosa" voltál... Mindezzel természetesen nem arra szeretnék utalni, hogy a te személyedhez bármilyen szenny is tapadna, mindössze keresem azt az idevágó közmondást, ami képes lehet jól megvilágítani a bensőmet feszegető kérdést... Nem emlékszel véletlenül? Valami halról meg bűzről van benne szó, de nem emlékszem, mitől is lehetett olyan rohadt büdös az a hal...

Nagyernyei Attila írta:
"Ha marad a mutyizás, a titkolódzás, ajtók bezárása, jegyzőkönyvek kozmetikázása, téglának hitt szorgalmas munkatársak menesztése, a szaktanácsadók szakmapolitikai zsarolása, a csókosok mézének felárral történő megvásárlása, az OMME és az OMME Kontroll Csoport 2016. áprilisában megszűnik, bekövetkezik a szakadás.
Aztán ha külön leszünk azt csinálnak amit akarnak,  addig amíg az OMME vagyona tart.
Ez 2016. év üzenete."

Ezt az "üzenetet" pedig szintén javaslom kukázni...! Egyrészt szakadás természetesen lehet, ha néhány "nagyfiú" úgy véli, hogy az OMME-en túl is van élet, Isten áldásával menjenek, nincs miért tartóztatnunk őket.  Másrészt az "OMME Kontroll Csoportnak" nincs miért megszűnnie, ilyen csoport csak néhány "váltóláztól" vacogó "(ön)érdekérvényesítő" hagymázos lázálmában létezett, de a "szakadár" csoportnak még alkalmas magja lehet. Harmadrészt pedig az OMME nem néhány lázbeteg szándékától szűnhet meg, hanem a méhészek akaratából. Ehhez meg egyelőre oly kevésnek tűnik az "OMME Kontroll Csoport", mint árvaházban a szülői értekezlet (bocs, a műszaki irányultságú szubkultúra kedvéért egy jobb hasonlat: oly kevesek vagytok ti ehhez, mint a nagyi lekváros tekercsében az önindukció... )

« Válasz #1868 Dátum: 2016. Január 04. 08:43 »
Kedves Petronius!
Talán Szilveszterkor túl későn dobtál el egy petárdát, és felrobbant a kezedben, vagy olyan jól sikerült a buli, hogy negyed  napos vagy?
Valami történhetett veled, bár a stílusod a régi.
Nézzük miket hoztál össze ellenem.
Először is egy konkrét kérdésem lenne feléd, kérem válaszolj erre a sorra:
"Ráadásul írásaidat szétfeszítik a vaskos ellentmondások, csúsztatások, gyakorta hazugságok is."
Kérem foglald őket össze csokorba, mert ez így egy nagy puki.
Azért írnék egy két olyan tényt, ami lehet, hogy valós.
Szerinted nem titkosították a független könyvvizsgálói jelentést?
Szerinted szabályosan hívták össze, majd tartották meg a gödöllői Rendkívüli Küldöttértekezletet?
(A Fővárosi Törvényszék szerint olyan szabályozatlanul, hogy érdemben már nem is vizsgálta)
Szerinted szabályosan lett kiválasztva (nem meg) a jelölő bizottság elnöke, és tagjai?
Szerinted minden ülés nyilvános?
Szerinted az OMME méhei bombák, mint ahogy az elnök beharangozta?
Szerinted a mérleg szabályos úgy, hogy nem volt benne a Kft. maszatolása?
Szerinted szabályosak az egyes tisztségviselőkre kiírt pályázatok?
Szerinted rendben van, hogy a küldötteket Cserényi lekussoltatná, a szaktanácsadókat szavazógépként használja?
Szerinted rendben van, hogy a neonikotinoidok az OMME szakmai gárdája szerint elixírnek számítanak?
Szerinted rendben van, hogy az "alkalmatlan" kutatási keretből terepjárót, festéket, kesztyűt vesznek?
Szerinted megtanultak normálisan mintát venni?
Szerinted az OMME mindent megtett a mézhamisítás elleni harcban?
Szerinted a méhegészségüggyel minden rendben van, csökken a nyúlós ahogy állítják?
Nem folytatom mert senki nem fogja elolvasni!
Kérnéd a szakmai programot és a neveket!
Várnod kell amíg az összes gyógyszertár beszerzi a megfelelő mennyiségű seduxent, mert sokan ki fognak borulni.
Én Brossnak voltam a csókosa?
Nem, a tisztelője voltam, és vagyok a mai napig.
Rám minden átkot szórhattok de egyet nem.
Nem vagyok köpönyegforgató mint az egész bagázs nagy része!
Egyébként neki is megmondtam a véleményem, csak ő azt megfontolta, és ha jónak ítélte elfogadta.
A jelenlegi brigád egy kicsit másabb, meg sem hallgatja mások véleményét, akkor nincs mit elfogadniuk.
Nem is tudom mire kéne még válaszolnom?
Ja, hogy aljas módon gyártom a lejárató hazugságokat ellnük, nem kapnak a jelenlegi vezetők többet a mézükért.
Akkor kezdjük.
Az egyik közülük "méhész baráti stílusban" még aktívan részt is vesz a felvásárlásban.
Egy kérdésem lenne hozzád csupán?
Ha minden ok, és valóban nem kapnak egy petákkal sem többet, miért egy kereskedőnek adja le a csapat majdnem összes tagja a mézét?
Nem zörög a haraszt.....
Kérdezz és válaszolok!
Nálam nincs tabu téma, azért van a honlapunk!
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1869 Dátum: 2016. Január 04. 22:08 »
QUQURIQ !!!

