Végig olvastam a Küldöttgyűlés jegyzőkönyvét.
Főleg a 13.oldalon található OMME Méhes részt találtam nagyon szórakoztatónak!
Ismétlem az OMME legdrágább elnöke több alkalommal e-mailban lett értesítve a méhes állapotát tekintve.
Konkrétan atkásak a méhek és a gyógykezelés tekintetében a kapcsolattartó utasításokat várt (kb. 1 hónapon keresztül!!!!)
Jelzem nem azért, mert nem tudta volna államilag engedélyezett szerekkel a védekezést végrehajtani.
Az a bizonyos kézi irányítás, ami nem engedte pl. betelepíteni a megvásárolt konténert, mert az alkalmankénti 70.000 Ft-os fuvar költséget sokkalta valamelyik döntéshozó.... Ezért kellett a vándorlások során, nekem és a méhésztársnak a kezünkbe cipelni az OMME méhesét oda-vissza!!!
(Részemről mindezt kizárólag szeretetből!!!)
Ezek után a Legdrágább elnök Úr az emberi hozzáállásomat fikázza? Miféle ember vagy Te Legdrágább elnök Úr!

Hogy Én akarlak Téged beállítani h..-nak.
Nekem ehhez semmit nem kellett eddig sem tennem, hogy magadat ilyen helyzetbe hozd!
Sajnos ez van! Így kell Téged "szeretnünk"!
Egy kurva köszönöm a szádat el nem hagyta (mint a méhészet tulajdonosától!), bár Tőled ezt "emberileg" elvárni, de tudod nem is tartok rá igényt!
Lássuk Dr. alelnök úr hozzá szólását.
A méhek a vándorlást befejezve július 30-án éjszaka (részben), és július 31-én éjszaka kerültek vissza a Gödöllői telephelyre. Az nem igaz, hogy a vándorlás előtt atka ellen kezelte volna őket a méhész, mivel a napraforgóméz elszedését követően közvetlenül el
kellett hozni őket a területről.
Közben érdekes beszélgetés folytattam a terület tulajdonosával, ami egyenlőre nem publikus, de egy páran biztos csuklottak aznap este!!
Mint fentebb írtam már a méhek haza kerülése előtt, de egész augusztusban várták az atkairtó szert, módszert, mert ugye a tulajdonos dönt!!!
Szeptember elején megjelent ált. elnök h. úr a szerrel és az utasítással amit Dr. alelnök úr adott. A kezelést a méhész rendben a kapott instrukciók szerint elvégezte! Eddig hiba nincs! A gebasz akkor jött amikor a méhek látványosan összesetek az elvégzett kezelések ellenére!!!
Ekkor ment az október 15-i sokadik e-mail.
Milyen érdekes ez meg van, a többi nincs!!!
(A legdrágább elnök Úr meg papír alapon is várná, meg posta galambon, meg lovas futárral.....
Nem ezért lett megvéve a rengeteg laptop az OMME-ba, hogy a papírt mellőzük a gyorsabb ügyintézés reményében? Egyébként a megadott könyvelt OMME e-mail címre lett küldve minden, mint az október 15-i e-mail is!!)
Mint már korábban írtam az ezek után következő mindenki hibás, csak mi nem, sőt.... hozzá állás finoman szólva nem elegáns!
Én a fentiek miatt lemondtam az OMME méhesének méhegészségügyi felelősének tisztségéről, amiről e-mailban tájékoztattam az OMME Legdrágább elnök Urát.
Gondolom Dr. alelnök úr is helyesli a döntésemet, mert egy ilyen összeférhetetlen emberrel mit én vagyok csak kár érheti az OMME méhesét.
Remélem a saját lajosmizsei méhegészségügyi felelősével kialakított jó munkakapcsolat lesz a minta az OMME méhesét ellenőrző új méhegészségügyi felelőssel kialakítandó viszonyának és vele nem lesznek ilyen problémái mint Velem!
(Nézd a hülyét ingyen dolgozik a közért, pedig azért csak..................lehet!)