Nyugi Attila!

Tudjuk, hogy igazad van!
Ezt már egyre többen tudják, kinyíltak a szemek!
Talán Te is ettél a szegedi halételből, amit olyan köpönyeg forgató főzött, aki pár éve sehol sem volt. Pitizett mint az Erdélyi kivetett kutyák...
Én helyedben a szekszárdi tavaszváróra koncentrálnék, nehogy  úgy járjál mint az előző Apimondia elnökével...
Lászlóffy barátunk, (IB-tag, külkapcsolatokért felelős államtitkár) durva levéllel tessékelte (marasztalta) otthonmaradásra az akkori Apimondia elnökét...
Most meg az eszet-et osztja???
Juj, juj, jujjjj!
Választáson kukázzák a küldöttek... Aztán meg a új vezetés nyugdíjazza... ;D
Azt a lehetőséget amit kapott, ruletten eljátszotta, mert a pirosra tett a a zöld helyett!
Nincs semmi gond, a túl buzgók mindig így járnak...
Jó irányban halad a Kontroll Csoport, vidéken egyre többen olvassák a méhész klubot!!!
Most nyílnak a szemek.. ami 13 000 méhész szempára...

A szemtelen Kiskakas...!

« Válasz #1870 Dátum: 2016. Január 04. 22:34 »
Nyugodt vagyok Kiskakas!
Pláne, ha ilyen jó előadónk van mint ma este Dohos Laci.
Szabó Gyurinál és most is a biztonsági őrök jöttek, hogy menjünk már haza.
Telt ház volt a Szekszárdi Méhészklub nyitó napján.
Egyre többen jönnek Baranya megyéből, aminek nagyon de nagyon örvendek.
Dohos Laci a végén egy percben szakmapolitikai kérdésekre is kitért.
Hát mit is mondjak, egy húron pendülök vele?
Őt már nem tudják átvágni, jól lát mindent.
Nagyon örülök, hogy sok helyre hívják, így szépen szórja a magot.
Tökéletes előadás, és letisztult gondolkodás volt a mai.
Szakmailag a kisujja köré csavarja az OMME egész szakmai stábját!
Nem fellengzős, nem kioktató, olyan ami kell nekünk.
A méhészek nem akartak hazamenni.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1871 Dátum: 2016. Január 05. 13:06 »
Kedves Petronius!
Képzeld részemről olvad a jég!
Egyetlen soroddal, igaz pont az útólsóval, maximálisan egyet értek!
Ezzel:
"..hiteles programot adó hiteles személyekkel lehet csak esélyed, nem negatív kampánnyal és leharcolt trollokkal..."
Az az ebben is van némi apró hiba, de az csupán nyelvtani ragozás kérdésköre.
Nekem semmi esélyem, mivel nem ácsingózok semmilyen posztra!
Ezt többször kifejtettem, részemről téma lezárva.
A negatív kampány működik, de ennek nem egyértelműen a jelenlegi vezetés lejáratása a célja, hanem a méhésztársadalom hiteles tájékoztatása.
Tagnapi írásodban azzal "vádoltál", hogy csúsztatok, néha még hazudok is.
Kérem ezt fejtsd ki részletesen, mire gondoltál, mert szívesen válaszolok rá, nehogy további álmatlan éjszakáid legyenek.
Ezt az általam írt sort sem Te, sem Geddekas nem érti?
"A jó kívánságaidból kifelejtetted, hogy Adjon az Isten, ami nincs,
egy sokkal különb OMME vezetést!"
Akkor lefordítom.
Olyan OMME vezetést Adjon az Isten a magyar méhészeknek, ami nem olyan mint a jelenlegi.
Tehát, hajoljon le a tagsághoz, "kérünk téged hallgass meg minket" nagy hatalmas OMME Hivatal!
Próbáljatok úgy viselkedni kedves OMME vezérek, ami egy igazi érdekvédelmi szervezethez méltó, avassatok be bennünket a saját dolgainkba, ne titkolóddzatok, ne sumákoljatok!
A program gőzerővel készül, és hamarosan a nevek is napvilágra fognak kerülni.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1872 Dátum: 2016. Január 05. 19:53 »
A moderátorom intelmeit fogadjátok meg!
A köszöntőben írt választ, Barger-nek itt adom meg.
Tehát, Bargernál a találat!
"    Nem akarunk konfrontálódni a multikkal."
Annyi kiegészítéssel, hogy ezt doktor Urunk, (de nem Jézusunk) mondta az őszi OV-n!
Bocsánat, nekem egyértelmű volt, de Geddekasnak is annak kellett volna lenni, mert ő is ott hallgatta.
Barger-nek a kiegészítését köszönöm!
Nagyernyei Attila

*

atya

• 1043
« Válasz #1873 Dátum: 2016. Január 06. 06:29 »
Ami Attila írásában Geddekas félreérthetőnek tart, az azért van mert kiragadta a környezetéből. De való igaz, ha csak : -ot tesz elé, máris félreérthetetlen.
Robi75 írja:
"De megnyugtatlak hogy amit a kommonisták fű alatt loptak, azt a fityisz törvényesítette, és még a kiba.......ott alkotmányt is testre szabta magának. "
A 75 valószínüleg a szül.dátuma Robinak, tehát igazából nem lehetett jelen személyesen az "átkosban", nem élvezhette annak "gyönyöreit"
Maradjunk annyiban: a külömbség az "átkos" és jelen között az az, hogy az átkosban minden ember, még a segédmunkás is hozzáfért a közös vagyonhoz, Ő is lophatott gyakorlatilag büntetlenül, a mai világba, csak a "tűz körül állók" melegedhetnek.
És valóban a Fletó "Gy.F", de már Horn alatt is az ország csődközeli helyzetben volt :
Legyünk  őszinték: jelenleg az ország kimászott a csődeljárás alól, a fizetéseket a lehetőségekhez képest emelgetik, úgy hogy 0 körüli az infláció! Mikor volt utoljára ilyen alacsony???  Nagyon röviden ennyi.

Ha tévedtem a 75-öt illetően, akkor elnézést kérek Robi-tól, a többit viszont tartom.
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #1874 Dátum: 2016. Január 06. 16:03 »
Sziasztok!
Egyszer már idéztem Hosszú Katinka úszócsillagunk önzetlen harcából az úszószövetség tehetetlensége miatt.
Ma széttépte a 12 milliós szerződését, ami gyakorlatilag megvesztegetés volt, hogy hallgasson.
Az alábbi idézet nyilatkozatából való:
"Sokan mondták, hogy ne álljak ki másodszor is, mert ezzel öngyilkosságot követek el. Sokkal többet veszíthetek, mint amit nyerhetek. Azt mondták, legyek önző, csak azzal foglalkozzak, hogy nekem mi a legjobb. Én viszont bátran kiállok amellett, amiben hiszek.
Az a filozófiám, hogy törekedjünk jobbra! Feszegessük a határainkat! Legyünk egy picivel jobbak ma, mint tegnap voltunk! És holnap legyünk még jobbak! Ha ehhez az szükséges, hogy felvállalom a véleményemet, és elviselem a támadásokat, én megteszem."
Kemény kis csajszi.
Merítsünk tőle erőt, mert az OMME gőgös urait csak közösen tudjuk eltávolítani.
Mindenkinek el kell mondania a véleményét, akkor várhatunk komoly változást.
Nem elég keseregni, ki kell mondani a súlyos problémákat.
Láthatjátok a világ egyik legjobb úszója nincs megelégedve önmagával, és a sportág teljesítményével.
A jóktól is van jobb.
Nekünk mennyivel egyszerűbb a helyzetünk.
A mostani vezetéstől csak jobb lehet.
Törekedni kell a szabályos működésre, és nem csak önfényező, mézes-mázas nyilatkozatokat, riportokat leadni.
Ez már a politikában szokásos személyi kultusz, vagy egoizmus szintje.
Hol az alázat, önzetlenség, nyíltság, őszinteség?
Na ezeket ne keressétek az OMME vezetésében.
Nagyernyei Attila